Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 2.12.2009 10:14:52
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella 6 do 7 zvečer sitna, da si jo kr podajama iz rok v roke Pri nas isto. Samo da L gre spat malo bolj pozno. Ker tam od nekje pol7-7 papca tak da zaspi od pol8-8.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 2.12.2009 10:15:54
|
|
|
|
vitabella
|
ahm nič noče bit po meni, jaz sem menda cele dneve (pa noči) spala. pa še zdaj bi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 2.12.2009 10:17:35
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella jaz sem menda cele dneve (pa noči) spala. pa še zdaj bi Jaz tudi. Ko sem pa bila mala pa je bila druga zgodba.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 2.12.2009 10:18:28
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: vitabella jaz sem menda cele dneve (pa noči) spala. pa še zdaj bi Jaz tudi. Ko sem pa bila mala pa je bila druga zgodba. jaz sem tud taka zaspanka bila vedno...celo smeno v šihtu sem menjavala,da nisem rabla zjutraj vstat
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 2.12.2009 10:20:33
|
|
|
|
arabela*
|
Nič grem delat malo,se vrnem kasneje
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 2.12.2009 10:25:32
|
|
|
|
ly117
|
Pa smo imeli spet samo lepotni 30 min spanec.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 2.12.2009 10:59:23
|
|
|
|
vitabella
|
pri nas 5 minut, zdaj pa se že smeji in divja, kot da bi 2 uri spala svašta, energije za prodajat!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 2.12.2009 11:08:45
|
|
|
|
ly117
|
Mi2 pa se boma počaši oblekla in na sončeka.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 2.12.2009 11:13:12
|
|
|
|
rina22
|
Se mi ne da likat Timeja je tudi malo zaspala, jaz pa spet visim na telefonu in kličem ravnatelja No, danes ima tajnica zasedeno
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 2.12.2009 12:59:54
|
|
|
|
arabela*
|
Jaz pa uživam doma....kak paše malo miru... ne ljubi se mi čist nič
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 2.12.2009 13:00:25
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Se mi ne da likat pravilna odločitev
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 2.12.2009 13:07:52
|
|
|
|
arabela*
|
sem si skuhala...pa malo sladkarij zraven
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 2.12.2009 13:56:35
|
|
|
|
vitabella
|
babike, pri nas je še vedno taka megla, da je vse belo katastrofa. in veste kaj? moj dragi, ko me je še osvajal, mi je garantiral, da na štajerskem ni megle ja pa ja rina madonca, kje pa taj hodi, probi ga na mobi poklicat al pa mu mail napiši, tako to ne gre. jaz bi šla kr sama tja pa mu suvereno razložla da jaz nimam časa tja hodit z malim otrokom pa sem vseeno prišla, ker se gospod ne javi na telefon kaj pa če bi ga kaj nujnega klicali???? saraya se strinjam - LIKANJE PRI NAS ODPADE - če je že nuja kako srajco pa elegantnega, drugo se takoj s štrika zloži in v omaro. pa je ko speglano. moja mama, ki pegla vse, čisto vse, še ni opazla da pri nas ni kaj speglano. al pa ne upa rečt jaz pa sem si zdaj čajčka skuhala in se grem relaksirat. pa brez sladkarij, ker imam itak preveč kg, saraya ti pa, kolker jaz preberm, mam občutek da nonstop ješ pa ob takih zanimivih poznih urah, jih maš ziher 50 s posteljo vred ha?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 2.12.2009 14:21:41
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella babike, pri nas je še vedno taka megla, da je vse belo katastrofa. in veste kaj? moj dragi, ko me je še osvajal, mi je garantiral, da na štajerskem ni megle ja pa ja Pa te je na . jih maš ziher 50 s posteljo vred ha? Bo jih tu nekje imela.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 2.12.2009 14:23:03
|
|
|
|
ly117
|
