rina22 -> RE: Mariborčanke VII.del (3.12.2009 8:29:17)
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: nebo [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]O super vi pa ste pridni..[sm=bravo.gif] torej si lahko celo noč študirala .... [sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif] Neeen, nisem. Čeprav bi mogla[sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif] Ampak se mi ne da[sm=smiley13.gif] Bom pa res počasi mogla začet migat.... Jaz tudi....ta zadnji izpit...uffffff...sem razmišljala da bi naredila ta tečaj na FF in potem dala na naš faks vlogo za priznanje izpita, pa če i ga vsaj delno priznajo sem že daleč....samo ne vem če gre, baje da... A ti veš kaj o tem?? Ja, sa da. Vsaj kolko jaz vem... Samo kot si že napisala, moraš dat vlogo in počakaš, akj se komisija odloči. Ponavadi ga priznajo [sm=smiley20.gif] Veš kaj me malo bega, to da bo to v bistvu tečaj iz ANG, sicer je na koncu izpit in dobiš potrdilo FF, kaj ti meniš?? Vem pa da je potrebna vloga... Jaz mislim, da ne bi smeli komplicirat. Saj izpit je izpit, mislim pa, da ga priznajo tudi, če ga delaš tudi na drugi fakulteti. Bom držala pesti, da ti bodo odobrili[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|