womanpolice
|
Živjo punce... Verjetn mislite, da sem med pogrešanimi osebami, saj ni ne duha ne sluha o meni... Zadnje čase vam morm priznat, da vas tud po forumu nism uspela nič spremljat po mobilniku kot ponavadi... Tudi danes - čeprav po dolgem času - bom kratka, saj z mojim "letiva" nekam ob pol šestih... Stare borke... full vas pogrešam... Pikovit, Mismis, Gigi, Diana79, BEBIII, Daisy, Pija76, itd.... Nič niste napisale če se bomo kaj dobile... res bi se full rada pridružila srečanju, saj vas že res kar zelo pogrešam... pa da mal pokramljamo kaj je novga in kaj ni... :-) V glavnem, pr nam ni nič novega... Še vedno čakava na pošto iz MB za postopek... Pojma nimam kdaj bo... 18.1. je moj še šel na genetsko preiskavo (jo je dr. Reljič toplo priporočal, glede na to, da mu je v LJ niso delali še nikoli) tako da še čakava na te rezultate, potem pa upam, da bo že kmal nizek štart... In upam, da tokrat tudi cilj uspešen... Danes je rodila moja "mala" sestrična (hči od tete); rodila je sina Gašperja - GRETHY, ti jo poznaš :-) saj sta ji fotkala poroko.... Je menda bil porod (prvič rodila) tako lahek, da je kar ven padel... :-) Blagor njej... To naj bo zaenkrat vse.... Upam, da kmal sledi kakšno srečanje (in dobr bi bilo, če bi se vedlo vsaj dobr teden prej, da se lahko dogovorim za službo - če se bo dalo, saj ko šef napiše razpored, ga je težko spreminjat).... PIKOVIT... Sm ti napisala sms takrat, poklicat te pa iskreno povedano ne upam... ko boš pripravljena ali na voljo za pogovor mi nekak javi, pa se ti oglasim oz. te pokličem... DIANA79.. Nič biti črnogleda!!!!!!!!!!!!!!!!! Seveda te bosta obe pikici počakali in se ujčakali celih devet mesecev!!!!!!!!!!!! Pozitiva!!!!!!!!!!!!!!! Želim vam lep preostanek dneva oz. bolje rečeno večera.... Imejte se lepo... p.s. PIJA76... Že dva dni stojim "pod tvojo hišo" (včeraj v civilnem (popoldan), dans pa v označenem (dopoldan)) in sm gledala, če boš mi kak čajček prinesla.... pa zaman vidiš kak skrbimo za vas v tistem koncu... pa župana sm tud dans vidla...sva za isto mizo sedela v hramu....
|