smrkavci prosjo za dnar. (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

puncica -> smrkavci prosjo za dnar. (20.6.2005 12:08:34)

Mater me razjezijo smrkuci (tam 20 let) ko pred trgovino prsjo "ej a maš kej drobiža..." In to taki ki bi lahko si našl službo, mater pol ti pa še prtiši na bankomat, pa ko itak vidi da dnar dviguješ pa da nimaš dnara. Mater me je razkuro. Pa to vsak dan, vsak dan ga nej financiram.:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr: DELAT NEJ GRE HUDIČA MEN TUD DNAR Z LUFTA NE PADA in nisem nobena banka

aHHHHH je že boljš:)-

karmy -> smrkavci prosjo za dnar. (20.6.2005 12:09:32)

:bravo::bravo: jzt sm tud tega mnenja... naj gredo lenobe delat...

dory -> smrkavci prosjo za dnar. (20.6.2005 12:09:54)

men grejo tud na zivce...nej grejo delat kaj..ce ma dve noge pa dve roke in ce ma tolk pamet za fehtat nej si gre pa se zasluzit...madona...vsi mormo delat,ce hocmo kej met :hudicek:

baguSka -> smrkavci prosjo za dnar. (20.6.2005 12:10:53)

Men je pa hudo k če dobr pogledaš takim v oči vidš tiste povečane zenice in popikane roke...:((:(( Bi jih kr u rit brcnla!!!!:grrr:

Anonimen -> smrkavci prosjo za dnar. (20.6.2005 12:14:49)

Jaz jim pa samo rečem, ja,ja mam dnar, samo ne za tebe. Haha, ponavadi so čisto paf. Vsi jim rečejo ne, jaz tudi, samo malo drugače, pa tam stojijo z odprtimi usti. Haha.

Ne dam nobenemu več! Pred leti mi je en kolega razlagal, kako je videl eno staro mamco, ki je šla v trgovino kupiti kruh in ga nesla klošarju, da bi imel kaj za pojest, pa ga je klošar samo po tleh vrgel (!!!) in začel vpiti nad tisto ubogo mamco, naj mu rajši flašo vina prinese. Potem sem pa še sama videla zelo podobno situacijo kakšno leto kasneje. Ne dam nobenemu več! Delat naj grejo. Če lahko vsi drugi, naj pa še oni.

kofetek2010 -> smrkavci prosjo za dnar. (20.6.2005 12:18:26)

moj :love: je lani dal eni tetki 200 sit in je rekla, kaj naj s tem??? :zmeden:Halo???? :grrr::grrr::grrr: In ji je rekel, da mu naj da nazaj, da bo vedla kaj s tem! In mu je vrgla tistih 200 sit!!!

In od takrat ne da nikomu več niti tolarja! ;):bravo:

Jaz pa rečem, da nimam nič denarja, ker samo s karticami plačujem ;) čeprav ni res, se pač zlažem, pa je mir! ;)

Žirafca Helena1 -> smrkavci prosjo za dnar. (20.6.2005 12:19:57)

Moj jim reče: A mladim družinam boste odžiral?

:miska:

Anonimen -> smrkavci prosjo za dnar. (20.6.2005 12:25:07)

Naša mami je včasih dajala enemu invalidu na Tromostovju, ki ni imel nog in je bil na vozičku. Potem pa sva ga eno jutro srečali, ko sva šli v LJ, kako je na postaji v Mednem čakal avtobus, voziček pa lepo zložen pod pajsko. Sicer še danes ne vem, kam je skril tiste noge, ko je bil v vozičku.
Od takrat ne dam nikomur več NIČ.

Anonimen -> smrkavci prosjo za dnar. (20.6.2005 12:25:36)

Dobra ta, Helena. Hihihi.

Eden mi je enkrat težil, naj mu dam kaj denarja. Seveda sem rekla naj gre delat, pa ga bo imel. Potem mi je pa začel pridigat, češ kako sem hudobna, on ubogi revež mora pa zunaj spati. Potem sem mu pa spet rekla, naj gre delat, pa mu ne bo treba zunaj spat in ni več vedel, kaj naj reče in je šel naprej.
Čez eni dve uri se je potem prikazal v naši poslovalnici, verjetno z namenom, da bi kaj ukradel (narkoman). Zagleda mene za blagajno, se je samo obrnil in šel ven, ga ni bilo nikoli več notri.

Anonimen -> smrkavci prosjo za dnar. (20.6.2005 12:29:34)

Jst pa od petih prosilcev enemu sigurno dam...mater, sem pol največja budala al kuga :ups:

tjaga -> smrkavci prosjo za dnar. (20.6.2005 12:33:12)

Jest pa kr dam. Če mi reče, da rabi za eno pivce, mu dam, če mi pa reče, da rabi za sendvič, ga pa v štacuno s sabo povabim. Vam povem, da še noben ni hotel iti z mano po sendvič (jao, mogoče tako grozno zgledam).
Ejga, če sem jest fer pa sm pripravljena dati, pol nej bo še on fer, pa naj po resnici pove zakaj rabi.
:kava::kuza::kava::kuza:

zoya_ -> smrkavci prosjo za dnar. (20.6.2005 12:36:08)

Jest tud nobenmu nč ne dam. Enkrat sem dala enmu v Brceloni, ampak samo zato, ker je imel čist malega kužija in je reku, da ga je v smetnjaku najdu, pa da ga bo nafutral...

