|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2010
18.3.2010 9:39:17   
spacebaby
Pozdravljene souser posted image !
Po dolgem času se še jaz malo oglasim. Ne boste verjele kaj se je meni danes dogajalo. Zjutrej vstanem za v službo, grem na wc, se obrišem, papir krvav, pogledam pižamo, tudi precej krvava. Seveda takoj do dežurnega zdravnika, ki mi napiše napotnico za urgenco v Kranju (kjer so itak edini, da hočejo napotnico za urgenco v porodnišnici). Pridem tja, me pustijo čakati pred vrati uro in pol, vmes jemljejo tiste, ki so bile naročene, potem pa pride ven sestra in mi pravi, ja, zakaj ste sploh prišla, jaz sem zdajle klicala v vaš zdravstveni dom in zdajle dela vaša G, kar k njej pojdite. Ko ji pojasnim, da moja G, nikoli ne dela dopoldne in sigurno tudi danes ne, pa pravi, ja, sem ravno govorila s sestro in je rekla da pridite, ker res zdaj dela.
Seveda se spet usedem v avto, odpeljem 25 km do našega ZD in se zaletim v zaklenjena vrata pri G. Na informacijah me pa neumno gledajo, ja, od kje pa meni ideja, de bi G zdaj delala!

Zdaj pa povejte, ali sem jaz čudna in paničarim, ali so oni za odstrel, ker me nočejo vzeti z napotnico za nujno pomoč.
Pa ne grem še enkrat nazaj, ker vem, da bom tam znorela, kar pa sploh ni dobro, ampak se bom ulegla, ter počakala do popoldneva na mojo zdravnico, vsaj vem, da bom naletela na prijazna ušesa.

To naše zdravstvo je res za *******......

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
18.3.2010 9:46:12   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: spacebaby

Zdaj pa povejte, ali sem jaz čudna in paničarim, ali so oni za odstrel, ker me nočejo vzeti z napotnico za nujno pomoč.
Pa ne grem še enkrat nazaj, ker vem, da bom tam znorela, kar pa sploh ni dobro, ampak se bom ulegla, ter počakala do popoldneva na mojo zdravnico, vsaj vem, da bom naletela na prijazna ušesa.

To naše zdravstvo je res za *******......

So za odstrel user posted image  user posted image  user posted image !!! Definitivno!! Upam, da uspeš mirno pričakat svojo zdravnico.

(odgovor članu spacebaby)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
18.3.2010 9:47:52   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

jaz imam naslednji pregled 14.4, kar bo tudi morfologija, ac 29.3, to seveda če se bom odločila, 23.3., pa še pregled za sladkor, imam nosečniški diabetes

Jutri imam pregled, za morfologijo verjetno tako zvem jutri. Na žalost bom tudi jaz morala na pregled za sladkor...mi je fuj, sem bila pri prvi!  A že veš, kaj boš z AC?

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
18.3.2010 9:49:19   
novamami
Ja boga spacebaby no. Mislim kaj se pa grejo? A ti si se pa zdele sama prevažala iz enga konca na drugega? Kaj pa tvoj dragi, bi on moral it tja tisto sestro nakurit. Mislim groza kaj si dovoli ženska. user posted image user posted image user posted image

Glej tudi jaz sem imela vmes eno izredno krvavitev in ni bilo nič hudega. Sem letela k moji G me je pregledala in je bilo sicer videt nek hematom, vendar se je zadeva uredila. Sem prepričana, da je tudi pri tebi vse O.K. in držim pesti zate in za tvojo bebico. user posted image user posted image user posted image

Dej mi povej a pa te kaj boli ali je samo krvavitev? Kakor sem se jaz pogovarjala z ženskami, ki so že rodile se lahko vmes med nosečnostjo pojavi kakšna krvavitev ravno takrat kot bi morala nastopit menstruacija, v primeru da ženska ne bi bila noseča.