Mi2 sma prispela domov. L se je pri babici in dedku najedo in na poti domov zaspal in sem ga samo premestila iz vozeka v poseljco in pridno panča.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 2.12.2009 14:38:01
|
|
|
|
ly117
|
Jaz sem se zdaj tudi najedla in grem malo počivat.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 2.12.2009 16:02:44
|
|
|
|
matcar
|
Ojla! Ja,mi pa smo do zdaj imeli zanimivi dan.Zjutraj sem zaspala,tak,da sem brez kave šla v Laboratorij,sem prišla domov,pa otroke porihtat,ker moj dragi možek ni bil tega sam naredit,pol jih k tastu odpeljat,pa nazaj domov v čistilno akcijo.Trajala pa je skoraj do -h.Sem še na brzino v štacuno letela,pa nazaj domov,pa je že bla socialna pri nas.Vse je ok,tak da še samo odločbo počakamo in je stvar zaključena. Zdaj pa grem po otroke.Aja,pa jedla še nič nisem danes,sem še kr tešča. Se zvečer še tipkamo!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 2.12.2009 16:42:13
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella rina madonca, kje pa taj hodi, probi ga na mobi poklicat al pa mu mail napiši, tako to ne gre. jaz bi šla kr sama tja pa mu suvereno razložla da jaz nimam časa tja hodit z malim otrokom pa sem vseeno prišla, ker se gospod ne javi na telefon kaj pa če bi ga kaj nujnega klicali???? Saj bom tudi šla v petek tja Ne da se mi več klicarit. Tak bom mogla it tudi do mentorice. Samo sem se hotla zmenit, kdaj lahko pridem, pa če sploh lahko opravljam pri njih prakso, da ne bi zastonj hodla tja.. matcar, super, da ste vse uspešno rešili
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 2.12.2009 16:42:16
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Vse je ok,tak da še samo odločbo počakamo in je stvar zaključena.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 2.12.2009 16:43:56
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella mam občutek da nonstop ješ pa ob takih zanimivih poznih urah, jih maš ziher 50 s posteljo vred ha? ...to glih ne...imam pa brez postle 54 kg.... Bi pa jih z veseljem enih 5 imela kcoj,pa se me ne primejo
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 2.12.2009 16:45:09
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: vitabella mam občutek da nonstop ješ pa ob takih zanimivih poznih urah, jih maš ziher 50 s posteljo vred ha? ...to glih ne...imam pa brez postle 54 kg.... Bi pa jih z veseljem enih 5 imela kcoj,pa se me ne primejo Ti to resno? Ti jih rade volje dam
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 2.12.2009 16:45:33
|
|
|
|
arabela*
|
Grem se sedaj oblečt,grema počasi po otroke..... Učila se spet nisem,le do polovice sem si prebrala zapiske...eh.....bo me božja roka varovala in vaše pestke Se tipkamo zvečer...pa pa
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 2.12.2009 16:46:42
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Ti to resno? Ti jih rade volje dam čist resno. Ma meni vsi rečejo da imam 24 let......pa ko povem da sem že 2krat rodila,jih skoraj kap rukne...ma rada bi imela kaj zravn,da ne bi kot smrklja izgledala ...
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 2.12.2009 17:12:25
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Ti to resno? Ti jih rade volje dam čist resno. Ma meni vsi rečejo da imam 24 let......pa ko povem da sem že 2krat rodila,jih skoraj kap rukne...ma rada bi imela kaj zravn,da ne bi kot smrklja izgledala ... Kaj ni to fajn, ko te majo za mlajšo? Saj si še vedno mlada, normalno. Samo, kaj 24-letnice so zate smrklje?
< Sporočilo je popravil rina22 -- 2.12.2009 17:17:49 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 2.12.2009 17:42:08
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ...to glih ne...imam pa brez postle 54 kg.... Bi pa jih z veseljem enih 5 imela kcoj,pa se me ne primejo ti jaz dam glih mojih 5 viška
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.