|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mravljinci v zapestjih/rokah
1.12.2009 9:17:56   
naja78
te vaje dobiš tudi v porodnišnici po porodu.nič ne pomaga,čer je zadeva dost napredovana.žal,meni ni.pa me ne boli zverinsko,niti ponoč ne.in v službi delam z rokami.tak da bomo vidli,ko zaključimo z reprodukcijo,...mogoče.....user posted image

(odgovor članu naia)
Neposredna povezava do sporočila: 26
2.12.2009 16:18:19   
gupika
Sem bila včeraj pri ginekologu (redni pregled) in sem ji omenila to težavo. Rekla je, da naj bi otroček, pritiskal na določene živce v hrbtenici in je to lahko to. Sem pa tudi omenila, da kdaj pa kdaj imam tudi krče v nogah in zato naj bi bil dober kalcij.  Rekla je, naj spijem 1 tableto kalcija in 1 magnezija in bom videla kako bo. No nisem še začela piti, zato ker jih vedno pozabim kupiti.

lp

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 27
22.12.2009 14:36:40   
ursha
najlepša hvala za vse nasvete....no moram rečt, da sem tud jaz poskusla tiste vaje in da so me kosti še bolj bolele, tako da sm tud jaz zdaj na kalciju in magneziju in je boljše, čeprav še vseen mravljinci nagajajo user posted image ...no pa sej bo sam da sta bejbiki ok in se normaln razvijata, mame pa itak vse potrpimo user posted image

še enkrat hvala za nasvete in uživajte (kolkr le lahk) s trebuščki.

na "DAN MLADOSTI" 2008 je prišla naša ZARA ANA. 15.04.2010 pa je dobila sestrici Laro & Lano ;) in tako je ati Klemen postal blažen med ženami :D

(odgovor članu gupika)
Neposredna povezava do sporočila: 28
22.12.2009 22:13:09   
poli*
Jaz sem imela proti koncu nosečnosti tudi nekajkrat težave z rokami (niti približno ne tako hude, kot jih imate ve). So me pa zato kolki tolk boleli, da sem zadnji mesec in pol preležala v postelji . Včasih je zvonil telefon, ampak jaz nisem mogla do njega... sem se mučila z vstajanjem in jokala od bolečin. user posted image  Sekundo po porodu so bolečine izginile. Otročiček je močno pritiskal na določene živce in zato take težave.
Ljudje so me na cesti vsi zaskrbljeni spraševali, če sem mogoče padla.

(odgovor članu ursha)
Neposredna povezava do sporočila: 29
23.12.2009 9:03:17   
Čajček
Pozdravljene!
Upam, da lahko kaj pomagam z mojo izkušnjo. Isto se mi je dogajalo v prvi nosečnosti in tudi po porodu. Me je bilo strah, da mi bo dojenček z rok padel... v porodnišnici so me na smrt prestrašili z operacijo zapestja,..... Pa grem jaz k mojemu zdravniku, mu povem, pa me debelo pogleda in reče: a je mož doma? Ja, pravim. No, torej naj ti prkrat na dan zmasira ramenski predel in če ne bo boljše se vidiva. Pa se nisva. Težave izginile v par dneh. Pa še prijetno je bilo user posted image . V drugi in zdaj tretji nosečnosti pa nimam teh tegob, mogoče, ker nimam časa user posted image .

Lep pozdrav, prijetne praznike in vso srečo z vašimi - našimi - sončki.

Čajček

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 30
28.12.2009 22:08:52   
Hator
Meni se je tudi to začelo dogajati v času nosečnosti, nekje v zadnjem mesecu. Potem je bilo kak mesec po porodu kar ok, natio pa se je začelo. Mravljinčenje v glavnem ponoči, nato še čez dan. Moč še imam v roki, razen ponoči, ko mi roka tudi čisto omrtvi. Imam napotnico za EMG. Kako pa to zgleda, jaz se tega kar malo bojim!!user posted image user posted image

(odgovor članu naia)
Neposredna povezava do sporočila: 31
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?