vitabella -> RE: Mariborčanke VII.del (3.12.2009 9:13:36)
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Vitabella a lahko meni pošlješ vso tole monti zadevo. Seveda so sladice ta glavne ampak bi mela tud ostalo.[sm=smiley1.gif]Torej kaj naj jem, da bo dobro in bodo kile dol letele?[sm=smiley36.gif] ti bom poslala veš da, pa vse, ješ pa lahko praktično vse, razen kruha (lahko samo polnozrnatega in samo za zajtrk), krompirja in moke [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] ja nekaterim nepredstavljivo [sm=jezicek.gif] sam so pa dobri recepti, pa meni se ne zdi da bi se človek ravno odrekal hrani. meni se je zdaj edino ustavlo, ker moja mama ne razume, da določene stvari pač ne grejo-ker po njeni logiki je vsega po malem [sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif] taj pa lahko še tolk pazim pa mi bo kaj kam zamešala, recimo korenček v omakico [sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif] ful ful jo imam rada pa dobro kuha, ampak .... v glavnem odprta pa je tudi tema hujšanje po montinjaku na rr hujšanje pa se nam lahko tam pridružiš, jaz sem bolj malo sicer tam, ker punce niso bile preveč resne, predvsem ustanoviteljice, taj pa je blo od začetka zagnano pol pa so se poskrile [sm=zmeden.gif] in sma ostale samo eni dve aktivni gor, mogoče 3, pa sem tut jaz bolj malo gor, ker sem pač štartala s tem da se bomo vzpodbujale, pa nasvete, pa kombinacije, pa ni blo nič ... ja taka sem-vse je treba orng delat! m**** kak roman je ratal
|
|
|
|