Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Evo, pa sem se cepila 2.12.2009 8:53:28
|
|
|
|
ksenjak
|
IZVIRNO SPOROČILO: mika Ksenjak in kako si danes? Upam, da nisi zakuhala Ne, nisem, samo malo me roka boli. lp
|
|
|
|
RE: Evo, pa sem se cepila 2.12.2009 9:50:00
|
|
|
|
nincrli
|
IZVIRNO SPOROČILO: skamp Ma kako cepivo,evo cudezno zdravilo http://24ur.com/specialno/nega_in_zdravje/cudezno-zdravilo-za-novo-gripo.html Ja pa japonci so že naredili obleko, ki ščiti proti temu virusu (zadnjič bilo v žurnalo, ne vem kolk je res...) sam prav smešno pa je, da ti rok in obraza obleka ne prekrije, z rokami se pa največ virusov prenaša Ma saj jim ne moreš zamerit naj pa še oni služijo na račun gripe
|
|
RE: Evo, pa sem se cepila 2.12.2009 9:52:37
|
|
|
|
Rožica I
|
IZVIRNO SPOROČILO: nadya Pa še to. Vsak laborant oziroma nekdo, ki se ukvarja z mikrobiologijo, kemijo....lahko preveri sestavo cepiva, če se zavzame. -------------------- Me res zanima, koliko to drži ! Glede na to, da je farmacevtski lobi zelo močen, je do formule zdravila nemogoče priti- saj je to, kao poslovna skrivnost. Dejstvo pa je, da vsebuje živ virus, nam pa "prodajajo" info, da temu ni tako. Kot bi rekla čuvena Ronja iz RR- vsak po svoje ptiček poje !
< Sporočilo je popravil Rožica I -- 2.12.2009 9:54:14 >
|
|
RE: Evo, pa sem se cepila 2.12.2009 19:19:38
|
|
|
|
skuštrana
|
In ja Hrvati so povedali, da je slovenija kupila preveč cepiva,oni pa premalo glede na povpraševanje, zato pri nas poročajo o gripi tako na veliko in bombastično. Tole ne bo držalo, na Hr je cepiva ko toče, samo kaj ko ni ljudi ki bi se dali cepit Sem ravno danes poslušala da ne vedo kaj narediti, ker ko se cepivo enkrat odpre ga je dovolj za 10 doz, oni pa porabijo samo 2 dozi ostalo pa v smeti In tako je hrvaško ministrstvo veglo silne novce direkt v smeti..država pa v krizi mah, brezveze. Je pa na Hr cepivo zastonj, pa vseeno ni interesa. Sploh, ker moraš pred cepljenjenjem podpisat da se cepiš na lastno odgovornost in da za posledice ne odgovarjajao..
< Sporočilo je popravil skuštrana -- 2.12.2009 19:21:07 >
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?