spacebaby
|
Pozdravljene so ! Po dolgem času se še jaz malo oglasim. Ne boste verjele kaj se je meni danes dogajalo. Zjutrej vstanem za v službo, grem na wc, se obrišem, papir krvav, pogledam pižamo, tudi precej krvava. Seveda takoj do dežurnega zdravnika, ki mi napiše napotnico za urgenco v Kranju (kjer so itak edini, da hočejo napotnico za urgenco v porodnišnici). Pridem tja, me pustijo čakati pred vrati uro in pol, vmes jemljejo tiste, ki so bile naročene, potem pa pride ven sestra in mi pravi, ja, zakaj ste sploh prišla, jaz sem zdajle klicala v vaš zdravstveni dom in zdajle dela vaša G, kar k njej pojdite. Ko ji pojasnim, da moja G, nikoli ne dela dopoldne in sigurno tudi danes ne, pa pravi, ja, sem ravno govorila s sestro in je rekla da pridite, ker res zdaj dela. Seveda se spet usedem v avto, odpeljem 25 km do našega ZD in se zaletim v zaklenjena vrata pri G. Na informacijah me pa neumno gledajo, ja, od kje pa meni ideja, de bi G zdaj delala! Zdaj pa povejte, ali sem jaz čudna in paničarim, ali so oni za odstrel, ker me nočejo vzeti z napotnico za nujno pomoč. Pa ne grem še enkrat nazaj, ker vem, da bom tam znorela, kar pa sploh ni dobro, ampak se bom ulegla, ter počakala do popoldneva na mojo zdravnico, vsaj vem, da bom naletela na prijazna ušesa. To naše zdravstvo je res za *******......
|