ANABOJAN
|
drage moje, od kar se je rodil moj Nik dobra dva meseca nayaj mi skoraj neuspe sodelovati v pogovorih, a preberem kar potrebujem, tokrat sem se odločila da vam napišem moj izkušnjo z dodajanjem mleka. Tudi meni ga je po prvem mesecu začelo primanjkovati in se moje telo ni odzvalo, kot je malček želel, začela sem mu z dodajanjem, en dan lahko samo 30ml, druič pet nič, nekaj dni mir, potem tri dni zaporedoma tudi dvakrat na dan.... no pileogromne količine čajev iz slo tržišča, počivala, jedla, no umes ugotovila da je moj malček alergik na mleko, in cel mesec porabila, da sem ugotovila, da je posledično alergik tudi na adaptirano mleko, ki mu ga dodajam....skratka uspeha nikakršnega z upoštevanjem vseh navodil in priporočil, ki so pri nas.... od pristavljanja na pol ure.... v italiji sem pa našla zadevo, ki dela čudeđe in sicer na ital. forumu sem našla da ga pediatri zelo priporočajo in da je edina stva ki res deluje in to je LACTOGAL, to je homeopatskozdravilo, brez vseh stranskih učinkov, ki pospešuje nastajanje mleka in preprečuje koleke pri dojenču.... drage moje vredno vsakega penija, 100 ml stane 17 € pije se trikrat na dan po 5 ml, daleč od obrokov. Dobite ga v lekarni na fernetičih, verjamem pa da tudi v avstriji.... Zadeva je ena a, pri meni je nardila mleko v enem samem dnevu.... če želite polno dojiti samo zabrišite flaške v smeti, tole je zakon.... Upam da vam bo pomagalo, kot je meni.... pozdravčke, objemčke Ana in Nik
< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 27.11.2009 18:25:53 >