Ti v glavnem lepo počivaj popoldan pa k tvoji G, da te dobr pregleda in ti razloži zakaj se takšne stvari pojavljajo.

Neposredna povezava do sporočila: 1579
18.3.2010 9:53:44   
Aisha86
^^
Zdej k sm to brala sm ratala prov živčna! Sem zelo potrpežljiva in tud nikoli nobenih scen ne delam, sam sm se pa prov vidla kako bi moj in seveda tud jst nardila celo štalo. Šla bi nazaj in jim povedla kar jim gre. Ker to je čist lepo po domače povedano navadno podjebavanje. user posted image

Drgač sm pa danes sanjala, da sem rodila in da mi je šlo prov super od rok, ker včasih me je strah kako se bova z mojim znajdla, če bom znala pomirit otročka ipd. Tko, da ter sanje so ble prov balzam za dušo. user posted image

Pozdravček!

Neposredna povezava do sporočila: 1580
18.3.2010 9:57:45   
spacebaby
Saj je tudi mene fejst mikalo, da bi šla znoret nazaj na urgenco, pa se sploh ne splača do tja spet vozit.
Dragega sem pa poslala naprej v službo, nima smisla da bi z mano tam čakal, sem bila že brez njega dovolj živčna pa panična.
Drugače me malo boli spodnji del trebuha, pa ponoči so me krči trgali v nogah.....

(odgovor članu Aisha86)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
18.3.2010 10:08:05   
nimanorwen
spacebaby, jest prou ne morem verjet, kako so lahko take krule na svetu. mislim že kot človeško bitje v osnovi, nikul ne bi smela tega narest. pa še ženska je. jest tut nikjer scen ne delam (še preveč sm vljudna, ker nekk mislim, da lepa beseda lepo mesto najde) sm kle bi pa čist znorela. kaj si eni dovoljo. upam, da si zdej ok, si pa sploh ne upam pomislt, da bi blu zarad prepozne pomoči kej narobe!!!se mi je kr pritisk dvignu ejuser posted image kaj pa je pol ginekologinja rekla? si sploh ne predstavlam, da bi kšno kri zagledala...bi me kr kap pomoje user posted image usak jutr čist avtomatično pogledam, če je kje kej krvi...prou paničarka sm ratala kar sm nosečauser posted image

drugač pa greva dons z mojim v zagreb na RAMMSTEINEEEEEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image že od oktobra kumej čakammmmm in sm čist hepi, upam samo, da bo atročk dobr prenesu, k je ful naglas pa use...sm menda bo ok...mora met mamica še zadn ornk žur pred porodom, pomoje bom zadna 2 mesca itak tuk ogromna, da ne bom v voznem stanjuuser posted image

sm se pa odločila, da bom šla res za postlco pa te zadeve kr v ikeo konc aprila sčekerat, tk da hvala vsem za nasvete...voziček bo pa res kr lux4kidsuser posted image

zdej grem pa mačkama jest dat, kle se hočta obe naenkrat zguzit h men v naročjeuser posted image

lepo se mejte!

Neposredna povezava do sporočila: 1582
18.3.2010 10:58:51   
sky77
spacebaby ma šit no, kaj si vse dovolijo v našem zdravstvu. Lahko umreš tam v čakalnici, pa te noben še pogleda ne. Sej bi še kej napisala pa je to javni forum in me spet lahko kdo linča.
Upam da je s tabo in jenčkom vse ok in da je res samo kakšen hematom. user posted image zate

za vse ki se še niste registrirale na zasebni forum avgustovk, tukaj je link http://avgustovke2010.mojforum.si/index.php?mforum=avgustovke2010 navodila imate pa v zasebnih sporočilih.

