Meceno -> JULIJE gremo mal višje (20.6.2005 20:06:22)
|
III... JOJ, kako ste spet danes pridne , smo zopet na prvi strani :bravo::bravo::bravo: STRIJE JA ; PA KOLIKO DENARJA JE ŽE ŠLO ZA TO :grrr::grrr::grrr: No, jaz jih imam že mesec, pa še kar pokam in pokam ,...ni konca :grrr::grrr::grrr: SAMO SE NE iZPLAČA JOKAT,imam ( vsaj jaz )še bolj trdi trebuh :( Tako punce, sedaj pa morem it počivat,sem zopet po trgovinah hodila, pa jutri še Jutri zvečer pa v KK, bi šla že danes, samo morem še vse potrebno za :duda: kupit Moj delavec za desko, ki naj bi jo našravfal na previjalno se mi noče javit:grrr::grrr:, se pravi moj :love: pa kao časa nima :grrr:, jo bo raje kupil :zmeden:,... kdaj, pa nimam pojma in se ne sekiram, ziher ko bom iz bolnice doma :)-:)-:)- Punce mene ni strah poroda ampak kako se bom znašla sama z malo štručko, sploh ker od mojega :love: starši gredo sedaj 5.7. na morje, pa do 23.7 in če jaz rodim pred 20.7 sem sama z :love:. Ta ne zna kuhat, še iz sušilnega stroja perilo vzeti sem ga zadjič prvič poučila ( mi je polno muck prinesel gor ) , kaj šele prati ( pa je elektronski pralni stroj ) ,... Bojim se samo v tistem primeru če bom prerezana tam spodaj, baje se komaj premikaš, pralnico imamo pa v kleti:(( (drugače je fajn ta klet, samo sedaj ,...) V glavnem skrbi ,.... Punce zdržite do konce :rozica::rozica::rozica: Lp Meceno
|
|
|
|