pridna_janja -> RE: Mamini sinčki..??? (17.12.2009 8:54:21)
|
IZVIRNO SPOROČILO: puppa IZVIRNO SPOROČILO: pridna_janja ko bo pa vidu da sem vse vam zaupala nevem kaj bo [image] Janja, ko se ga boš nehala bat, boš lahko začela reševat stvari. V nasprotju z drugimi, pa sem sama mnenja, da je prav da pišeš na forum, saj s tem razčiščuješ stvari v svoji glavi in poleg tega dobiš še en drug pogled. Tudi sama sem, ko sem bila z bivšim velikokrat napisala kaj na forum (ne na RR) in spraševala in brala druga mnenja. In šele potem mi je kapnilo, da tako obnašanje ni normalno. Da sem pravzaprav bedak, ker se pustim poniževat. Ampak ok, je trajalo kak mesec, mogoče dva, da sem dojela. Spomnim se, da sem mu povedala, da je med nama konec, ko me je peljal na železniško postajo, ker si drugače nisem upala (pa fizično ni bil nasilen do mene nikoli, ampak preprosto sem se ga bala, ker je bil psihično toliko nasilen). Itak je v sekundi znorel in mi vrgel pod nos, da tako ne vem kaj bi rada in, da itak v življenju ne bom nikoli srečna. Do tedaj sem spoznala, da je tak pač njegov obrambni mehanizem, ko kaj ni po njegovo - začne žalit, vpit, poniževat. Tak je bil tudi v odnosu do lastnih staršev - tudi do njegove mamice, ki je seveda takoj ko je sine začel vpit in poniževat naredila vse, samo da je nehal. In to je bilo zadnjič da sem ga videla. Veš... ko boš enkrat zbrala dovolj poguma, da končaš, bodi pripravljena na vse - tudi na jok, zasledovanje, grožnje, klice nonstop. samo lepo prosim NE SE PUSTIT. hvala res[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozica.gif[/image]sej me je vceraj vprašal ce sem se njegova in sem rekla ne in še takoj je reku aha je kak novi prišel in itd.In je reku da bo vidu če pridem na božično vecerjo če ne še bo vedu da je konc :) jezen je zaradi tega ker se ne pogovarjava vec po telefonu samo ene par sekund sem se pogovarjala.
|
|
|
|