|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI
26.1.2010 15:57:27   
cukica
Sensi kri za spolne prenosljive bolezni daš na zavodu za transfuzijo,ki je poleg porodnišnice,delajo pa mislim,da samo dopoldan,med tednom,...
Skuštrana suzi ne se sekirat jaz sem mela tud sam eno ampulo in je rastlo vse skup bolj počasi pol pa jih je blo kar na enkrat velik,...sej bo,...drugač pa jajčka in pivo,...nuca.
Gloriauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sensi)
Neposredna povezava do sporočila: 476
26.1.2010 15:58:17   
Selena78
Na Zavod Republike Slovenije za transfuzijsko medicino Šlajmerjeva 6, 1000 Ljubljana, Telefon: (01) 5438 100. Če imaš napotnico od osebnega zdravnika je brezplačno drugače je pa za plačat samo ne vem koliko točno. Delajo vsak delovni dan: 7.00-15.00, Sreda: 7.00-17.00, izvidi pa so v dveh do treh dneh. Upam, da sem kaj pomagala.

(odgovor članu sensi)
Neposredna povezava do sporočila: 477
26.1.2010 16:33:01   
Rakica_80
Ciaouser posted image

Danes sem bila na posvetu in vam povem, da je Dr. Reš res realen in prijazen človekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
No, zvedela sem nekaj novega, da imam policistične jajčnikeuser posted image , do sedaj mi noben na Ginekologiji ni tega povedal!!!!GROZAuser posted image
No, vsaj vem, zakaj imam user posted image  pozne in da do ovulacije sploh ne pride, tako, da sva na jasnem, naravna zanositev je pri nas žal nemogočauser posted image
Dobila sem Aglurab in Prometrium, naslednji teden, ko dobim user posted image  grem po špike špoke. Tu je res vse hitrouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Videla sem tudi moževo seme, prav lepo jih je bilo spoznatuser posted image

Cukica si dobila ZS?Rada te imamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ciaouser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu Selena78)
Neposredna povezava do sporočila: 478
26.1.2010 16:47:30   
bit
bebi....sem prav vesela da si zadovoljna z obiskom...
upam da boš podpis hitro spremenilauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 479
26.1.2010 17:08:44   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

....živjo punce....dolg me ni bilo gor ker sem do danes bila brez netauser posted image ....upam da ste ok in da se vse blešči od +++++++....no pri moji mali družinici je vse ok,prejšnji teden nam je v dveh dnevih pršlo 5 zobkov venuser posted image ...mali je dirkalen 100 na uro....drugače sem pa ful žalostna ker se je po 6 letih odkar sem mamo izgubila zaradi raka ta prokleta bolezen zopet vrnila v mojo družinouser posted image user posted image user posted image ....tokrat je moj dedek na vrsti...lahk vam povem sam to da je on kot moj oče katerega nisem nikoli imela,in da mi je zelo hudo za njega in samo boga molim da ne bi tolk trpel kot mama in da se stanje izboljša...skoz mislim da se bom zbudila iz teh groznih sanj katere proživljavam zadnje tri dniuser posted image user posted image user posted image ....

...evo nakratko od mene,nimam volje vam težit mi je pa ful lažje da sem vama povedala....

Zelo mi je žal Gloria... Jst trdno držim pestke za tvojega dedija... Upam, da bo premagal to prek..ano bolezen, ki se zdi, da je dejansko vse bolj razširjena... Zelo mi je žal... Lp

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 480
26.1.2010 17:20:24   
cukica
BEBIII nič nisem dobila sem pa vesela za vaju,da so vsaj vzrok najdli in naj končno uspe,...user posted image rada te mam

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 481
26.1.2010 17:20:35   
womanpolice
Živjo  punce...

Verjetn mislite, da sem med pogrešanimi osebami, saj ni ne duha ne sluha o meni... Zadnje čase vam morm priznat, da vas tud po forumu nism uspela nič spremljat po mobilniku kot ponavadi... Tudi danes - čeprav po dolgem času - bom kratka, saj z mojim "letiva" nekam ob pol šestih...

