nananaja
|
kaj pa menite na čeveljčke Pami? Imamo superge, ki so dokaj ok, le podplat je malo gladek, pa ene lakaste gležnarje, ki definitivno niso za prve čeveljke, so pretrdi, tudi niso za vsak dan eli cel dan, včasih za malo lepše. Oboje smo dobili, kupila ne bi. Copatkov pa si njihovih nisem ogledala, ker je v trgovini v našem kraju ena obupna prodajalka. Sicer pa za vse, ki bi rade ortopedske copatke, pa se vam zdi Ciciban drag, poiščite Petejan otroške copatke. Pa ne me zdaj obsut s tem, da je to isto kot Ciciban. Mogoče so isti lastniki, ampak copatki Petejan ortopedske obutve so lani stali okoli 17€, mogoče so sedaj tam nekje do 20€. So dokaj podobni cicibankam (tistim, ki jih je imel nečak), vem, da imajo malo nižji nart od tistih Katja&Alen, imajo trd opetnik, dober nedrseč podplat, ortopedsko obliko. Jaz sem jih kupila v trgovini Kara, zagotovo pa se dobijo še kje drugje. Sem pa imela potem naslednjo št. ene x copatke za 6€ pa so bile drugače mehki, samo podplat je pa drsel, da ne vem, če jih bom mlajši dala. Starejša je pa sedaj prešaltala kar na balerinka, take usnjene s super podplatom (Vrabec), super stvar za super ceno, a so najmanjše št.25.
|