arabela* -> RE: Mariborčanke VII.del (26.11.2009 22:16:13)
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ko sem se jaz prvič prijavla,sem tudi v šolo hodla,sicer z enim otrokom,pa kot samoplačnik,pa ni niti slišat htela,da bi mi plačali šolo do konca.Drugače so me pa takrat tudi pri miru pustili z iskanjem službe.Pol pa je bla druga pesem,ko sem jo končala. nevem...jaz sem se takrat prijavla,me je vprašala,če želim dela ali bom šolo dokončala,pa sem rekla,da če bojo imeli kaj pametneg aza mene,me naj kar pokličejo.Itak da mi je okej..da bi mi našli..ampak seveda tak da mi bo delavnik ustrezal.[sm=smiley1.gif] Pa me je vprašala tam na šalteru,če bi želela,da mi šolnino plačajo,sem rekla zakaj pa ne....pa še svetovala mi je določene stvari,mislim da sem matcar tebi tak razlagala,tako da... Skratka babe....ne si mislit,da so vsi tako clen kot se delajo,tud tiste porihtane tajnice in še marsikdo na visokem položaju.ravno zadnjič sem bila na JMSS in bljše da ne povem,kaj mi je tam svetovala tista ko je glavna pri plačilih[sm=smiley1.gif] Skratka svet je dober in prijazen..samo znajt se je treba[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|