|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI
27.1.2010 10:39:43   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: diana79

jaz sem poklicala v lj. in do danes sta moji celici super razvijata!kaj bo pa jutri mi zdaj ne more povedati,ampak do danes je vse vredu!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

takoj sem boljše volje!

super, to je pa lepa novička user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 501
27.1.2010 10:40:07   
mismis
Sonček33, mi ok, pa vi?
Kdaj bo torta?

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 502
27.1.2010 10:45:29   
diana79

mogoče veš moji celici bi mogli biti danes že moruli??

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 503
27.1.2010 10:51:51   
mismis

mogoče veš moji celici bi mogli biti danes že moruli??

moruli sta sigurno že, koliko celični pa sta ti dve celici, po moje sta že blizu blastociste user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 504
27.1.2010 10:54:10   
diana79

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hvala

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 505
27.1.2010 11:13:12   
sensi
diana79 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa še za srečo user posted image user posted image user posted image  držim pesti, da bo uspelo.
selena in cukica hvala za info.Pa ste se naročile,al lahko kr prideva ob 7.00 tam? 
Mam tak posebno dober občutek, da bo tale začetek leta kr ploden.Kar se pa tiče ločevalne diete jo je meni moj gin.odsvetoval.Me je kr mal nakuro je rekel, da bom potem, ko bo dojenček itak mela čas celo življenje bit na dieti in naj ga za božjo voljo nikar ne sračkam in ne experimentiram s telesom,ker je ivf že itak dovolj velik stres in ga ne rabim še dodatno obremenjevat.Me je pa v pon.dr.Merlo tudi opozoril na to, da ga ne bi biksala s kakšnimi dijetami.Zdravo in normalno jest vsega po malo vsak dan.lp 

Upanje umre zadnje.

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 506
27.1.2010 11:56:39   
Anonimen
urshy, super za prvo špikico!! user posted image user posted image user posted image

diana, oooo, super novičke!!! user posted image user posted image user posted image To je pa res lep rezultat! user posted image user posted image user posted image

sensi, jaz se tud strinjam glede diete.

(odgovor članu diana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 507
27.1.2010 11:57:35   
sonček33
Mismis lepo te je brati. Smo ok. Torta bo pa čez vikend. Prideta?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 508
27.1.2010 12:34:16   
HANYBANY
OK OK, hvala punce za mnenja, sem že prenehala z dieto... evo, delam haše pa pire krompir user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 509
27.1.2010 12:35:46   
Selena78
@Sensi: Ni se potrebno nič naročati za odvzem krvi.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 510
27.1.2010 13:20:08   
Urshy78

jaz sem poklicala v lj. in do danes sta moji celici super razvijata!kaj bo pa jutri mi zdaj ne more povedati,ampak do danes je vse vredu!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

takoj sem boljše volje!

super user posted image user posted image user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 511
27.1.2010 13:22:12   
Urshy78
mene pa zanima s čim si razkužujete mesto, na katero se špiknete? danes mi je mesto razkužila sestra, zdaj pa ne vem ali naj grem v lekarno kupit kakšno razkužilo? ali bi mi mogla dat to sestra, pa ja pozabila?

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 512
27.1.2010 13:22:34   
Urshy78

IZVIRNO SPOROČILO: HANYBANY

OK OK, hvala punce za mnenja, sem že prenehala z dieto... evo, delam haše pa pire krompir user posted image

pa dober tek user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 513
27.1.2010 13:27:44   
HANYBANY
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78

mene pa zanima s čim si razkužujete mesto, na katero se špiknete? danes mi je mesto razkužila sestra, zdaj pa ne vem ali naj grem v lekarno kupit kakšno razkužilo? ali bi mi mogla dat to sestra, pa ja pozabila?

V lekarni se dobijo alkoholne krpice, pakirane vsaka posamezno, mislim da pride ena 5 centov. jaz sem si vzela kar celo škatlo, notri jih je 100, prav pride tudi za v torbico user posted image

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 514
27.1.2010 13:30:46   
Urshy78

IZVIRNO SPOROČILO: HANYBANY

IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78

V lekarni se dobijo alkoholne krpice, pakirane vsaka posamezno, mislim da pride ena 5 centov. jaz sem si vzela kar celo škatlo, notri jih je 100, prav pride tudi za v torbico user posted image

o hvala, grem po službi takoj v lekarno user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 515
27.1.2010 14:41:36   
Amethiste
Tudi jaz uporabljam te krpice za razkužitev ker je to res najbolj enostavno. Prodaja jih tudi Sanolabor, ista cena.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 516
27.1.2010 16:01:01   
cukica
Mismis dobrodošla,te nisem dolgo časa nič brala tu gor,...Kako si?
Ja tud jaz uporabljam te alkoholne robčke in so super,..
Sem prehlajena za umret,komaj diham,...bo bolš,...
Lep pozdrav vsem skupaj,...

(odgovor članu Amethiste)
Neposredna povezava do sporočila: 517
27.1.2010 16:41:08   
nhaya
Hej...
Kolk dni vam je običajno zamujala user posted image  tiste, ki ste uporabljale suprefact sprej? Mene bo kar razneslo..jajčniki me bolijo, v prsih me tišči, vsa sem napihnjena..

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 518
27.1.2010 18:13:10   
pikovit

takoj sem boljše volje!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 519
27.1.2010 21:08:51   
IVYY
diana79user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 520
27.1.2010 21:09:21   
IVYY
DIANA79 user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 521
27.1.2010 21:50:16   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: IVYY

DIANA79 user posted image user posted image user posted image

Se pridružujem navijanju za jutriiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu IVYY)
Neposredna povezava do sporočila: 522
27.1.2010 21:53:29   
Rakica_80
MISMIS, PA KJE SI TIIIIII?????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kako poteka pri tebi, kdaj greš ponovno v postopek ali greš po pingote?
Ma prav pogrešam vse stare borkeuser posted image
Noč!

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 523
28.1.2010 7:30:29   
Anonimen
Jutro.

diana, držim pesti za danes!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Tud jaz pogrešam stare borke - punce, kje ste?? user posted image user posted image Dajte se malo oglasit! Ta tema je čisto zamrla.

(odgovor članu Rakica_80)
  Neposredna povezava do sporočila: 524
28.1.2010 8:22:56   
Urshy78
jutro user posted image
diana, tudi jaz držim pesti in mislim nate user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?