nimanorwen
|
jutro punce, evo, moje javljanje s faxa ker doma net ne dela najprej hvala za čestitke in navdušenje ob , full ste prijazne tako da zdej sta 2 črna in 2 temnosivotigrasta tuk so luškani, sej bom dala slikco gor popoldne, pa še od svojga bušija, bom mojmu naročila če bo net seveda delou zdej pa da mou pokomentiram ... gate - a boste ve mele une nagravžne mrežaste pol v porodnišnci? jest si kr zdej zalogo delam svojih, ker NE bom mela tiste ogabe na seb. že tk bom vsa deformirana res ne rabm še tistga na seb, k si še imena mrežaste gate ne zasluži miska08 - čestitam!!! revček, si se sekirala za prazen nič (no sej to še sreča), tejile ginekologi bi res mogli mou pazt na besede, pa ne prec panike delat! in za šoping, a ni ful hudo nakupvat za k je use bl pocen in ful več dobiš? aja glede velikosti - jest mam ene 3 bodije 52, manj ne, ker smo po obeh straneh sami veliki ljudje in tut dojenceljni so sami veliki. ikea - jest vam jo vsem full priporočam, jest sm z vsemi stvarmi ful zadovoljna. zanč sm postlco kupila in je super, bom šla pa tut kr po jogi. k kle so take cene - ne vem, a to maržo tuk prbijejo al kaj - da te vse mine. tinna25 - sploh no comment, preklemani dohtarji mene bi kr kap od jeze, k mi prec pritisk naraste mislm a res ne morjo met normalnga odnosa? misko08 za brezveze strašijo, tebe pa k da se **** in maš preveč cajta in tm visiš k po treh urah čakanja te že v normalnem stanju vse boli, kaj šele v ! aisha86 - čestitkeeeeeee dobr filing, a pa še dost ugodno sta dobila, kje pa je to? pa upam, da se bo spol vidu, moja zoja se je ful skrivala, pol k se je pa pokazala, se je pa zelo na široko tk da držim pesti! men gre pa na jetra, k je za vse v roza barvi, k je jest ne maram ... iščem v rdeči, ampak full ni ... bom mogla sama šivat zgleda ... glede previjanja - jest hočm met previjalno, ker itak ne nameravava met sm enga otročka in bo še prou pršla ... hočm met stabilno in tk k se šika. pa itak mam na pralnem stroju že en kup stvari k je bl mejhna kopalnca in pa eno vprašanje - a katera ve, kje je intimissimi v celovcu? No, to bo to od mene zaenkat ... zdej grem pa v trgovino po zajtrk - en sosedov kvadratek oz štručka , pol pa nazaj na fax, pa učenje ... pa res upam, da pop. mi rata slikci dat gor lep dan nasmejan, spet kot nalašč za izležavanje
|