|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kako reagirat?
1.12.2009 21:38:55   
ronja
Že skoraj 20 let živim sama oz. kasneje seveda s familijo in če bi mi en sam človek enkrat samkrat na mesec skuhal, bi bila tolk srečna, da bi do stropa skakala

no, pa pridi na kosilouser posted image . Sicer bi bila ti idealna snaha za mojo taščo, ona bi ti z veseljem vsak dan kuhala, pa otroke čuvala, pa likala, pa še kaj...user posted image

meni več pomeni svoboda - imela sem jo kot otrok in jo hočem imet tudi zdaj. Kuham pa rada, tako da me s tem človek ne more tako osrečit - mene bolj osrečiš z osnovnimi surovinami, recimo ko mi tašča prinese bio jajca od sorodnikovuser posted image .

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 26
2.12.2009 9:14:40   
pridna_janja
IZVIRNO SPOROČILO: hotmumy

Stvar je takšna,da živimo pri mojih starših,v zgornji etaži s skupnim vhodom,prvo napako sem že naredila,ko sem želela svoj vhod in sta mi starša rekla,da je to tak nesmiselno,da še bolj drago pride,itd..jaz pa mlada in naivna poslušala.user posted image
V čem je problem?Kot prvo imam dva mala otroka,ki kot sami veste poleg njiju ne more biti skozi čisto in ko pridemo v hišo in gremo gor,se niti slečemo ne in že mati doli ruži s sesalcem,ker smo nardili svinjarijouser posted image ,na kolendar hodi gledat kako delam in si piše na svojega,kao zaradi otrok,ker jih včasih ko sem zjutraj v vrtec pelje,potem čekira kdaj gre mož v službo in kdaj domov prihaja,mi je celo enkrat rekla,da je bil pozen pa sem ji rekla,da je to naj nič ne briga,ker tudi mi nje in fotra ne čekiramo in nas ne zanima kje in s kom sta,zadnič je mož imel čago in se je ona mulila,ker je prišel pozno domov,baje ga je komaj kaj odzdravila,halooooooo,vse mi gre vedno bolj na živce,komaj še jo prenašam s svojim bednim vedenjem,moram povedat,da se to prej ni dogajalo,ko je bila v službi,odkar pa je v pokoju pa ima res preveč časa in vse vidi in obrne na najslabše,če pa ji kaj rečem pa sem tečna,kaj bi vi storili ?

ti vse verjamem ker take stvari se dogajajo na veliko!Fajn bi blo da si naredite res vhod zase in vse pod ključem če ne pa pejte na svoje dokler ne boste še v ločitveni postopku zaradi njej.

(odgovor članu hotmumy)
Neposredna povezava do sporočila: 27
2.12.2009 18:45:46   
Gina
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Sicer bi bila ti idealna snaha za mojo taščo, ona bi ti z veseljem vsak dan kuhala, pa otroke čuvala, pa likala, pa še kaj...user posted image

Kaj je že to? user posted image user posted image  Nikdar doživela. Pardon, sem pred 11. leti, ko je bila moja mami še živa, ampak za zelo kratek cajt. Drugače si pa svobodo veselo vzamem sama, menda ga ni, ki bi mi jo zategoval. Problem pri tem rata samo, kadar nekdo tretji hujska partnerja, da si zanič, ker si vzameš svobodo, pa živiš kot tebi paše, četudi nikogar ne oviraš pri tem. To pa zna bit problem, vsaj pri mojem lajfu z bivšo taščo je bil.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 28
2.12.2009 21:02:34   
ronja
nekdo tretji hujska partnerja, da si zanič, ker si vzameš svobodo, pa živiš

no, to se pa meni ni dogajalo. Moja tašča pravi, da sem preveč pridnauser posted image - pa sem prava ljenčina, se mi zdi, ma čisto popačeno slikouser posted image . Mislim, da bi bila tašča takoj za, da jaz uživam svobodo in hodim okoli, ona pa ima najine otroke čezuser posted image . Samo meni je pa fino kuhat, pa da jemo, kar nam paše, pa kadar nam paše, pa fino mi je, ko skup jemo, pa ko mamo ta čas zase, da se kaj zmenimo, pa smejimo, pa mamo mir in ni treba nikamor it... meni je 1000x lažje skuhat kot pa it k nekomu na obisk... Ma, nikoli ne pridejo pravi pari skupaj, Murphey;)

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 29
2.12.2009 22:33:37   
Gina
Ma ne, saj meni ni tolk grozno kuhat. Razen kadar sem ful zmatrana, pa se mudi. Drugače pa vsak dan kuham. Sam od cajta do cajta pa paše, če te kdo mal razvaja. Pa otroke mam rada doma, pa skrbim zanje. Mi ta hip ne manjka vahtanje, čeprav ga nimam čist od nikoder. Je pa druga resnica, če tega čist popolnoma nikdar nimaš, ti začne manjkat, kot vsaka stvar na tem svetu, katera gre v hudo skrajnost.
Od vseh reči, ki bi jih najraje imela, bi bila ta, da bi mi kdo pospravil vsak dan malo, pa počistil. user posted image user posted image  Evo, tega sem pa naveličana ta hip.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 30
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?