|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2010
30.3.2010 8:32:03   
ina11
Glede psov... Tudi jaz imam enega zelo razvajenega Border collija, ki je zelo, zelo navezan name. Poleg tega pa rabi na dan ogromno igre, pozornosti... Skratka ne vem, kako bo prenesel, da se bo naša družina povečala. Sicer je zunaj, se pa včasih pride v hišo pocartat... Vsekakor bom morala biti zelo pazljiva, nikakor se ne bo smel počutiti odrinjenega. Bo pač beba malo večkrat polizana...user posted image Bom pa imela dvojno delo, ker gre kuža povsod z nama. Zdaj bomo pač štirje...user posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
30.3.2010 8:41:42   
Bacek
Dobro jutro,

tudi pri nas imamo že dve pasji lepotici. Za najstarejšo me ne skrbi, ker je zelo dobro sprejela že tamalo. Glede bebija in ljubosumnosti pa zaenkrat tudi nimam skrbi. Edino ta mala je bolj "kobila", tako da bo treba bit pozoren. Se pa že veselim, ker do sedaj sta obe pokazali eno samo veselje in firbcanje nad otroci. user posted image user posted image
Bo pa potrebno kupit novo kletko za avto, kajti na zadnjih sedežih ne bosta mogli več kraljevati. user posted image

(odgovor članu ina11)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
30.3.2010 8:42:56   
Tinky
Jutro

aaaaaaaaaa, sem zaspala user posted image
Me je mož pozabil zbudit, ko je šel delat in valda se sama nisem zbudila. Jah nič, ni blo druge, kot klical zobarja in se prenaročit user posted image

lumpa, sem vesela, da je vse ok po AC. Mene je tudi full špikalo in bolelo cel dan po posegu.

kužki, naša prinašalka je Teovo rojstvo kar ok sprejela oz. ga je samo ene parkrat povohala, pol se je pa umaknila, se ni kej dosti z njim ukvarjala. Sta pa zdej ta boljša prijatelja. Teo skače po njej in ona je vsa blažena user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu ina11)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
30.3.2010 9:02:34   
lumpa6
MashaM in bushi, dobrodošluser posted image user posted image user posted image user posted image i

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
30.3.2010 10:00:41   
žabica 22
Jutro nosečke, user posted image
Kako ste, kako bušiji?
Luma držim pesti da bo vse ok s teboj in user posted image .

Kužiji- mi kužijev nimamo doma imamo pa ene 5 muc okrog hiše(tašča jih futra svoje + vse sosedove) in mi grejo rahlo na živce kadar pustim vrata odprta mi vedno pobegnejo noti v stanovanje pol jih pa lovim pa preganjam ker nočejo it vn. Malo me je strah kako bo pol ko bo user posted image doma in se bojim da mi ne bo kdaj kšna pobegnila notri pa kej otročku naredila. Mogoče brez veze paniko zagajam samo me je fuull strah,ker sem že slišala da se njim rade uležejo na prsni koš.

Dobrodošle nove srečke nosečke želim vam lepo nosečnost user posted image .

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
30.3.2010 10:18:56   
ina11
Ja, Žabica, pazi na muce!
Naš maček je, ko je imela sestra dojenčka, najraje šel spat v voziček. K sreči nikoli, ko je bil noter moj nečak...

Lp vsem!

(odgovor članu žabica 22)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
30.3.2010 11:11:12   
solis
lumpa6 držim pesti za dober rezultat AC.
kai1 Če želiš še naprej svojo posteljo zase, je najbolje, da te noči probaš vztrajat, da zaspi nazaj v svoji postelji. Moja hči je do 10. meseca ves čas spala v svoji postelji, potem sem jo pa začela ponoči, ko se je zbudila dajat k meni, ker je tako najhitreje zaspala nazaj in jaz tudi. Odkar pa sem na bolniški in je ne smem dvigovati spi celo noč pri meni. S tem so se mi sicer podrli plani, da bi jo navadila samo spat še preden se rodi sestrica, ampak sem se potem kar sprijaznila, ker ponoči lepo spi. Ko bo hodila na faks se verjetno ne bo več hotela stiskat pri meni user posted image , dokler pa je še tako majhna pa mi po pravici povedano kar paše, da se tudi ponoči crkljava user posted image .
bushi dobrodošla user posted image . Kar se spanja na trebuhu tiče mislim, da nam trebuščki že tako rastejo, da je ta položaj preveč neudoben zate in za otroka.
limma nam je tudi tale ura mal podrla sistem - zvečer ne zaspat, zjutraj, ko je treba v vrtec pa še tako sladko spi, da mi je kr hudo pr srcu, ko jo je treba zbudit user posted image .
kužki in majhni otroci pa so res lušna kombinacija. Veselje, ki ga pokaže moja hči, ko boža psa mojih staršev ali mu da za jest ali pa ji pes, da kakšnega mokrega lupčka je nepopisno!!!