Neposredna povezava do sporočila: 1583
18.3.2010 11:30:56   
Ploha
spacebaby: ma to so pa asi,..kaj si to dovolijo...upam, da je vse v redu...matr ji sestro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate pa velik user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
18.3.2010 11:41:43   
vvvv
spacebaby nimam komentarja za tako ravnanje zdravstvenega osebja. Sploh pa da se takole obnašajo do noseče ženske, katera naj bi v tem času uživala vse prednosti in bila priviligirana!!!!!!!!!!!!!!!!!! ne res nimam besed. Sej se prov bedaka delajo iz ljudi, tam so pač da opravijo svojo službo in se jim prov j...... za nas k pridemo tam, verjetn ne brez razloga. Tak so mojo prijateljico lani lepo pošiljali, ko je prišla v zd na pregled, ker je bila že čez rok, pa so vidli na uz da nekaj ni ravno vredu, pa so jo nato peš poslali v bolnišnico na oddelek (ker je bolnišnica res sam 30 m stran) in v tistem k se je ona premikala, se je otrokecu še bolj popkovina zavila okoli vratu in naprej da vam raje ne pišem.....

Ti pa lepo počivaj do popoldneva in misli na svojo pikico in boš vidla da bo vse okuser posted image user posted image user posted image , držim pesti zate.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
18.3.2010 13:39:29   
limma
Spacebaby, jooj, kaj berem user posted image ,prav grozno user posted image V naši porodnišnici nimam slabih izkušenj in ko sem pred mesecem krvavela (tudi pri nas rabiš napotnico iz dežurne ambulatne), so me sprejeli.. pa je bil petek zvečer. Držim pesti, da bo vse v redu user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1586
18.3.2010 13:49:46   
žabica13
Spacebaby tudi jaz sem brez besed na tako ravnanje zdravstvenega osebja. Ma kaj si dovoljijo, mene bi duša bolela če bi se tako obnašala, ma sploh mi je to nepojemljivo! Upam, da se bolje počutiš, ti počivaj, počivaj in še enkrat počivaj! Včasih so v zdarvstvu take stvari ti zgodijo da ne moreš verjet. Pred enim letom sva bile z mojo sestrico, ki je takrat mela 18 let na kafetku, in je kelnarca ravno zraven naju kozarec razbila. In tako smolo smo imele, da je tamali en košček stekla priletel v uček. Sem jo pobasala v avto in sva šle direkt v bolnico, na okulistični oddelek. Je bila sobota, nekaj do 13 ko ambulanta tam še dela. Razloživa sestri kaj je, in naju začne pošiljat nazaj v Novo Gorico k njenemu zdravniku po napotnico. Tamala bi kar šla, meni pa je dvignilo pritisk in sem kar v ambulanto uletela in k sreči je bil zdravnik tam, ki ga moram res pohvalit, brez kakršnega kompliciranja jo je takoj vzel naprej, takoj! In seveda našel v učku košček stekla. Si ne predstavljam kaj bi bilo če bi bila tamala sama in bi pač ubogala sestro (ker bi pač mislila da ta ve kaj govori) in šla nazaj po napotnico, in nato nazaj v bolnico. To bi ji vzelo vsaj 1 uro - in zelo verjetno tudi vid! Tako da mene takšne stvari (predvsem s starni sester, ki same postavljajo diagnoze kaj nujno in kaj ne) razbesnijo ko risa!

Vas zapuščam, ker je trenutno tu v Gorici, kjer sem sedaj tako lep sonček. Grem malo pred hišo se na sončka martinčkat!

Neposredna povezava do sporočila: 1587
18.3.2010 18:15:44   
spacebaby
No, pa se je končala današnja norija. Popoldne sem končno prišla do svoje G, ki je po pregledu rekla, da z user posted image ni videti nič narobe, vendar pa težko reče, zakaj je prišlo do krvavitve.
Vsaj to mi je bilo v tolažbo, da je user posted image cel dan brcal, skakal, tako da sem vsaj vedela, da je še tam. Je bil pa verjetno zaradi mojih živcev, še toliko bolj aktiven.

