RE: Mariborčanke VII.del (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Starši čvekamo

Sporočilo

arabela* -> RE: Mariborčanke VII.del (3.12.2009 8:25:49)

IZVIRNO SPOROČILO: nebo

O suhica, jutro....[sm=smiley1.gif]

ti bom dala suhico...............[sm=smiley36.gif]

sploh ne veš kak je meni hudo,ko se ne morem zredit[sm=smiley13.gif]

rina22 -> RE: Mariborčanke VII.del (3.12.2009 8:26:28)

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

No ja..spali tak tak......M se je zbudila ob pol štirih in začela jokat in klicat mamamaama mamama...potem je bila okole no uro auf...nato ji je uspelo zaspat....meni pa tud sicer z vato v ušesih[sm=smiley1.gif]

[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
Glavno, da si se znašla in naspala [sm=smiley1.gif]

nebo -> RE: Mariborčanke VII.del (3.12.2009 8:26:40)

IZVIRNO SPOROČILO: rina22

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]O super vi pa ste pridni..[sm=bravo.gif] torej si lahko celo noč študirala .... [sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif]

Neeen, nisem. Čeprav bi mogla[sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif] Ampak se mi ne da[sm=smiley13.gif] Bom pa res počasi mogla začet migat....

Jaz tudi....ta zadnji izpit...uffffff...sem razmišljala da bi naredila ta tečaj na FF in potem dala na naš faks vlogo za priznanje izpita, pa če i ga vsaj delno priznajo sem že daleč....samo ne vem če gre, baje da...

A ti veš kaj o tem??

Ja, sa da. Vsaj kolko jaz vem... Samo kot si že napisala, moraš dat vlogo in počakaš, akj se komisija odloči. Ponavadi ga priznajo [sm=smiley20.gif]

Veš kaj me malo bega, to da bo to v bistvu tečaj iz ANG, sicer je na koncu izpit in dobiš potrdilo FF, kaj ti meniš??

Vem pa da je potrebna vloga...

arabela* -> RE: Mariborčanke VII.del (3.12.2009 8:26:51)

PA NIČ... sem te mislila za tvoj 18 rojstni dan in moj 19, povabit na en velik kofetek pa nič!!!![sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

arabela* -> RE: Mariborčanke VII.del (3.12.2009 8:28:16)

Jaz imam danes izpit[sm=smiley26.gif]

nebo -> RE: Mariborčanke VII.del (3.12.2009 8:28:29)

Pa se ti zavedaš koliko deklic tu gor ti je pripravljeno prostovoljno odstopit par kg.....JAZ NAPRIMER KUJ 5 in če vzameš v naslednjig 5 minutah ti jih dam še 5 zastonj zraven...[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

nebo -> RE: Mariborčanke VII.del (3.12.2009 8:29:08)

Držim pestke...[sm=bravo.gif]

rina22 -> RE: Mariborčanke VII.del (3.12.2009 8:29:17)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]O super vi pa ste pridni..[sm=bravo.gif] torej si lahko celo noč študirala .... [sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif]

Neeen, nisem. Čeprav bi mogla[sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif] Ampak se mi ne da[sm=smiley13.gif] Bom pa res počasi mogla začet migat....

Jaz tudi....ta zadnji izpit...uffffff...sem razmišljala da bi naredila ta tečaj na FF in potem dala na naš faks vlogo za priznanje izpita, pa če i ga vsaj delno priznajo sem že daleč....samo ne vem če gre, baje da...

A ti veš kaj o tem??

Ja, sa da. Vsaj kolko jaz vem... Samo kot si že napisala, moraš dat vlogo in počakaš, akj se komisija odloči. Ponavadi ga priznajo [sm=smiley20.gif]

Veš kaj me malo bega, to da bo to v bistvu tečaj iz ANG, sicer je na koncu izpit in dobiš potrdilo FF, kaj ti meniš??

Vem pa da je potrebna vloga...