Zdaj pa letim na morfologijo, pogledat kako raste moj drugi user posted image . Jupiii user posted image user posted image

(odgovor članu ina11)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
30.3.2010 11:21:32   
Tinky
Sem gledala slike, ki jih imam na računalniku. Malo za lušte user posted image moj mali mišek star par dni user posted image

user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu solis)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
30.3.2010 11:56:39   
spacebaby
Oooo, kakšen srček, pa kakšna bujna pričeska user posted image

Dobro, da bo kmalu avgust!

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
30.3.2010 12:05:11   
bambinca
oj, avgustovkeuser posted image sem vas prišla malo pozdravit od tistih za vamiuser posted image user posted image user posted image ...se zna zgoditi, da bom v porodnišnici s katero izmed vasuser posted image

moje poslanstvo so moji otroci

(odgovor članu spacebaby)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
30.3.2010 12:15:27   
kamelija
U kak korenjak! Prav srčkan!

Dobrodošle vse nove user posted image  avgusta bo pa pravi baby-boom!!

Vidim da ste intenzivno že v imenih, midva sva rekla da najprej počakava da  nam mali razkrije spol potem pa akcija! Vsekakor pa bova poskusila najti neko sredino, ne preveč zastarelo, ne preveč nenavadno. Se pa tudi moj dostikrat začne hecat ko iščeva imena z raznimi Gimliji, Pepeti itd.... Res  v pomoč! No se vsaj nasmejimouser posted image .

Tudi mi imamo kužata doma pa me ne skrbijo toliko klopi (jaz ga ne vozim, ker vleče kot konj) in dlake ampak bolj to da rad skače po ljudeh - iz čistega veselja sicer ampak pri otroku pa te ne bo šlo. Poleti bo sicer zunaj, pozimi pa tudi ne more biti kar naprej v boxu. Ma bomo že nekaj pogruntali!

Tale ura pa, nimam komentarja! Včeraj nisem zaspala do 2h in zjutraj je bilo veselo! Si predstavljam kako je šele majhnim otročkom! Čista bedarija!!

Skrajno lepo se imejte in uživajte vsak dan - meni se zdi da zdaj ko sem na polovici tako hitro mineva!

(odgovor članu spacebaby)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
30.3.2010 17:07:19   
ooooo
zdravo pupike...

pa sem opravila morfologijo... in hvala bogu je s pikico vse kul.
sem pa na mirovanju, ker imam kratek maternični vrat user posted image pa upam da bo še vse kul...
za spol pa sva se uspela zadržat da nisva vprašala user posted image

(odgovor članu kamelija)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
30.3.2010 20:13:58   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: ooooo

zdravo pupike...

sem pa na mirovanju, ker imam kratek maternični vrat user posted image pa upam da bo še vse kul...

a te je drugače kaj špikalo kdaj, bolelo karkoli...mislim a se to kaj čuti, če se spodaj kaj čudnega dogaja???

Mene zadnje čase tako špika spodej???

(odgovor članu ooooo)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
30.3.2010 20:19:19   
Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

zdravo pupike...

a te je drugače kaj špikalo kdaj, bolelo karkoli...mislim a se to kaj čuti, če se spodaj kaj čudnega dogaja???

mene tudi tko včasih šika, baje je to normalno za tiste, ki so že rodile, ker nimajo več tako čvrstih mišic

kot vem, se ne čudi tanjšanje mv

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
30.3.2010 20:23:10   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

zdravo pupike...

mene tudi tko včasih šika, baje je to normalno za tiste, ki so že rodile, ker nimajo več tako čvrstih mišic

a ti veš kolk si ti mene zdej pomirila user posted image hvala

jest mam že dva dni kr ene slabe misli, sploh jih ne morm odgnat stran...pol pa na vsako špikanje paničarim...