Zaradi špikanja in bolečin v spodnjem delu trebuha, mi je svetovala magnezijeve tablete, ter mi napisala še bolniško do naslednjega pregleda, torej 2 tedna.

Hvala vsem souser posted image za podporo, sedaj grem pa na kavč....

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
18.3.2010 18:30:54   
mini13
hei avgustovke :) evo jaz sem nova tukaj,pa mi res zanimivo,tkole neke osebne izkušnje delit :) wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,pri nas se vsi že zelo veselimo,jaz pa komaj čakam,da grem na morfologijo,ko bom izvedela spol,čeprav sama čutim,da bouser posted image :)

mam pa par vprašanj:
1. nisem jemala folne kisline,ker mi je G rekel,dia ni neke potrebe...kaj vi mislite,bi jo morala začet?glede na to,kaj vse berem po forumih in razni članki....
2. danes zjutraj me je popadla nenadna slabost,bruhala sem,vrtelo se mi je in močno me je bolela glava....zaradi tega nisem šla na izpit user posted image prva 2 meseca sem sicer imela ful težav z bruhanjem,močno sem shujšala,ampak zdej je bilo pa vse ok,še plesat sem spet začela,šla na nastop in podobno,ful sem imela energije,včasih sem kar pozabila,da sem user posted image :) potem,pa danes tole,me je kr malo presenetilo,upam,da je vse ok,ker še zdej nisem čist v redu....

hvala vam za odgovore,
se slišimo,*******

Neposredna povezava do sporočila: 1589
18.3.2010 19:31:49   
Ploha
spacebaby: samo d aje z malim vse OK user posted image

mini: dobrodošla! user posted image jest ti edin lahko odgovorim glede folne kisline..zdaj je prepozno, naj bi jo jedla 3 mesece pred zanositvijo in prve 3 mesece nosečnosti...zdaj jo edino lahko ješ kot vitaminski dodatek, ni pa več tiste funkcije, ki jo opravlja prve tri mesece...

ti bom kar link prilepla, pa si preberi (če želiš) zakaj se folna sploh je user posted image

http://www.ringaraja.net/forum/folna_kislina_oz%25_tifol/m_1460115/tm.htm

(odgovor članu mini13)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
18.3.2010 20:52:00   
sasa36
Evo mene-morfologija za mano!!!!!!!!!
Zaenkrat je vse tako kot mora biti,mere ustrezajo 20 tednom.Edino kar me je prestrašilo je nizko ležeča posteljica,ampak na srečo je maternični vrat čvrst in popolnoma zaprt,tako,da upam,da to ne bo problem.
Grem spat-jutri pa mogoče kaj več!!!!!!!!!
NOČKO.....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
19.3.2010 8:37:49   
Tinky
Spacebaby, nimam besed res. Včasih se res sprašujem kje živimo!! Ma važno, da je vse ok!!!!!

Saša, super za morfologijo, ti je izmerila dolžino MV? In kaj sploh pomeni nizko ležeča posteljica?

Pogrešam listek1. Kjee siiiii? Je vse ok?

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu sasa36)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
19.3.2010 8:43:51   
novamami
mini13 glede folne je že Ploha napisala. Glede slabosti ti pa svetujem, da kar svojo G pokličeš in se z njo posvetuješ.

spacebaby glavno, da sta zdaj vidva oba dobro.

sasa36 super za morfologijo. user posted image user posted image user posted image
Tudi mene zanima kaj je problem, če je posteljica nizko ležečauser posted image

Lepo se imejte in se tipkamo

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
19.3.2010 9:13:47   
sasa36
MV mi je izmerila mislim da 3,5 cm.Nizko ležeča posteljica pomeni,da nosim precej nizko,kar tudi čutim,ampak se ponavadi v 80% posteljica dvigne na normalo do 28 tedna nosečnosti.Lahko se pojavi kakšna krvavitev,ki pa naj ne bi bila kritična-za zdaj.Če pa se to ne popravi,pa je treba potem počivat,ničuser posted image in tako dalje ker lahko pride do predčasnega poroda.

