solis
|
Pozdravljene , prejšnji teden pa nisem bila nič pridna s pisanjem , sem vas pa brala. Danes sem v službi (ena redkih, še na cesti je bilo zjutraj tako mirno, kot da sploh ni delovni dan), ker šparam dopust za na koncu. Seveda je, kar se dela tiče totalno zatišje, tako da imam vsaj danes čas, kaj napisat in vas malo pokomentirat. Mimo grede, imam že vse izračunano - z 28. majem odhajam na dopust, tako da imam vključno z današnjim dnem še 23. delovnih dni, potem sem pa spet frej za skoraj 14 mesecev . Vikend smo spet preživeli zunaj, ampak smo se potepali kar po mestu, in nismo šli v Volčji potok, kot smo prvotno planirali, saj smo predvidevali, da bo prevelika gužva. Ta teden je v vrtcu tako malo otrok, da bodo združevali skupine, zato moja hči raje uživa pri dediju in babici in se zdaj že veselo sprehaja zunaj in kot mi je sporočila moja mama, hrani račke, ki plavajo v Ljubljanici . Kot vidim se vedno bolj intenzivno pripravljate na nakupe za prihajajoče družinske člane. Lepo, lepo. Ste me spodbudile, da si že jaz pripravim seznam, kaj mi še manjka (kr tuki v službi ga bom danes naredila, ker imam več časa, kot pa potem doma, kjer me čaka moja navihanka ). Št. oblekic: Se strinjam s Tinky - št. 56 je ravno prava številka. Moja prvorojenki sem na podlagi seznama iz MŠ, za začetek kupovala oblekice št. 62, ki so ji bile ob rojstvu totalno prevelike (ker se je rodila velika 47 cm, ji je bila ta številka prav šele pri 4 mesecih, kakšni H&M bodyji št. 62, pa so ji bili prav še celo pri 5 mesecih). Tako, da je prva stvar za moj seznam nekaj kompletkov št. 56. Previjalna miza: Na žalost tudi v tem stanovanju nimam prostora za previjalno mizo, tako da bom tudi tokrat kupila samo previjalno podlogo. Nujna nabava bo tokrat blazina za dojenje, ker se spomnim, da mi je bilo med dojenjem prvič, dostikrat neudobno, še posebej, ko sem ponoči, hodila dojit v kuhinjo, da se je lahko moj naspal za službo - vsaj en v družini, ki mu je takrat uspelo ponoči sladko spat (ooooo - vidim, da te je tvoj lepo presenetil in upam, da ti blazina že zdaj kaj prav pride za udobnejše spanje). Žabica13, hvala, ker si ponovno objavila linke, mi bodo zdele prov prišli. Kar se pa tiče tvojega delodajalca, sem brez besed. Upam, da ti še zadnji tedni službe minejo hitro in čim manj stresno.
|