Jaz mislim, da ne bi smeli komplicirat. Saj izpit je izpit, mislim pa, da ga priznajo tudi, če ga delaš tudi na drugi fakulteti. Bom držala pesti, da ti bodo odobrili[sm=smiley1.gif]

rina22 -> RE: Mariborčanke VII.del (3.12.2009 8:29:33)

Tudi jaz[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

arabela* -> RE: Mariborčanke VII.del (3.12.2009 8:30:00)

Pa se ti zavedaš koliko deklic tu gor ti je pripravljeno prostovoljno odstopit par kg.....JAZ NAPRIMER KUJ 5 in če vzameš v naslednjig 5 minutah ti jih dam še 5 zastonj zraven...[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

se zavedam ja..[sm=jezicek.gif]..

ampak saj veš.....celo življenje jem pa jem....pozna se pa nič....pa tud tisti feeling je boljši ko jih maš malo več na sebi[sm=smiley1.gif]

arabela* -> RE: Mariborčanke VII.del (3.12.2009 8:30:27)

thank you[sm=smiley31.gif]

nebo -> RE: Mariborčanke VII.del (3.12.2009 8:30:28)

IZVIRNO SPOROČILO: vitabella

jutro! njami [sm=smiley36.gif]

Oj Vitabela, kako kaj Montinjak, me kaj pogreša?? Povej ti meni kaj sladkega dopušča ta dieta???[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

rina22 -> RE: Mariborčanke VII.del (3.12.2009 8:31:13)

Se strinjam[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Jaz bi ji takoj odstopla - še več, če rabi[sm=smiley1.gif]

Saraya, še vedno mi pa nisi odgovorila na vprašanje od včeraj.. 24-letnice so smrklje? Pol si jaz več ne bom upala nič rečt, ko sem še mlajša[sm=smiley1.gif][sm=smiley36.gif]

arabela* -> RE: Mariborčanke VII.del (3.12.2009 8:31:58)

Oj Vitabela, kako kaj Montinjak, me kaj pogreša?? Povej ti meni kaj sladkega dopušča ta dieta???[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

najboljše da si kupimo rolerje,pa vsaka svoj voziček in gremo v akcijo...[sm=smiley36.gif]

arabela* -> RE: Mariborčanke VII.del (3.12.2009 8:32:37)

Saraya, še vedno mi pa nisi odgovorila na vprašanje od včeraj.. 24-letnice so smrklje? Pol si jaz več ne bom upala nič rečt, ko sem še mlajša[sm=smiley1.gif][sm=smiley36.gif]

itak[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]..vse kar je pod 30 so smrkljice še[sm=smiley1.gif]

ne.....nebo?[sm=smiley36.gif]

rina22 -> RE: Mariborčanke VII.del (3.12.2009 8:33:22)

itak[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]..vse kar je pod 30 so smrkljice še[sm=smiley1.gif]

Aha, ok[sm=smiley36.gif] Hvala za razlago[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

arabela* -> RE: Mariborčanke VII.del (3.12.2009 8:34:11)

meni še kaka ko je eno leto starejša od mene reče da sem zanjo smrklja....pa kaj[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] JBG

nebo -> RE: Mariborčanke VII.del (3.12.2009 8:34:57)

ne.....nebo?[sm=smiley36.gif]

SEVEDA veš kaj sma potem midve s Taso...halo, 18 in 19...[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

VIKATE DA ME HALOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!

nebo -> RE: Mariborčanke VII.del (3.12.2009 8:38:28)

Jaz grem kuhat...čao bao....

rina22 -> RE: Mariborčanke VII.del (3.12.2009 8:39:26)

meni še kaka ko je eno leto starejša od mene reče da sem zanjo smrklja....pa kaj[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] JBG

Ja saj jaz nisem nič kaj takga mislila oz. za slabo vzela, samo me je vseeno zanimalo[sm=smiley1.gif]

rina22 -> RE: Mariborčanke VII.del (3.12.2009 8:39:45)

Jaz grem kuhat...čao bao....

dobro skuhaj[sm=smiley1.gif]

arabela* -> RE: Mariborčanke VII.del (3.12.2009 8:39:47)

Tak....kofe sem spila...zdaj pa grem malo pospravit,potem pa se bomo morale v štacuno spravit[sm=smiley29.gif][sm=smiley1.gif]

lep dan

rina22 -> RE: Mariborčanke VII.del (3.12.2009 8:40:20)

lep dan

enako. in dosti sreče na izpitu (znanje tak maš)[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

ly117 -> RE: Mariborčanke VII.del (3.12.2009 8:41:22)

Jutro! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

matcar -> RE: Mariborčanke VII.del (3.12.2009 8:46:06)

Jutro!

Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>