|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   JULIJE gremo mal višje
20.6.2005 15:40:14   
Grascakinja
Na, da ne bomo zatonile na naslednjo stran.

Lona13, kje boš pa rodila? Če se ne motim, imaš rok tam nekje ko jaz (7.7.)?

Sva s Tinko74 že "zmenene", da bova cimre v porodnišnci, pa se nama še ti prdruž, haha... :)-

Aja, a kera ve, koliko posteljne so sobe v porodnišci v LJ?

:rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   JULIJE gremo mal višje
20.6.2005 15:46:53   
LONA13
Jest bom v Ljubljani, rok mam pa 09.07., se vama prdružm v sobi. So troposteljne sobe, kopalnico pa uporablja 6 oseb, ker je prehod na drugo stran v sobe.Se pravi, da mal poenostavim: 2 sobe pa 1 kopalnica. (joj kolk sm zakomplicirala).Pupa sej midve sva še isto stare - 26 let. Delam pa tud turizmu, sam ne v mladinskem.:)-:)-:):):)

(odgovor članu Grascakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   JULIJE gremo mal višje
20.6.2005 16:16:52   
Anonimen
:bravo: :bravo:
Ravno za nas tri so velike sobe :bravo:
Sam dejmo se zmenit, da se res dobimo. Ampak jaz bi kar ta mesec, če se da...tam okol 30tega junija :)-

Danes me tko neki čudno boli tale naš trebuh...kot bi me napenjalo za drisko, ampak ne tko čist do konca...v bistvu me tišči v celem trebuhu...sej ne znam povedat :zmeden: pa kakam itak 3-4 na dan :zmeden:
Po mojem bom popadke sfalila :ups:

Jestmampatkožepouhnkufervsegategačakanja :grrr:

Neposredna povezava do sporočila: 3
   JULIJE gremo mal višje
20.6.2005 17:28:39   
LONA13
jest sm za - 30 bi kar odgovarjal. Jest sm svojmu :love: že rekla, da mam filing za dva datuma 25.6. pa 01.07., bomo videli kako bo!

Tinka mene dons tud že cel dan neki napenja, pa tamal je nemiren pa trebuh mam trd k kamen itd... Pa tm dol umes me razteguje pa špika.

A je normalno da ko sedim da mam čist trd trebuh? A ni tko da naj bi pri počitku blo bolš?!

Men se že blede!:ups::ups::ups::)-:)-:)-:)-
Tinka a si iz lj?

Neposredna povezava do sporočila: 4
   JULIJE gremo mal višje
20.6.2005 18:02:25   
Grascakinja
:((:((:((:((:((:((:((:((:((

Lih kar odkrila 6 nagravžnih :hudicek: STRIJ na spodnjem delu trebuha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:((:((:((:((:((:((:((:((:((

Ni fer!!!!!!!! :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Se mažem odkar vem, da sem noseča!!!!!!!!!! IN ZAKAJ NISO MOGLE POČAKAT ŠE TEH KLINČEVIH 17 DNI???????????

NI FER!!!!!!!!!!!!!!!!! :((:((:((:((

Neposredna povezava do sporočila: 5
   JULIJE gremo mal višje
20.6.2005 19:08:06   
valentina.

Pupa, če ti bo kaj lažje, naj ti povem da imam jaz po spodnjem delu trebuha tudi okraske :hudicek:; in sicer enih osem kupčkov žilic. Zgledajo kot pajki :(.
In kaj čem ...

Sem že slišala da strije dostikrat pridejo čisto na koncu, ko že misliš da boš šla dobro skozi...
Potolaži se!

LP valentina

Neposredna povezava do sporočila: 6
   JULIJE gremo mal višje
20.6.2005 20:06:22   
Meceno
III... JOJ, kako ste spet danes pridne , smo zopet na prvi strani :bravo::bravo::bravo:
STRIJE JA ; PA KOLIKO DENARJA JE ŽE ŠLO ZA TO :grrr::grrr::grrr:
No, jaz jih imam že mesec, pa še kar pokam in pokam ,...ni konca :grrr::grrr::grrr:
SAMO SE NE iZPLAČA JOKAT,imam ( vsaj jaz )še bolj trdi trebuh :(

Tako punce, sedaj pa morem it počivat,sem zopet po trgovinah hodila, pa jutri še

Jutri zvečer pa v KK, bi šla že danes, samo morem še vse potrebno za :duda: kupit

Moj delavec za desko, ki naj bi jo našravfal na previjalno se mi noče javit:grrr::grrr:, se pravi moj :love: pa kao časa nima :grrr:, jo bo raje kupil :zmeden:,... kdaj, pa nimam pojma in se ne sekiram, ziher ko bom iz bolnice doma :)-:)-:)-

Punce mene ni strah poroda ampak kako se bom znašla sama z malo štručko, sploh ker od mojega :love: starši gredo sedaj 5.7. na morje, pa do 23.7 in če jaz rodim pred 20.7 sem sama z :love:.
Ta ne zna kuhat, še iz sušilnega stroja perilo vzeti sem ga zadjič prvič poučila ( mi je polno muck prinesel gor ) , kaj šele prati ( pa je elektronski pralni stroj ) ,...
Bojim se samo v tistem primeru če bom prerezana tam spodaj, baje se komaj premikaš, pralnico imamo pa v kleti:(( (drugače je fajn ta klet, samo sedaj ,...)

