madela -> RE: Evo, pa sem se cepila (1.12.2009 12:51:09)
|
IZVIRNO SPOROČILO: ksenjak IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: mika IZVIRNO SPOROČILO: madela Toliko za informacijo: So ti povedali,da ti ker si cepljena res ne boš zbolela,ampak si pa vseeno prenašalec virusa,če seveda prideš v stik z virusom,ki ga lahko preneseš na otroka? Za družine je bolje,da se cepijo vsi ali pa nobeden. Tega ponavadi ne povedo! Res al kaj ? Men je pa prijateljica rekla, da ji je dr. na zavodu za zdravstveno varstvo(ki mu zelo zaupa) rekel naj se z možem cepita, da potem nista prenašalca. Cepila se bosta pa ravno zato, ker imata otročka starega 8 mesecev. Kako nista prenašalca? Če pa naj bi virus gripe preživel x dni npr. na roki, to roko daš potem otroku v usta (karikiram) [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Ma itak je ta gripa ajd čau. Si se mogoče kdaj vprašala, kako boš doma skrbela za bolana otroka, če boš tudi sama zbolela?! No, iz tega razloga sem se tudi dala cepiti. lp Upam,da mi ne bo potrebno! Sicer pa v redu za tebe,če si se dala cepit,jaz sem samo napisala informacijo,ki je mogoče ne poznaš [sm=smiley1.gif] Sem pa jaz v tisti skupini ljudi,ki me je grozno strah cepljenja,kljub temu da sva jaz in sin v rizični skupini. Jaz hud asmatik,sin srčni bolnik+astma [sm=smiley13.gif]
|
|
|
|