Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 11.12.2009 22:01:57
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kak sem se pa zaj napokala.Ufff,komaj diham. matcar vdihni in izdihni, da neboš pozabla Bom probala OK, super. Sam ne pozabit..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 11.12.2009 22:02:21
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Rada kuham,ja,samo je to pri nas pravi podvig že skoraj ratal.Najraje pa eksperimentiram,pa mi vedno rata! sva že dve, odkar Jan vse je (no so kake izjeme) in ne bruha mi je prav veselje kuhat. Pa rada eksperimentiram...rata mi tudi ...še nisem kaj stran vrgla. Edino peciva ne rada pečem. Babike ala vam vera. Meni pa kuharija sploh ne diši. Raje jem.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 11.12.2009 22:02:34
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Rada kuham,ja,samo je to pri nas pravi podvig že skoraj ratal.Najraje pa eksperimentiram,pa mi vedno rata! sva že dve, odkar Jan vse je (no so kake izjeme) in ne bruha mi je prav veselje kuhat. Pa rada eksperimentiram...rata mi tudi ...še nisem kaj stran vrgla. Edino peciva ne rada pečem. Jaz pa ravno pečem rada pecivo.Sem svoj cajt sploh taki cajt dosti pekla,samo saj pravim,je to že podvig pri nas.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 11.12.2009 22:03:15
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kak sem se pa zaj napokala.Ufff,komaj diham. matcar vdihni in izdihni, da neboš pozabla Bom probala OK, super. Sam ne pozabit.. Ne bom,obljubim!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 11.12.2009 22:03:25
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar V nedeljo pa bom naredla puranje panirane,pa diplomatski krompir,bešamel omako,pa malo zelenjave z maslom,pa seveda juha in solata. recept prosim
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 11.12.2009 22:04:06
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Rada kuham,ja,samo je to pri nas pravi podvig že skoraj ratal.Najraje pa eksperimentiram,pa mi vedno rata! sva že dve, odkar Jan vse je (no so kake izjeme) in ne bruha mi je prav veselje kuhat. Pa rada eksperimentiram...rata mi tudi ...še nisem kaj stran vrgla. Edino peciva ne rada pečem. Babike ala vam vera. Meni pa kuharija sploh ne diši. Raje jem. Jaz tudi,sploh tisto kar naredim,moj pa itak v piskre pade...danes je že
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 11.12.2009 22:04:55
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Babike povejte a greste kam za novo leto? Kako boste preživele Božič in Silvestrovo? Glede na to da bo L star 8 mesecev in da brez mama ne more ( pa ne po mojih željah) bomo kar doma. Nisma pa drugač tudi ne kam hodla. Zame dan ko vsak drugi. zame tudi, samo kaj sem malo bolj dolgo dor. Pa jem biftek takrat Jeeeeeej! Zakon!!!! Ga obožujem!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 11.12.2009 22:05:28
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar V nedeljo pa bom naredla puranje panirane,pa diplomatski krompir,bešamel omako,pa malo zelenjave z maslom,pa seveda juha in solata. recept prosim Dobiš ju3.Se mi ga zaj ne da it iskat.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 11.12.2009 22:05:31
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar V nedeljo pa bom naredla puranje panirane,pa diplomatski krompir,bešamel omako,pa malo zelenjave z maslom,pa seveda juha in solata. recept prosim diplomatski je zato, ker so ga jedli diplomati al kaj?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 11.12.2009 22:06:27
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz tudi,sploh tisto kar naredim,moj pa itak v piskre pade...danes je že te pa maš take velike piskre? Pa si ga dobila ven?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 11.12.2009 22:06:41
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar V nedeljo pa bom naredla puranje panirane,pa diplomatski krompir,bešamel omako,pa malo zelenjave z maslom,pa seveda juha in solata. recept prosim diplomatski je zato, ker so ga jedli diplomati al kaj? Menda,kaj pa vem,tak se reče,pa sploh nima veze z krompirom-dobro pa za prste polizat.Moraš probat enkrat.
< Sporočilo je popravil matcar -- 11.12.2009 22:07:00 >
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 11.12.2009 22:07:01
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jeeeeeej! Zakon!!!! Ga obožujem! men pa so kašnice zakon pa jih nikjer ne dobim
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 11.12.2009 22:07:13
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Babike povejte a greste kam za novo leto? Kako boste preživele Božič in Silvestrovo? Glede na to da bo L star 8 mesecev in da brez mama ne more ( pa ne po mojih željah) bomo kar doma. Nisma pa drugač tudi ne kam hodla. Zame dan ko vsak drugi. zame tudi, samo kaj sem malo bolj dolgo dor. Pa jem biftek takrat Jeeeeeej! Zakon!!!! Ga obožujem! Sem ravno ta teden rekla mojemu da si ga bom letos malo bolj privoščla. Lani ga je bilo sam za vzorec zaradi .