V glavnem skrbi ,....

Punce zdržite do konce :rozica::rozica::rozica:

Lp Meceno

Neposredna povezava do sporočila: 7
   JULIJE gremo mal višje
20.6.2005 20:28:56   
Anonimen
Lona, iz LJ sem ja...iz Trnovega v bistvu...pa ti?

Pupa, jah kaj nej ti rečem...niste vse take srečnice kot jaz :)- love you :racka: love you :rozica:
Pa po mojem je to vse odvisno od kože in ne od kreme :zmeden:

Se pa 30.6. oz. 1.7. tko nekak sklada z mojimi pričakovanji o porodu in postati mati :ups: sicer pa...kot je Murphijev zakon ... bomo rodili ene 10 dni čez rok :grrr:

No, ko se jutri zbudim imam pa only 17 days to go 9nebesa

Neposredna povezava do sporočila: 8
   JULIJE gremo mal višje
20.6.2005 20:29:27   
Pia73
Meni se tudi zametki strij pojavljajo,... :grrr: Bo že!

Maceno saj bo boš videla. Meni je pa kar logično, da bom sama, moj dela, še očetovskega dopusta si ne more vzeti, mogoče pa bo vsaj kakšen teden doma, pa še enega živahnega skoraj 5. letnika imam. Bo že! 9nebesa

Šivi sicer bolijo a ni tako hudo, veš,.. Se lahko premikaš!

Neposredna povezava do sporočila: 9
   JULIJE gremo mal višje
20.6.2005 20:30:48   
Pia73
Jaz pa predvidevam, da bom rodila 25.07. torej 7 dni čez prvotni PDP. Mogoče mi bo pa tokrat dano kakšen dan prej ugledati našega :duda:

Neposredna povezava do sporočila: 10
   JULIJE gremo mal višje
20.6.2005 21:22:01   
Grascakinja
Vidim, da je konstanta samo ena - nobena ne misli rodit na rok!! :)-

Kdaj je že polna luna? A niso takrat polne porodnišnce? No, jest sm za 30.6. tam nekje, kaj pravte?

Strije :grrr:..... Ej ampak res, saj nisem paničator in imam že tako al tako od pubertete strije po bokih in tazadni in po prsih, čist zbledele, so skor neopazne, sem se sprijaznla, me ne motjo kej dost.
Ma za tole se mi pa fržmaga sam tolk - k so se pojavle v foto finišu. Ajdi, da jih gledam že 1 mesec, bi še pogoltnla, ma lepo vas prosim, če so 249 dni lahko
počakale, majke mi, da bi lahko še 17.... sam to.

Tinka74, ti pa merki kaj pišeš, da ne boš jutr kake rdeče črte zagledala :)-, pa ne da ti jo slučajn prvoščm. Jest sm tud že mislna, da smo skoz pršli z minimalno škode, na, poglej me zdej, mater :(!

Lona13, a se jest motim al si ti na Turistici študirala :zmeden:? Če ja, kera generacija vpisa? Da ne bova nazadne še sošolke???

Neposredna povezava do sporočila: 11
   JULIJE gremo mal višje
20.6.2005 21:44:06   
valentina.

Jaz mam rok 10.7. in sem se odločila da rodim 6.7., ko je polna luna; samo tolko da vam povem :)-:)-.

In še vedno ne morem verjet da je očitno mene od vseh najbolj strah poroda :(. A se je še katera slučajno dogovarjala za EA?

Neposredna povezava do sporočila: 12
   JULIJE gremo mal višje
20.6.2005 22:04:21   
LONA13
Sem iz Tacna (tm k polcaje vzgajajo):)-:)-:)-,
ja pupa tud na Turistici sm študirala oz. še študiram-sem bolj lene sorte. Vpis 00/01, zdej sm podaljšana absolventka še s parimi izpiti in diplomo.

Strije, khm...po celi riti jih je dovolj/na trebuhu pa tud ene ne.

Ful smrkam tko da grem spat zdele, se jutri pišemo naprej.
Lahko in mirno noč vam želim!

Neposredna povezava do sporočila: 13
   JULIJE gremo mal višje
20.6.2005 22:07:03   
PBJ
Zdaj ste še pa mene prestrašile s temi strijami, da sem takoj opravila kontrolo po celem trebuhu...zaenkrat je še vse gladko. Tega se najbolj bojim, da jih bom nekega jutra kar naenkrat zagledala:ups:
Pa še jaz povem, da si ne želim roditi pred julijem, ker je julij moj najlepši mesec. Pa že tudi komaj čakam, da vidim našega:duda:, ampak julij je res že čisto blizu, do roka pa imam, če štejem od jutri..natanko 22 dni:sloncek::sloncek:.

Punce, lepo noč...jaz se je že bojim, ker zadnje dneve zeloooo slabo spim:zmeden2:.

Meceno, uživaj še teh nekaj brezskrbnih dni pri mamici in se pusti malce razvajati:):)

papa

Neposredna povezava do sporočila: 14
   JULIJE gremo mal višje
21.6.2005 6:40:37   
CIPRESA
JA sem hotela včeraj dat slike gor od kuhinje, pa nebo šlo še nekaj dni pravi VesnaRR, ker sta fanta na dopustu in ko se vrneta bo to usposobljeno. Kdaj bo to pa ne vem.

Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?