vanilla
|
Stashaleks, res, nehaj se obremenjevati, kot ti je že sanelaa napisala. Jaz sem imela podobno situacijo, s tem, da sem mislila, da bom s črpanjem kaj rešila, pa sem načrpala vedno samo 30ml in to ne glede na to, kaj sem počela (počivala, pristavljala, dobro jedla, veliko pila)... Mleka ni in ni blo. Mala se je kregala na dojki, bila sem histerična jaz in ona. Ker sem trmasto vztrajala pri dojenju, je en dan bila čist brez hrane skoraj, ker sem jo nonstop pristavljala pa ni nič vlekla, stran se obračala, jaz pa čist adijo živci. Potem je spala kar 7 ur skupaj in takrat mi je naredil klik, da kaj jaz delam sebi in mojemu otroku. Lačna je zaspala, bila je res potrpežljiva, nič več ni imela moči. Zasmilila se mi je v dno duše.. tako majhna in nebogljena. Jaz sem sicer želela dobro, da bi jo hranila z mojim mlekom, vendar sem v tisti sekundi spoznala, da si moram priznat, da pač ne bo šlo. Od tistega večera dalje sem jo hranila po flaški... Že naslednji dan sva bili obe boljše volje. AM ni nič slabše za otroka, hranila se je potem izključno z njim in zdaj je zdrava, gibčna in nagajiva 9-mesečnica.. sicer že dolgo na gosti hrani. Torej, sreča in zadovoljstvo v materinstvu se ne meri po tem s katerim mlekom ga hraniš, ampak je važno edino, da je dojenček sit. Ker le tako bosta oba srečna.
|