matcar -> RE: Mariborčanke VII.del (26.11.2009 21:56:22)
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca Prospan sirup je zdravilo rastlinskega izvora, namenjeno lajšanju izkašljevanja, z dvojnim učinkom: mehča gost izloček oz. sluz v pljučih in zmanjšuje krč sapnic. Rezultat prvega dela delovanja je učinkovitejše izkašljevanje in prehodnejša, »čistejša« pljuča, drugi del delovanja pa pripomore k lažjemu dihanju. S tem dosežemo olajšanje, z manj intenzivnim in manj pogostim kašljem. Prospan uporabljamo pri vseh boleznih dihalnih poti, kjer pride do bolezensko povečanega izločanja sluzi v pljučih, oteženega dihanja in izkašljevanja. [sm=smiley32.gif] [sm=smiley32.gif] [sm=smiley32.gif] [sm=smiley32.gif] [sm=smiley32.gif] Sem uživala v uri farmacije,ki jo ti v nulo obvladaš,kot vse na tem svetu! Zato pa si doma,pa nimaš šihta! Me veseli, da si uživala. Ne obvladam, ampak imam dosti težav z otrokovim zdravjem in po nasvet grem tudi v lekarno. Na tem svetu pa verjemi noben ne obvlada vsega, pa tako tudi jaz ne. Zakaj pa nimam šihta pa mislim, da ni tvoja briga. Jaz in tisti ki mora vedet že vemo zakaj. Noben ni reko,da je moja briga! Mi sladko dol visi!
|
|
|
|