Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 11.12.2009 21:49:54
|
|
|
|
botrca
|
Matcar hvala za idejo za kanelone si jih bom jutri naredila, ker sem danes pekla palačinke in sta mi 2 ostali... ...
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 11.12.2009 21:50:00
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Eh kake ste . nena joči, jaz tud ne vem zakaj se gre. Pa se na drug način zabavam..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 11.12.2009 21:50:33
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Matcar hvala za idejo za kanelone si jih bom jutri naredila, ker sem danes pekla palačinke in sta mi 2 ostali... ... Pa se ti splača delat 2 kanelona? Jaz si nebi..bi bla prelena
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 11.12.2009 21:52:07
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Pa se ti splača delat 2 kanelona? Jaz si nebi..bi bla prelena ja ker sta veliki palačinki ...pa hitro je nareto
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 11.12.2009 21:52:16
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Gledam boks!! Bravo Zavecccccccccccccc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Stanje je kako? Zmagal je v tretji rundi. Rabo je dobri 2 min.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 11.12.2009 21:52:26
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: botrca Eh kake ste . nena joči, jaz tud ne vem zakaj se gre. Pa se na drug način zabavam.. S stolom. Botrca če je pa res prišlo do pomote. Za kaj se pa gre pa ve samo Saraya.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 11.12.2009 21:52:38
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa sem si kanelone pogrela-mnjami. dober tek Hvala
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 11.12.2009 21:53:09
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: botrca Eh kake ste . nena joči, jaz tud ne vem zakaj se gre. Pa se na drug način zabavam.. kak pa
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 11.12.2009 21:53:23
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Matcar hvala za idejo za kanelone si jih bom jutri naredila, ker sem danes pekla palačinke in sta mi 2 ostali... ... Malenkost!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 11.12.2009 21:53:37
|
|
|
|
botrca
|
Tasa_m si naredla razglednice? Da ne bojo za drugo leto .
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 11.12.2009 21:55:24
|
|
|
|
matcar
|
Kak sem se pa zaj napokala.Ufff,komaj diham.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 11.12.2009 21:55:25
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca Matcar hvala za idejo za kanelone si jih bom jutri naredila, ker sem danes pekla palačinke in sta mi 2 ostali... ... Malenkost! imaš še kakšno? Kaj ti rada kuhaš? Al kuhaš ker moraš?
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 11.12.2009 21:55:31
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 S stolom. Botrca če je pa res prišlo do pomote. Za kaj se pa gre pa ve samo Saraya. ne, ne. Jezim Tomaža
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 11.12.2009 21:56:11
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 S stolom. Botrca če je pa res prišlo do pomote. Za kaj se pa gre pa ve samo Saraya. ...ok hvala Ly117
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 11.12.2009 21:56:37
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca Matcar hvala za idejo za kanelone si jih bom jutri naredila, ker sem danes pekla palačinke in sta mi 2 ostali... ... Malenkost! imaš še kakšno? Kaj ti rada kuhaš? Al kuhaš ker moraš? Rada kuham,ja,samo je to pri nas pravi podvig že skoraj ratal.Najraje pa eksperimentiram,pa mi vedno rata! Lahko ti za nedeljo povem,ker ju3 bomo kr današnje kosilo meli,je ostalo pol pekača še.V nedeljo pa bom naredla puranje panirane,pa diplomatski krompir,bešamel omako,pa malo zelenjave z maslom,pa seveda juha in solata.
< Sporočilo je popravil matcar -- 11.12.2009 21:58:58 >
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 11.12.2009 21:56:46
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Tasa_m si naredla razglednice? Da ne bojo za drugo leto . že poslano Samo zdaj še nekaj čakam, da zalepim, pol pa Ly vrnem pištolo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 11.12.2009 21:56:56
|
|
|
|
botrca
|
Babike povejte a greste kam za novo leto? Kako boste preživele Božič in Silvestrovo?
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 11.12.2009 21:57:22
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kak sem se pa zaj napokala.Ufff,komaj diham. matcar vdihni in izdihni, da neboš pozabla
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 11.12.2009 21:57:24
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 S stolom. Botrca če je pa res prišlo do pomote. Za kaj se pa gre pa ve samo Saraya. ...ok hvala Ly117 Ni kaj.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 11.12.2009 21:58:26
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Babike povejte a greste kam za novo leto? Kako boste preživele Božič in Silvestrovo? Božični večer 24. bomo doma sami trije, mogoče bomo dopoldan šli v Lenart al pa k njegovim, 25. pa obratno al k njegovim al mojim. Odvisno kam bomo šli 24-ega. Mater sem zakomplicirala
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 11.12.2009 21:59:14 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 11.12.2009 21:59:47
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Rada kuham,ja,samo je to pri nas pravi podvig že skoraj ratal.Najraje pa eksperimentiram,pa mi vedno rata! sva že dve, odkar Jan vse je (no so kake izjeme) in ne bruha mi je prav veselje kuhat. Pa rada eksperimentiram...rata mi tudi ...še nisem kaj stran vrgla. Edino peciva ne rada pečem.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 11.12.2009 21:59:49
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Babike povejte a greste kam za novo leto? Kako boste preživele Božič in Silvestrovo? Glede na to da bo L star 8 mesecev in da brez mama ne more ( pa ne po mojih željah) bomo kar doma. Nisma pa drugač tudi ne kam hodla. Zame dan ko vsak drugi.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 11.12.2009 21:59:49
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kak sem se pa zaj napokala.Ufff,komaj diham. matcar vdihni in izdihni, da neboš pozabla Bom probala
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 11.12.2009 22:01:11
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Babike povejte a greste kam za novo leto? Kako boste preživele Božič in Silvestrovo? Božič bomo praznovali doma,ima Maks RD,silvestrovo pa tudi,najbrž.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 11.12.2009 22:01:33
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Babike povejte a greste kam za novo leto? Kako boste preživele Božič in Silvestrovo? Glede na to da bo L star 8 mesecev in da brez mama ne more ( pa ne po mojih željah) bomo kar doma. Nisma pa drugač tudi ne kam hodla. Zame dan ko vsak drugi. zame tudi, samo kaj sem malo bolj dolgo dor. Pa jem biftek takrat
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.