Stare borke... full vas pogrešam... Pikovit, Mismis, Gigi, Diana79, BEBIII, Daisy, Pija76, itd.... Nič niste napisale če se bomo kaj dobile... res bi se full rada pridružila srečanju, saj vas že res kar zelo pogrešam... pa da mal pokramljamo kaj je novga in kaj ni... :-)

V glavnem, pr nam ni nič novega... Še vedno čakava na pošto iz MB za postopek... Pojma nimam kdaj bo... 18.1. je moj še šel na genetsko preiskavo (jo je dr. Reljič toplo priporočal, glede na to, da mu je v LJ niso delali še nikoli) tako da še čakava na te rezultate, potem pa upam, da bo že kmal nizek štart... In upam, da tokrat tudi cilj uspešen...

Danes je rodila moja "mala" sestrična (hči od tete); rodila je sina Gašperja - GRETHY, ti jo poznaš :-) saj sta ji fotkala poroko.... Je menda bil porod (prvič rodila) tako lahek, da je kar ven padel... :-) Blagor njej...

To naj bo zaenkrat vse.... Upam, da kmal sledi kakšno srečanje (in dobr bi bilo, če bi se vedlo vsaj dobr teden prej, da se lahko dogovorim za službo - če se bo dalo, saj ko šef napiše razpored, ga je težko spreminjat)....

PIKOVIT... Sm ti napisala sms takrat, poklicat te pa iskreno povedano ne upam... ko boš pripravljena ali na voljo za pogovor mi nekak javi, pa se ti oglasim oz. te pokličem...

DIANA79.. Nič biti črnogleda!!!!!!!!!!!!!!!!! Seveda te bosta obe pikici počakali in se ujčakali celih devet mesecev!!!!!!!!!!!! Pozitiva!!!!!!!!!!!!!!!

Želim vam lep preostanek dneva oz. bolje rečeno večera.... 

Imejte se lepo...

p.s. PIJA76... Že dva dni stojim "pod tvojo hišo" (včeraj v civilnem (popoldan), dans pa v označenem (dopoldan)) in sm gledala, če boš mi kak čajček prinesla.... pa zaman user posted image user posted image   vidiš kak skrbimo za vas v tistem koncu... pa župana sm tud dans vidla...sva za isto mizo sedela v hramu....

Neposredna povezava do sporočila: 482
26.1.2010 17:23:21   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Ciaouser posted image

Danes sem bila na posvetu in vam povem, da je Dr. Reš res realen in prijazen človekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
No, zvedela sem nekaj novega, da imam policistične jajčnikeuser posted image , do sedaj mi noben na Ginekologiji ni tega povedal!!!!GROZAuser posted image
No, vsaj vem, zakaj imam user posted image  pozne in da do ovulacije sploh ne pride, tako, da sva na jasnem, naravna zanositev je pri nas žal nemogočauser posted image
Dobila sem Aglurab in Prometrium, naslednji teden, ko dobim user posted image  grem po špike špoke. Tu je res vse hitrouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Videla sem tudi moževo seme, prav lepo jih je bilo spoznatuser posted image

Cukica si dobila ZS?Rada te imamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ciaouser posted image

No, to pa je skor tko kot je blo pr men.... v treh postopkih... skoz sm govorila ginek. na GK LJ, da mislm da z mano ni vse ok, da me naj pogleda oz. da na preiskave.. pa sm vedno dobila odgovor "z vami je vse v redu... , problem je v vašem partnerju".... in se je izkazal endometrioza in pregrada v maternici - diagnoza: težka neplodnost... toliko o tem in zaman v postopkih kar trikrat, ko po nobenem scenariju ni moglo uspeti....

Držim pesti za vaju!!!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 483
26.1.2010 17:27:12   
womanpolice
Nč, punce... zdaj pa morm res "letet"... lep večer... čavči...

