Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 2.12.2009 9:32:43
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Danes bo pa fajn iti na sprehod Samo mal kasneje, ko bo kaka stopinja več. Ja, upam, da bo še sonček bo...bo mora bit, dovolj je včeraj padalo Sem gledala na pro vreme, pa kaže, da bo čisti sonček, kot zdaj pa 2 stopinji več
< Sporočilo je popravil rina22 -- 2.12.2009 9:33:20 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 2.12.2009 9:53:34
|
|
|
|
ly117
|
L je zaspal, pol ko se pa zbudi pa grema ven na sončeka.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 2.12.2009 9:53:42
|
|
|
|
botrca
|
NAŠI SONČKI Saraya A. 09. 05. 2005 M. 27. 08. 2008
Vrtnica79 L. 23. 10. 2001 V. 28. 11. 2007 Matcar Lea 03. 03. 2001 Maks 24. 12. 2007 Saš 02. 04. 2009 Botrca Lena G Marta82
tasa_m
doris04
Mala Čebelica Ly117 Christiana21
Rubin. Lara 02. 08. 2005 Gaja in 19. 06. 2009 Zoja 19. 06. 2009
Shadow Ajda 21. 07. 2009 Simon 21. 07. 2009
elevitka
Nebo Nika 29. 04. 2003 Rok 28. 07. 2009 Nejka000 Rina22 Koala Vitabella
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 2.12.2009 9:56:30
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 L je zaspal, pol ko se pa zbudi pa grema ven na sončeka. Midve pa bova šli po dvanajsti. Mogoče se pa kje srečamo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 2.12.2009 9:56:32
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Danes bo pa fajn iti na sprehod ja ampak je mrzlo ko pes
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 2.12.2009 9:58:46
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 L je zaspal, pol ko se pa zbudi pa grema ven na sončeka. Midve pa bova šli po dvanajsti. Mogoče se pa kje srečamo Mogoče pa res.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 2.12.2009 9:58:48
|
|
|
|
arabela*
|
a nisem peljala k p....bom vidla kak bo jutri,pa če ne bo boljše,bova šle.da ji nekaj da.... Ma čez dan je okej...ponoči pa panika Grem si sedaj zajtrk naredit,potem pa malo snov za jutri prečitat,da ne bom bebec tam izpadla....
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 2.12.2009 9:59:47
|
|
|
|
vitabella
|
jutro babuške kk ste?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 2.12.2009 10:00:15
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Ma čez dan je okej...ponoči pa panika S nosekom ali s očkami.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 2.12.2009 10:01:01
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella jutro babuške kk ste? Jutro. Si pa zgodna.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 2.12.2009 10:02:25
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Ma čez dan je okej...ponoči pa panika S nosekom ali s očkami. ma nič od tega....full ima z dihanjem probleme in smrči fulll...če ne bo boljše bo treba ukrepat,sploh pa ko je še prehlad je groza...in potem se samo premetava in jamra....pa kašlja full ponoči ...
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 2.12.2009 10:02:42
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: vitabella jutro babuške kk ste? Jutro. Si pa zgodna.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 2.12.2009 10:03:47
|
|
|
|
rina22
|
Jaz pa grem zdaj likat, pol pa ven Se tipkamo kasneje
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 2.12.2009 10:04:10
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ma nič od tega....full ima z dihanjem probleme in smrči fulll...če ne bo boljše bo treba ukrepat,sploh pa ko je še prehlad je groza...in potem se samo premetava in jamra....pa kašlja full ponoči ... kaj pa če bi probale pred spanjem inhalirat.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 2.12.2009 10:05:22
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Jaz pa grem zdaj likat, pol pa ven Ti še lahko jaz moje prinesem? No ko si že ravno pri tem.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 2.12.2009 10:05:34
|
|
|
|
botrca
|
Grem jest pol pa imam eno perilo za obesit. Pa ven bova šla z Janom. Lep dan
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 2.12.2009 10:06:28
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 kaj pa če bi probale pred spanjem inhalirat. ja nekaj bo treba ukrenit..pol pa je še trmika in noče čez usta dihat,potem pa tak veš kak to zgleda Nisva še nikoli inhalirale
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 2.12.2009 10:06:56
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Jaz pa grem zdaj likat, pol pa ven Ti še lahko jaz moje prinesem? No ko si že ravno pri tem. ZGUBA CAJTA
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 2.12.2009 10:07:26
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Grem jest pol pa imam eno perilo za obesit. Pa ven bova šla z Janom. Lep dan UŽIVAJTA
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 2.12.2009 10:07:54
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Jaz pa grem zdaj likat, pol pa ven Ti še lahko jaz moje prinesem? No ko si že ravno pri tem. ZGUBA CAJTA Saj zato pa bi jih dala rini da mi jih spegla.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 2.12.2009 10:07:55
|
|
|
|
vitabella
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: vitabella jutro babuške kk ste? Jutro. Si pa zgodna. če pa sma spaleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 2.12.2009 10:09:12
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella če pa sma spaleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Mata prav. Jaz bi zjutraj tudi še, pa L noče dalje kot do pol8. Pa se ga ne da prepričat.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 2.12.2009 10:10:29
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: vitabella jutro babuške kk ste? Jutro. Si pa zgodna. če pa sma spaleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kake asice sta
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 2.12.2009 10:11:25
|
|
|
|
vitabella
|
ja noče nič mulček zamudit, škoda cajta za spanje mah naša pa čez dan spi zelooooooo malo, če 2 uri je to že super. pol pa je od 6 do 7 zvečer sitna, da si jo kr podajama iz rok v roke - ob sedmih pa dol pade punce ma katera kake pametne risanke za otroke iz naših cajtov?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 2.12.2009 10:12:20
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella zelooooooo malo, če 2 uri je to že super. pol pa je in to je za tebe malo
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.