(odgovor članu novamami)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
19.3.2010 9:26:59   
žabica13
Saša36 čestitke za morfologijo! Ostaja isto kot pri zadnjem pregledu, da boste imeli fantka?

Spacebaby upam da se počutiš bolje! Ti le počivaj!

Punce meni pa se zdi da sem včeraj prvo brciko začutila. Nisem sicer sigurna, ker je to zame prvič in ne vem kako na bi zgledalo. Zvečer sem poslušala en CD ki mi ga je mama včeraj dala (glasba prav na dojenčke v trebuščku in novorojenčke, ki naj bi ugodno vplivala na razvoj otrokovih možganov). In sem bila ful umerjena, in se mi je zdelo kakor da bi se me "nekaj dotaknilo z notranje strani bušija" user posted image  Zelo nežen občutek. Upam, da je bila brcika - potem je bilo čez par minut še 1x isto!

Danes me pa čaka kreganje! Žal. Tja kakor zdaj delam čez vikende se moram iti postavit zase. Ker ne mislim več tako čez vikende delat, prejšnjo nedeljo sem se res grozno počutila in ne mislim tega še 1x iti skozi. Dedec je tako zoprno, da imam prav odpor do njega, sploh dol hodit, samo nimam kaj, raje se grem z njim malo pokregat kakor da bi bilo z user posted image  kaj narobe.

Sončen pozdrav vsem!

(odgovor članu sasa36)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
19.3.2010 10:30:17   
listek1
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

Spacebaby, nimam besed res. Včasih se res sprašujem kje živimo!! Ma važno, da je vse ok!!!!!

Saša, super za morfologijo, ti je izmerila dolžino MV? In kaj sploh pomeni nizko ležeča posteljica?

Pogrešam listek1. Kjee siiiii? Je vse ok?

helou,

sem še med živimi, ampak smo imeli zdele 1mesec pa pol norišnico. Prvo smo imeli štale glede varušek, zdej mamo 2 super varuški, samo še zjutraj moramo nehat jokat pa bo user posted image

Drugače pa sem bla zdele z davidom doma 14 dni, ker je spet hudo zbolel. Je mel 1 teden 40 vročine, grdo kašljal (bronhitis s sumom na pljučnico), nato pa še zelo grdo vneta ušesa. Ni da ni. No med drugim sem bila tudi sama na urgenci, ker me že 1 mesec tako trebuh boli, da se ponoči zbujam, imam tudi krče. Sem naeletela na eno zeloooooooooooooooooooooo prijazno zdravnico, ki mi je zmerila maternični vrat, naredila ultrazvok, da me je pomirila, da je z malim vse ok, vendar imam nizkoležečo posteljico. Naredila je tudi krvne preiskave in glej ga zlomka sem fasala neko vnetje. Tako, da sem bila tudi samam na antibiotikih.

NO, ampak zdej je David zdrav, mene sicer trebuh še vedno boli, ampak sej bo. Važno, da je mali ok.
Sem pa včeraj prvič začutila kako me je brcal user posted image user posted image user posted image  

Naslednji pregled imam v četrtek 25.3.2010, morfologijo pa 9.4.2010.

Tinky - čestitke za pupiko.  Se opravičujem, ker sem vas malo zapostavljala, ampak nisem imela energije nič pisat. A ti si ok? Se dobro počutiš?

Spacebaby - kar sem prebrala pa nimam besed. Važno, da si sedaj pomirjena in da je z dojenčkom vse ok user posted image

Saša  - user posted image  za dobro opravljeno morfologijo.

sky77 - sem vidla, da mate neki odprto temo avgustovke. A bi tudi meni poslala navodila prosim?