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
30.3.2010 20:26:23   
Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

zdravo pupike...

a ti veš kolk si ti mene zdej pomirila user posted image hvala

jest mam že dva dni kr ene slabe misli, sploh jih ne morm odgnat stran...pol pa na vsako špikanje paničarim...

če ti je na morfologiji izmerila normalno dolžino mv, se nimš česa bat
sem glih par dni nazaj brala Pušenjaka na to temo

jaz imam od 16. tedna občutek tiščanja dol, predvsem takrat, ko sem full časa na nogah. Je pa vse OK!

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
30.3.2010 20:27:46   
Tinky

zdravo pupike...

kolko je kratek mv?

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu ooooo)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
30.3.2010 20:29:37   
Ploha
tinky: v torek imam morfologijo..pa če ji nam kaj pojamrala, me spodaj sploh ne bo nič gledala, ampak samo UZ. Ja men tud občasno dol pritisne, sam ne tolk močno, začutim pa.

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
30.3.2010 20:34:00   
Tinky
Ploha, ti kar potoži G kar te muči, sicer pa ti itak dolžino mv izmeri z uz in ne vaginalno. Vsaj moja G tko dela.
Kot sem pa že prej rekla, Pušenjak pravi, da je špikanje normalno, tko da brez panike user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
30.3.2010 20:36:08   
Ploha
tinky: ok, hvala. user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
30.3.2010 20:37:23   
Tinky
Nočko nosečke, grem spat user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
30.3.2010 20:40:48   
ooooo
MV mam 22 mm... sicer sem se malo pomirila ker na natu piše da je kratek MV 15 mm...
v glavnem mi je ginekologinja rekla nej grem takoj v bolnico če dobim krče in naročila me je čez 2 tedna spet na ultrazvok...je pa spraševala če mi kej dol potiska... pa mi ne... edino zateguje me če se preveč pretegnem al če sm v čudni pozi samo to itak ni to in je po moje normalno...
pa še mam zaenkrat nizko ležečo postljico... pa mogoče je zaradi tega še večja panika...
mah... samo da bo dobro... upajmo...

pa držim pesti da je pri vas vse v redu user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
31.3.2010 12:35:51   
limma
Dan,

tinky, tudi mene si pomirila, ker me velikokrat šipka in mi tišči navzdol... v prvi nosečnosti tega nisem poznala. Hvala!
Teo je bil pa cuker in pol.. no, saj je zagotovo še vedno user posted image

ooooo, user posted image za dobro opravljeno MF, pa kar lepo počivaj.

ploha, so boležine po AC že minile? user posted image

Pri nas dežuje in dopoldan nisva šli ven... zdaj pa ne more zaspat user posted image Upam, da kmalu preneha, drugače ne vem, kaj bova delali popoldan. user posted image pa do petka zvečer ni.

Naš user posted image tako živahno brca, da ga tudi mož čuti, včeraj pa mi je hčerka z glavo počivala na trebuščku in mu je bilo očitno zelo všeč, ker je kar plesal in poskakoval user posted image

Pobožajte svoje bušije in lep dan vsem!

(odgovor članu ooooo)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
31.3.2010 13:48:39   
Ploha
očitno se bom mogla večkrat javit tukaj, ker me vedno zamenjate user posted image user posted image saj me ne moti, ampak mi je hecno user posted image user posted image

tko da limma jest nism imela AC. user posted image

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
31.3.2010 13:50:11   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: limma

Naš user posted image tako živahno brca, da ga tudi mož čuti, včeraj pa mi je hčerka z glavo počivala na trebuščku in mu je bilo očitno zelo všeč, ker je kar plesal in poskakoval user posted image

Pobožajte svoje bušije in lep dan vsem!

Jaaaa, ko se Meta meni na trebuh nasloni ali ko se crkljava, pikica v trebuhu čiist ponori. Prav zanimivo. user posted image

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?