Drugače pa vedno reče, da sem študent brez dnarja :)- Dokler lahko hod pa ma obe nogi pa roki, lahko tud dela, dela je pa dost...

Tle pr nas en v trgovini sedi in fehta, non stop...že cel let mimo hodim pa ga ignoriram, pa vedno, dober dan, a bo danes kej drobiža lepo vas prosim... ma dej, spokaj se delat... mi je prav zoprno hodit v štacuno.

Lenny -> smrkavci prosjo za dnar. (20.6.2005 12:36:09)

Pri nas imamo enega "lokalnega" klošarja. Možakar je v bistu pijanček, vsake toliko komu kaj pomaga, pa zasluži kak tolar, drugače pa živi na cesti, dobesedno iz polovinilnih vrečk.
In ko vpraša za drobiž, da običajno povprašam, koliko mu še manjka do litra. In "pade" kakšnih 200 tolarjev.
Kaj pa vem ... jasno, da si bo kupil tapocensko vino, ampak ... v bistvu se mi smili. Ne vem, kakšno je bilo njegovo življenje, kaj ga je pripeljalo v tak položaj in ravno zato, ker rad pomaga, da dobi hrano, obleko, mu še sama kaj primaknem.

Anonimen -> smrkavci prosjo za dnar. (20.6.2005 12:36:27)

Jaz včasih tudi kakšnemu kaj dam, nekateri so res prisrčni, čeprav vidiš tiste prepikane roke in povečane zenice...

Tiki -> smrkavci prosjo za dnar. (20.6.2005 12:37:03)

Jaz tudi :ups:
Enkrat mi je eden u denarnico gledal, ko sem iskala drobiž in sem prijela stotaka, pa mi reče, kaj pa tistle za petsto :zmeden: Pa mu dam stotaka in rečem, veš kaj :grrr: Od takrat mulariji nič več, kakemu klošarju pa še dam. Že več let nazaj sem v Lj na glavni avtobusni eni klošarki dala 200 sit, pa je začela vpiti za mano, a tok, hvala, hvala, bog naj ti da srečo... mi je bilo kar nerodno.

baguSka -> smrkavci prosjo za dnar. (20.6.2005 12:38:53)

Pa tok o tistmu da rabjo za prevoz do doma pa do so denarnice zgubl, al pa da so jih okradl...:zmeden:

zoya_ -> smrkavci prosjo za dnar. (20.6.2005 12:42:02)

baguska... jest sem rekla enkrat enmu, k je fehtu za avtobus, da nej gre na Policijo, pa ga bodo zategnil do doma, če ni predaleč... me je tko čukast gledu :)-:)- Jest bi drugač sigurno kej takega naredila, če bi me obkradli al pa kej podobnega...;)

baguSka -> smrkavci prosjo za dnar. (20.6.2005 12:44:02)

Uuuu jst pa priznam da sm fehtala k sm za litrco nucala...:ups::ups:

Margareta -> smrkavci prosjo za dnar. (20.6.2005 12:46:23)

Jaz jim pa ponavadi kar dam, vsaj klošarjem, narkomanom pa ponavadi ne, pa še ful agresivni znajo bit.
Mi grejo pa tezgodbice v stilu, da zbirajo za karto tudi tolk na živce. Ponavadi sem se v Lj, v službo vozila z avtobusom, no in na taglavni avtobusni jih je celo morje, ki so jim ukradli denarnico in zbirajo za karto, pa ponavadi se še ful daleč peljejo:(
Zihr ja

Magi* -> smrkavci prosjo za dnar. (20.6.2005 12:50:01)

jaz pa dam kakemu brezdomcu, nikoli pa MULARIJI. za drogo jim pa ne bom dajala. je pa to čisto druga stvar, če dam brezdomcu za kak literčk.

pa tudi tista mularija, ki ne fehta za drogo, od mene ne dobi. tudi mi smo bili tok stari in nas starši niso zasipavali z denarjem. smo pač bili bolj skromni ali pa delali preko študenta...

soncece24 -> smrkavci prosjo za dnar. (20.6.2005 12:51:25)

Poredna baguska : smajli, ki žuga s prstom

baguSka -> smrkavci prosjo za dnar. (20.6.2005 12:52:31)

:ups::ups: sej zdej sm nehala :)-:)-

kofetek2010 -> smrkavci prosjo za dnar. (20.6.2005 12:53:30)

a fehtat al pit? :zmeden2:

baguSka -> smrkavci prosjo za dnar. (20.6.2005 12:53:51)

ja oboje no ;)

soncece24 -> smrkavci prosjo za dnar. (20.6.2005 12:53:53)

Jaz dam vedno samo enemu klošarju, ker vsak reče da je lačen itd... Njega pa sem vprašala za kaj rabi, pa je rekel, da bi si vino kupil. Se vsaj zlagal ni, pa mu tu pa tam če ga v mestu srečam dam za kak liter. Sploh pozimi, ko ga zebe.

Drugače pa me najbolj razkuri ko mali cigančki za denar prosijo... pol pa pride ata z mercedesom po njih

Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>