Žabica - ne pusti se in mu povej kar mu gre. Držim pesti zate user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
19.3.2010 10:35:08   
vvvv
spacebaby sem vesela da je vse okuser posted image user posted image user posted image
saša 36 čestitke za opravljeno morfologijouser posted image user posted image user posted image

mene pa zanima punce, če že oz. kdaj boste začele nakupovat stvari za user posted image , mislim predvsem na opremo?

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
19.3.2010 11:49:35   
mini13
hvala vsem :)) slabost je minila,spet se super počutim in šibam na sončka mal se razgibat :)

žabica13 jst tudi že nekaj časa ugotavljam,sam nisem čist prepričana,če se mali premika v meni user posted image včasih so kot eni metuljčki,včasih me pa kr mal skeli...ker je tudi zame prvič je prav smešno tole ugotavljanje,pa čakanje na kakšno močnejšo brcouser posted image

kar se pa tiče delodaljalca,ti se kar postavi zase,je prav tako!jst sem imela podobno kregarijo,sedaj je pa še ena sodelavka tudi nosečka se je pa vse kar naenkrat spremenilo...ampak kaj čmo...tkole je v tej naši sloveniji...

vvvv mene tudi zanima,kdaj lahko začnem z nakupovanjem,me že kar malo prsti srbijoo user posted image kamorkoli grem,vedno je kakšna trgovina za user posted image pa bi kar že kupovala,samo baje,da pred 7.mesecem nesrečo prinašauser posted image
pa kako je z vozički,ima katera izkušnje z nakupovanjem opreme preko interneta?

en lep sončen pozdravček vsem mamicamuser posted image

(odgovor članu vvvv)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
19.3.2010 16:55:39   
Aisha86
IZVIRNO SPOROČILO: mini13

kamorkoli grem,vedno je kakšna trgovina za user posted image pa bi kar že kupovala,samo baje,da pred 7.mesecem nesrečo prinašauser posted image

A če postlco al pa voziček "podeduješ" potem tud nesrečo prinaša? user posted image

Brcike pa jst čutm že skor dva, tri tedne. Predvsem zvečer pred TV. In kolk smešno je, ko ga prov čutim ko se stisne  v kšn kotek trebuha pa pol ugotavlam kako je obrnjen. Ful hecno. user posted image

(odgovor članu mini13)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
19.3.2010 17:01:44   
kamelija
Hojla vseuser posted image ! Končno spet petek in tak luštn sonček! Tudi meni se zdi da sem zadnjič zjutraj preden sem vsatala čutila nekaj mehurčku podobno znotraj trebuha!
Imam pa zadnje časa spet zelo žive sanje, včasih tudi že kaj v zvezi z user posted image . Sem že dva priročnika načitala kaj in kako ravnati z dojenčki. Moram reči, da je zelo praktično, sploh za tiste ki še nimamo izkušenj. Drugače pa tudi jaz včasih kar pozabim da semuser posted image , sploh v primerjavi s prvimi tremi meseci.

Tudi meni je narasel pritisk, ko sem brala o temle pošiljanju sem in tja. Nikoli ne smete obupat in zmeraj vztrajat, če se nam zdi da je položaj resen. Sestre kar prehitro rade odslovijo, si mislijo tale pa zihr pretirava. Mislim to je za znort!

Vsem, ki imate dobre novičke o user posted image čestitke! Sama že komaj čakam na morfologijo, ki jo imam 7.4. Pa mislim, da sem na seznamu spet 24.8., najbrž je strari, velja pa nov datum PDP 17.8.

LP, vsem, uživajte vikend!

(odgovor članu mini13)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Dula odgovarja: Najpogostejši nosečniški miti
Ali je res, da ima nerojeni otrok veliko las, če vas v nosečnosti peče zgaga? Je res, da v nosečnosti ne smete obešati p...

katero ime vam je od navedenih najbolj všeč?
paloma33

Izberite samo eno ime od spodaj navedenih

IZA (43%)

VITA (44%)

OTA (10%)

PERINA (3%)

Število vseh glasov: 311

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!