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 11.12.2009 22:07:24
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar V nedeljo pa bom naredla puranje panirane,pa diplomatski krompir,bešamel omako,pa malo zelenjave z maslom,pa seveda juha in solata. recept prosim diplomatski je zato, ker so ga jedli diplomati al kaj? Menda,kaj pa vem,tak se reče,pa sploh nima veze z krompirom-dobro pa za prste polizat.Moraš probat enkrat. pridem v nedeljo na kosilo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 11.12.2009 22:07:41
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jeeeeeej! Zakon!!!! Ga obožujem! men pa so kašnice zakon pa jih nikjer ne dobim Točno,si mi idejo dala,kaj naj v pondeljek kuham-če bom sfolgala.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 11.12.2009 22:08:11
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Sem ravno ta teden rekla mojemu da si ga bom letos malo bolj privoščla. Lani ga je bilo sam za vzorec zaradi . jop, lani sem 2 kruheka pojedla..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 11.12.2009 22:08:34
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jeeeeeej! Zakon!!!! Ga obožujem! men pa so kašnice zakon pa jih nikjer ne dobim Točno,si mi idejo dala,kaj naj v pondeljek kuham-če bom sfolgala. no, te pa pridem še v ponedeljek
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 11.12.2009 22:08:40
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jeeeeeej! Zakon!!!! Ga obožujem! men pa so kašnice zakon pa jih nikjer ne dobim mesarija Čas
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 11.12.2009 22:08:49
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Babike povejte a greste kam za novo leto? Kako boste preživele Božič in Silvestrovo? Glede na to da bo L star 8 mesecev in da brez mama ne more ( pa ne po mojih željah) bomo kar doma. Nisma pa drugač tudi ne kam hodla. Zame dan ko vsak drugi. zame tudi, samo kaj sem malo bolj dolgo dor. Pa jem biftek takrat Jeeeeeej! Zakon!!!! Ga obožujem! Sem ravno ta teden rekla mojemu da si ga bom letos malo bolj privoščla. Lani ga je bilo sam za vzorec zaradi . Jaz pa navalim,ko ga vidim,sem tudi v -vseh treh,ker sem ko zakleto vedno tak noseča bla.Pa 4-ič mi tudi ne uide.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 11.12.2009 22:09:09
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Sem ravno ta teden rekla mojemu da si ga bom letos malo bolj privoščla. Lani ga je bilo sam za vzorec zaradi . jop, lani sem 2 kruheka pojedla.. Mater smo ble prikrajšane.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 11.12.2009 22:09:36
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar V nedeljo pa bom naredla puranje panirane,pa diplomatski krompir,bešamel omako,pa malo zelenjave z maslom,pa seveda juha in solata. recept prosim diplomatski je zato, ker so ga jedli diplomati al kaj? Menda,kaj pa vem,tak se reče,pa sploh nima veze z krompirom-dobro pa za prste polizat.Moraš probat enkrat. pridem v nedeljo na kosilo Komot! Mi boš pomagala malo zraven.(hehehehe)
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 11.12.2009 22:09:38
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca mesarija Čas Ki te to je? Prvič čujem za Časove.. Poznam sam Niklja
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 11.12.2009 22:10:06
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Sem ravno ta teden rekla mojemu da si ga bom letos malo bolj privoščla. Lani ga je bilo sam za vzorec zaradi . jop, lani sem 2 kruheka pojedla.. Mater smo ble prikrajšane. samo se nam nič nea pozna ha? (no, meni se ne, da nebo kje kakšne zamere)
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 11.12.2009 22:10:19
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: botrca mesarija Čas Ki te to je? Prvič čujem za Časove.. Poznam sam Niklja Zg.Kungota-mam prav?
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 11.12.2009 22:10:25
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa navalim,ko ga vidim,sem tudi v -vseh treh,ker sem ko zakleto vedno tak noseča bla.Pa 4-ič mi tudi ne uide. Saj jaz sem tudi. Samo majn kot ponavadi. Pa itak mi ni nič pasalo jest.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezenMorda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.