Neposredna povezava do sporočila: 484
26.1.2010 17:42:55   
cukica
Imam eno vprašanje:Če imam v Lj še 2 zamrznjenčka ali grem lahko med tem časom v postopek v postojno ali moram porabiti prvo zamrznjenčka pa potem jit tja? Vsak dan bolj razmišljam,da bi šla v Postojno!

Neposredna povezava do sporočila: 485
26.1.2010 17:53:45   
jona klara
skuštrana suzi-srečno ti želim
glorija- držim pesti za dedija, da sev  stvar umiri ter da bo bolje
diana-upam zate in za tvoje blastociste, da bodo lepo napredovale
urshy- dobro opravi jutri,pa da se boš dobro počutila ti želim, javi kako bouser posted image user posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 486
26.1.2010 17:56:40   
jona klara
bebi III-ŽAL MI JE ZA DIAGNOZO, AMPAK MISLIM, DA SE DA PRI POLIC. JAJ. KAJ POMAGATI!sem že slišala za katero, ko je imela in je potem tudi naravno zanosila, zakaj ne pride do ovulacije, vse se bo uredilo, boš vidla

Neposredna povezava do sporočila: 487
26.1.2010 18:56:42   
IVYY
BEBIII, zlata moja, vse bo v redu, ena majhna "komplikacija" več, a ti si itak močna ženska in boš temu kos!!!! žal mi je za pco diagnozo, a to ni nič kaj takega, da se ne da rešit!
Samo,da si zadovoljna z rešom in da si v dobrih rokah veliko pomeni
Drži se, se slišimo in RADA TE IMAM!!!

zanimivo, da sem jaz vsa  leta imela PCO, pa je dr. Zorn lani ovrgel to diagnozo, češ da so jajčniki lepi in čisti, brez nobenih cist....so pa tudi res bili tisti dan, ko sem bila pri njem na ultrazvoku 3 mesece pred začetkom 1.postopka.user posted image  super, ampak baje da PCO se ne pozdravi sam od sebe, jaz pa za to nisem nikoli jemala nobenih zdravil

diana79....v mislih sem s tabo in molim zate!!!

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 488
26.1.2010 18:57:59   
Urshy78
BEBIII, sranje no..ampak če ne drugega vsaj veš pri čem si.
upam, da bo ta postopek uspešen.

jona klara, a si klicala v leonišče? so prejeli in poslali naprej tvojo pošto?
ti bom poročala, se pa začnem špikati že jutri in ne v četrtek, sem si čisto narobe zračunala user posted image
jutri zjutraj mi bo sestra po moje pokazala kako to gre, zvečer se bom pa že sama.

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 489
26.1.2010 19:43:03   
Rakica_80
Cukica, ti bom poslala še enkrat ZS.Mislim, da lahko greš tudi v Postojno, tudi če imaš zamrznjenčke, tam te bodo itak 5 let počakaleuser posted image
WP....kje si ti punca, vidim, da tudi tebe ni bilo že dolgo tu. Kako je situacija pri tebi, če se ne motim si v MB? Kako napreduješ?
IVYY...sej ni panikeuser posted image tako sem vedela, da je majhna možnost naravne zanositve, ampak še touser posted image  Kar se tiče PCO, ni ozdravljivo, lahko bi šla še enkrat na Laparo, ma je rekel, da ni potrebe in da ne igra vloge v nosečnosti ali pa pri zanositvi, tako da sem mirnauser posted image
Urshy78 in Jona klarauser posted image  Hvalauser posted image
Nočkouser posted image

user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 490
26.1.2010 20:07:29   
jona klara
urshy 78-hvala, ko misliš name, je danes moj klical in so dobili, sem včeraj klicala sestro in si je zapisala mojo št. kartoteke in šla iskat pošto, je našls hvsls bogu, ena skrb manj tako, da čakam, če bom zlučajno v tem konziliju že na vrsti, upam, ker ne vem kako dolgo čakaš potem, ko pošlješ da te dajo naprej ali si kr na prvem v vrsti, se slišimav četrtek, jutri me ne bo, te v četrtek vprašam po zs.user posted image

