nimanorwen
|
jutro, punce! najprej ena lepa novička, moja ima dva sta tigrasta, en črn! končno sm dočakala ej zutrej ustanem in vidm, je pridna in je šla točno tja v gnezd, k sm ji ga naštimala k sm enkat zravn pršla, sploh nism mogla stran, k je prec tult začela in ustajat, da bo šla za mano, tk da grem mal ksnej na fax kai1 - čestitke za uspešno cepljenje, učasih zna bit prou mora ... maš pridnega otroka zgleda in pa za cuker! men je biu tisti napitek ful dobr, bi prec še enga spila žabica22 - čestitke za 3d uz zdej ni pardona, da je vajin barbet - za uno na fužinah sm že jest slišala, da je fajn, ja. mah si sploh ne predstavlam, da bi hodila h enem/eni zoprni g, se mi zdi, da si moraš bit simpatičn. ker le gre za kočljive zadeve. in mesta ledenkaa - welcome back sej zdej bo vse več časa za pisanje. jest svojo ful čutim, ampak to ornk ene 3 tedne. pač so si različni, eni prej, eni mou ksnej. sm se mogla tut jest prej prou skoncentirat. važn je, da jo čutiš. mayci - sej se mi ne da učit, ampak pač ni druge ... pač ful je bedno s temi izpiti, ker si pač pod pritiskom skus ... jest če ne nrdim, sploh ne vem, kk bom s porodniško zrihtala itd. študentskega življenja mam pa tut že zadost ploha - joj, kuk maš lepga bušijaaaa zdej pa skrajn cajt, da tut jest nekk dam slikco gor. bom kr mojmu rekla ker mene teji računalniki skus zezajo dons nama celo net dela. aja pa učer sm zvedla, da je še ena sošolka s faxa noseča ne morm vrjet ej pa ma mal prej pdp pa ful mejhn buši, je rekla, da ji noben ne vrjame, da je že v 7. mescu, da pač bl zadej nosi ... mi je prou večer polepšal drugač pa med tem pisanjem je pršu na svet še mucek št.4 joj boga muca, ni čudn, da je bla ogromna k prvič jih ponavad nimajo tuk. lepo se mejte!
|