baguSka -> RE: Mamini sinčki..??? (16.12.2009 14:15:35)
|
IZVIRNO SPOROČILO: pridna_janja IZVIRNO SPOROČILO: Petka09 Draga pridna_janja: samo eno ti bom rekla! Zavedaj se, da moraš to zvezo pripeljati h koncu! Verjamem, da ne moreš nardit čez noč, ker si moraš pošlihtat psiho, vendar; temu MORA biti konec! Ne trudi se, da bi kaj rešila, ne trudi se, da ga bi spremenila, ne trudi se z njegovimi domačimi... V glavnem... NE TRUDI SE VEČ! Usmeri svoje misli izključno v to, da zadevi rečeš KONEC!! Potem pa boš pošlihtala in v red spravila tudi sebe! hvala da me razumes da čez noč ne moram naredit konc,imaš pa prav glede moje psiho ker sem čisto zmedena.Hvala res se bom potrudila ! ja cez noc res ne... ampak pr tebi se to ze vlece, kot berem!? mora pa ti naredit klik... na silo ne bo NIC! tako kot on ne more na silo prerezat popkovine... in tudi ti je ne mores za njega, ker to je samo njegova odlocitev! tako kot je tvoja, ce bos vztrajala v vvezi in si naredila tako da ti bo fino (ceprav jaz ne vidim nacina kako) ali pa gres... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozica.gif[/image]
|
|
|
|