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 491
26.1.2010 20:24:04   
diana79

hvala,hvala in stokrat hvala!moji živci delajo stokrat na uro!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

(odgovor članu IVYY)
Neposredna povezava do sporočila: 492
26.1.2010 20:49:42   
HANYBANY
Ne vem, če ste spregledale moj post, zato še enkrat postavljam vprašanje user posted image
Kaj menite o ločevalni dieti med postopkom IVF/ICSI?

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 493
26.1.2010 21:07:13   
diana79

ti ne priporočam,ker je to šok za telo!jaz sem lani shujšala za 15 kile z ločevalno dieto ampak to pred postopkom!jaz na tvojem mestu ne bi !

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 494
27.1.2010 7:04:37   
kajsica
Dobro jutro babike moje!

Najprej da vas vse skupaj lepo pozdravim. Ja že dolgo me ni bilo tukaj, vas pa redno spremljam da vidim kako ste mi kaj.

BEBIII, ne sekiraj se zaradi policističnih jajčnikov. Moje mnenje in izključno moje mnenje. Na GK, ti bodo vedno gledali pregrado in če je s partnerjem OK, potem tebe dajo še na dodatne preglede za endometriozo in pregrado, predvsem pa dajejo poudarek na pregrado. Pri Ateju pa prvo ko prideš in vidi da je s partnerjem OK imaš ti PCO, to je dignosticiral tudi meni, ko sem šla na posvet k njemu...Ampak kako lahko jaz imam PCO? Ni mi bilo jasno.....imela svoje O, močno reagirala na hormone...res mi ni bilo jasno. Pregrada pa je pri njemu špansko selo, je pa tudi res, da on zlepa ne pošlje žensk naprej na preglede za endometriozo ali pa pregrado. Mislim da so najbolj dosledni kar se tiče vseh preiskav v MB. Ampak kot sem rekla, to je predvsem moje mnenje.

Tako da bom jaz rekla tako, kamorkoli greš, povsod so strokovnjaki, eni pač dajejo na poudarek eno stvar, drugi pa drugo, ker nikjer pa ti točno ne morejo povedat kaj je s teboj, ker faktorjev je lahko več. Drage moje ne obremenjujte se s temi zadevami, vam povem da se bo vse rešilo.

Diana, držim pesti zate! Naj bo četrtek tvoj dan!

Hanybany.....jaz ti bom tako rekla.....pri sami nosečnosti se marsikatera prehranjuje po Montinacu in če je tvoje telo od prej navajeno na to dieto, po moje ne bi smelo bit kakšnih težav. Samo po drugi strani pa, kaj boš hujšala če si noseča? Poleg tega.....jaz ti povem da sedaj na začetku nosečnosti men ogromno stvari ni pasalo jest in kakršnakoli selektivna hrana ne bi prišla v upoštev. Pri ločevalni pa imaš itak vnos vsega v telo. Samo upam da jo imaš že dovolj dolgo na sporedu in da jo je telo navajeno. 

Cukica.....kaj pa če se prijaviš v Postojno, potem pa boš vidla kolk časa moreš čakati....če je dovolj dolga čakalna doba, greš pa vmes še po pingvinčke?! Škoda da bi jih pustila zadaj.

WP...si se izgubila?user posted image

Lep dan vam želim vsem skupaj!

