Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
smrkavci prosjo za dnar. 20.6.2005 12:54:49
|
|
|
|
soncece24
|
Pametno. Jaz sicer fehtala nisem nikoli, spijem pa še danes kdaj kaj:)-
|
|
|
|
smrkavci prosjo za dnar. 20.6.2005 12:54:55
|
|
|
|
zoya_
|
jest sem dala pa enkrat enmu McDonald'sovo pito, ker sem imela meni, pa nisem mogla pojest... pa sem ga vidla na Čopovi v Lj, pa sem mu dala.... je bil tko vesel, samo je za hrano fehtal....
|
|
|
|
smrkavci prosjo za dnar. 20.6.2005 12:55:38
|
|
|
|
baguSka
|
ej sajnšajn a vodo?? jst tud ja :)-
|
|
|
|
smrkavci prosjo za dnar. 20.6.2005 13:03:07
|
|
|
|
soncece24
|
Drugače najrajši, samo ta vikend je blo ko na maturantskem. Sem bla na obali, v osmici, pa v mestu, pa v kazinu... Pa ob 7 zjutraj domov... Še danes mam mačka...:(
|
|
|
|
smrkavci prosjo za dnar. 20.6.2005 13:05:01
|
|
|
|
baguSka
|
Uf pestro ja.
|
|
|
|
smrkavci prosjo za dnar. 20.6.2005 13:07:49
|
|
|
|
soncece24
|
Tu pa tam si moraš tudi to privoščit. Samo ko je naslednji dan taaaaak hudo. Pa nenaspan si. Pol smo pa še do mb morali nekak prit. Bli pa smo moj, en njegov kolega pa jaz. In kdo je vozu domov? JAZ! Dedi pa spali... zato pa pravijo da ženske 3 vogale v bajti podpirajo. :bravo::bravo: za vse nas!
|
|
|
|
smrkavci prosjo za dnar. 20.6.2005 13:15:49
|
|
|
|
teta beta
|
K nam pa cigani še po bajtah hodijo. Vedno ene in iste ciganke, hodijo že več kot dvajset let. Je ena hodla s svojo hčerko, nekje mojih let, no, zdaj pa z vnukinjo. Ampak ne prosjo za denar, pač pa za hrano - kak špeh ali prekajene rebre, kak drug konec mesa ali kaj takega. Kjer imajo mleko še kako kanto mleka ali jajce. Za denar sploh rečejo ne. Pa po moj ni tolk, da bi rabili, saj jih pripeljejo z avtom ali pridejo z avtobusom, ampak bolj... kaj pa vem, to imajo pač v krvi in ne morejo iz svoje kože.
|
|
|
|
smrkavci prosjo za dnar. 20.6.2005 13:16:39
|
|
|
|
lex
|
Jaz sem bla še v srednji šoli, ko je prišel en smrkavček iz 6 ali 7 razreda kao če lahko dobi za en sendvič. Pa sva se s sošolko zmenli, da mu ga kupiva v naši menzi, vsaka pol. Pa je mali reko ni šans, si ga bom sam, samo denar mi dajta. Pa je šel praznih rok - tud brez sendviča:)- Jaz ne dam nobenemu denarja, ker i ga moram sama prislužit.
|
|
|
|
smrkavci prosjo za dnar. 20.6.2005 13:20:55
|
|
|
|
soncece24
|
Pa saj to je fora beračenja: prit na lahhek način do denarja. Nekaterim je to služba. Tisti pa ki so res lačni pa nimajo denarja pa ne beračijo po cesti. Kaj je beračenje pri nas kaznivo? Ve kdo?
|
|
|
|
smrkavci prosjo za dnar. 20.6.2005 13:30:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Ni kaznivo, je pa prekršek. Ampak kateremu policaju se pa da dajat s smrdečim in po možnosti še nasilnim človekom, ki ga bo prepjuval in preklinjal? Pa še nič mu ne morejo izterjat, če berači. Drugače pa vsak klošar pri nas lahko dobi socialno pomoč, nekaj manj kot 40000. Pred kakšnim letom so na Valu 202 naredili akcijo o klošarjih, sta se dva novinarja preoblekla v klošarja in v eni uri zaslužila 5 jurčkov. Ej, cel dan delam za tak dnar! Pr nas imamo enega, ki dobi vsak mesec 100.000 invalidnine al pokojnine (sem bila enkrat slučajno isti čas na banki kot on), pa še vseeno vsak dan teži ljudem, naj mu kaj dajo. NE DAM. Ko pomislim, kako eni resnično težko preživijo s trdim delom, potem se pa tak najde in je še uželjen, če mu kaj rečeš, to je pa preveč).
|
|
|
|
smrkavci prosjo za dnar. 20.6.2005 14:02:02
|
|
|
|
soncece24
|
Pa še najemnine ne plačujejo, ker v parku spijo...
|
|
|
|
smrkavci prosjo za dnar. 20.6.2005 14:31:43
|
|
|
|
Annny
|
Kaj pa tiste cigančice v Lj, ki te ustavijo in te vprašajo, če ti šlogajo iz dlani:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
smrkavci prosjo za dnar. 20.6.2005 17:59:53
|
|
|
|
Pia73
|
Jaz tudi ponavadi dam klošarjem - cca 100 SIT. Narkomanom pa načeloma ne, če vidim, da je to to. Tud, če klošar porabi za vino me ne briga, mene ni nič manj za 100 SIT on pa je delal, saj je prosil. In verjamite mi, to ni lahko delo.
|
|
|
|
smrkavci prosjo za dnar. 20.6.2005 18:05:09
|
|
|
|
viv_
|
Moj oči je enkrat enmu reku, da mu da jurja če nam gre dvoriše skidat (je blo pozim - mi pa ogromn dvoriše) pa je reku, da se mu ne da... :zmeden2:
|
|
|
|
smrkavci prosjo za dnar. 20.6.2005 18:45:02
|
|
|
|
kalimero
|
Meta, tega modela z vozičkom sem tudi že jaz videla v Mednem, pa ni samo čakal na avtobus ampak z vozičkom v roki tekel za njim. Sem mislila, da se mi meša. Ma Janezu v Leninovem parku včasih dam kakšen tolar. Ta vsaj pošteno pove, da bo imel za liter. Ne pa bleferji, nimam za avtobus, pa za sendvič, ja, ja.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?