RVM

Živiš lahko na 2 načina. Lahko se pretvarjaš, da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. (Albert Einstein)

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 495
27.1.2010 7:25:41   
Anonimen
Jutro. user posted image

bebiii, super, da si zadovoljna pri Rešu. Je potem res, da ima sedaj vse na koncesijo? Kar se pa tiče PCO, jaz mislim, da ima to ful veliko punc, pa sploh ne vejo. Ali pa je res tako kot je napisala kajsica. Ne vem, no. Sicer se spomnim, da si imela pri prvem postopku hiperco oz. delno punkcijo, kar bi res lahko malo nakazovalo na PCO. user posted image No, jaz ga imam npr. tudi, in rezultat je, da imam vsak začetek cikla cca. 30 drobnih foliklov, ki potem fffuulll počasi rastejo. Ampak glede na izvid od laparoskopije, PCOja nimam. user posted image user posted image user posted image

Punce, eno vprašanje: je tukaj še kakšna, ki ima isti primer kot jaz? Na začetku ciklusa ogromno drobnih foliklov, ki potem počasi rastejo?

(odgovor članu kajsica)
  Neposredna povezava do sporočila: 496
27.1.2010 8:05:42   
BarbiG
Pozdravček vsem skupaj.

Vas redno spremljam in navijam za vas.

BEBIII srčno upam, da bo pri Reš-u zmagovalna kombinacija zate. Moje mnenje je podobno Kajšinemu, in res malo dvomim, da imaš PCO. Ampak kot pravim, če se pri Reš-u počutiš bolje, super. Ti res iz srca privoščim, da čez ene 10 mesecev postaneš mami. Držim pesti, da ti uspe.

Hanybany, jaz sem bila pred postopkom na dieti po Montinjacu, ampak sem en mesec pred začetkom postopka s tem prehranjevanjem zaključila, ker meni se je šlo bolj za izboljšavo kvalitete celic kot pa, da bi zgubila kakšno kilo. Ti priporočam, da zaključiš z ločevalno, ker iz mojih izkušenj je bolje imeti kakšen kilogramček viška kot pa manj med samim postopkom.

Diana, držim pesti za četrtek. Veš, da bo prišlo do transferja. Pri meni sta se tudi oplodili le 2 celici, ki pa sta me pričakali na 5-ti dan, pa me poglej zdaj - pričakujem dvojčke. Tko da kar pozitivno naprej.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 497
27.1.2010 8:53:18   
Urshy78
jutro user posted image
jona klara, no vidiš da se je vse poštimalo. kar javi se mi na ZS, bova malo poklepetale user posted image

hanybany, tudi jaz ti ločevalno odsvetujem. sem jo imela nekaj časa nazaj in mi je zaradi tega user posted image zaostajala cel teden. ko sem pa začela jesti "normalno" sem jo pa dobila v dveh dneh. je res prevelik šok za telo.

danes je pri meni padla prva špikica menopurja, 1. UZ imam 29.01.

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 498
27.1.2010 10:09:05   
Inana
BEBIII: Se bom še jaz oglasila ... glede PCO je res, da Reš zelo hitro "pripiše" PCO svojim pacientkam. Je pa tu treba razlikovati med PCO in PCOS. Malo poguglajte ali pa si preberite na kakšni drugi temi na tem forumu. Pri vsem tem bi rekla samo to, da poskusite s "poslušanjem" svojega telesa ... Aja, ena je napisala, da je imela redne M in O pri diagnozi PCO. Tudi to je možno, niso pri vseh prisotni vsi znaki.

HANYBANY: ločavelne tudi jaz ne bi priporočala. Malo si poglej Montignaca. Meni res super paše in VEM, da bom lahko s tem živela do konca življenja. S kakšno manjšo pregreho, seveda ;-) Kar pa pomeni, da greš npr. za praznike za eno kilo gor, čez 14 dni pa si že nazaj na normalni teži. Montignac ni dieta, je način življenja.

No, sicer pa mi se že špikamo in čakamo na user posted image . user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 499
27.1.2010 10:15:30   
diana79

jaz sem poklicala v lj. in do danes sta moji celici super razvijata!kaj bo pa jutri mi zdaj ne more povedati,ampak do danes je vse vredu!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

takoj sem boljše volje!

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?