Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 11:38:11
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 saraya, full maš lepo misel napisano hvala
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 11:39:01
|
|
|
|
arabela*
|
M je zaspala....zdaj ko je treba se zrihtat in it
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 11:39:58
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya M je zaspala....zdaj ko je treba se zrihtat in it kam pa gresta? timeja tudi že več kot 1 uro spi.. pol se pa naje in šibnema malo vun
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 11:40:45
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya M je zaspala....zdaj ko je treba se zrihtat in it kam pa gresta? timeja tudi že več kot 1 uro spi.. pol se pa naje in šibnema malo vun Po A v vrtec,pol pa kar mimogrede v Ranco...
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 11:42:23
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya M je zaspala....zdaj ko je treba se zrihtat in it kam pa gresta? timeja tudi že več kot 1 uro spi.. pol se pa naje in šibnema malo vun Po A v vrtec,pol pa kar mimogrede v Ranco... mmmmmmmm, njami.... kak že dolgo nisem bila tam.... A ne spi v vrtcu? pa joj, kak sem jaz danes tečna pa radovedna... pardon vprašam, ker moji sestrični tudi nikoli nista spali v vrtcu..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 11:42:46
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya M je zaspala....zdaj ko je treba se zrihtat in it Tota tvoja M je prava špela.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 11:43:43
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya M je zaspala....zdaj ko je treba se zrihtat in it Tota tvoja M je prava špela. hej, špelo sem pa jaz hotla met
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 11:44:08
|
|
|
|
rina22
|
pa po karakteru sodeč, bi ji prav pasalo mislim, timeji
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 11:44:25
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 timeja tudi že več kot 1 uro spi.. pol se pa naje in šibnema malo vun Kam ga boste šibnile? Ker meni se za sama ni za ven it, v dvoje pa bi še šlo. Aja pa L se je malo prej zbudo.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 11:44:58
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya M je zaspala....zdaj ko je treba se zrihtat in it Tota tvoja M je prava špela. hej, špelo sem pa jaz hotla met
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 11:45:56
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 timeja tudi že več kot 1 uro spi.. pol se pa naje in šibnema malo vun Kam ga boste šibnile? Ker meni se za sama ni za ven it, v dvoje pa bi še šlo. Aja pa L se je malo prej zbudo. mogla bi it v dm po mleko, ker zaloge počasi kopnijo, pa mogoče tak malo okrog timeja bo jedla tam okrog 1h, pol pa da se obečeme pa da voziček dol odnesem, bo okrog pol dveh. če želiš, ti lahko napišem, ko bova šli od tod
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 11:46:47
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 A ne spi v vrtcu? pa joj, kak sem jaz danes tečna pa radovedna... pardon vprašam, ker moji sestrični tudi nikoli nista spali v vrtcu.. saj zato smo pa tu,da si povemo Ne, ne spi.....Saj zdaj ko sem doma mi je v bistvu tak vseeno....pa še vajena ni že 2 leti popoldan spat,ker hodi zgodaj zvečer v posteljo
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 11:48:27
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: rina22 A ne spi v vrtcu? pa joj, kak sem jaz danes tečna pa radovedna... pardon vprašam, ker moji sestrični tudi nikoli nista spali v vrtcu.. saj zato smo pa tu,da si povemo Ne, ne spi.....Saj zdaj ko sem doma mi je v bistvu tak vseeno....pa še vajena ni že 2 leti popoldan spat,ker hodi zgodaj zvečer v posteljo Saj to je res.. pa še več ste skupaj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 11:49:55
|
|
|
|
arabela*
|
Moj pa je priden danes...je zjutraj vstal,porihtal A,jo peljal v vrtec...šel v tgrgovino po zajtrk...zdaj je šel po darilo za mojo mamo še......pol pa gre še delat......no da ga ne bom samo grajala
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 11:50:38
|
|
|
|
rina22
|
tudi mi2 sva danes spet same... moj dela pri enem sošolcu neka poročila, ker bi jih rada naredla pred prazniki, da bi po praznikih takoj zagovarjala. ju3 bosta tole tu ustvarjala, tak da mave danes še mir pol pa tak gremo v prlekijo do petka, pol pa bomo do novega leta nekaj štrihali v stanovanju pa pohištvo zlagali, pol pa spet za 3 dni v prlekijo in spet vse po starem tak da si zdaj moram dat malo duška na rr. bom vas kar pogrešala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 11:51:02
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Moj pa je priden danes...je zjutraj vstal,porihtal A,jo peljal v vrtec...šel v tgrgovino po zajtrk...zdaj je šel po darilo za mojo mamo še......pol pa gre še delat......no da ga ne bom samo grajala priden
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 11:51:36
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 timeja tudi že več kot 1 uro spi.. pol se pa naje in šibnema malo vun Kam ga boste šibnile? Ker meni se za sama ni za ven it, v dvoje pa bi še šlo. Aja pa L se je malo prej zbudo. mogla bi it v dm po mleko, ker zaloge počasi kopnijo, pa mogoče tak malo okrog timeja bo jedla tam okrog 1h, pol pa da se obečeme pa da voziček dol odnesem, bo okrog pol dveh. če želiš, ti lahko napišem, ko bova šli od tod Luka bo tudi jedo tam okoli 1h. Samo mi je to pol malo prepozno. Nič hudega, pa drugič. aja še to paketek čaka na tebe oz. Timejo.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 11:52:18
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 nekaj štrihali v stanovanju pa pohištvo zlagali uh..to pa je delo zame
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 11:53:30
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 timeja tudi že več kot 1 uro spi.. pol se pa naje in šibnema malo vun Kam ga boste šibnile? Ker meni se za sama ni za ven it, v dvoje pa bi še šlo. Aja pa L se je malo prej zbudo. mogla bi it v dm po mleko, ker zaloge počasi kopnijo, pa mogoče tak malo okrog timeja bo jedla tam okrog 1h, pol pa da se obečeme pa da voziček dol odnesem, bo okrog pol dveh. če želiš, ti lahko napišem, ko bova šli od tod Luka bo tudi jedo tam okoli 1h. Samo mi je to pol malo prepozno. Nič hudega, pa drugič. aja še to paketek čaka na tebe oz. Timejo. ok, pa drugič res? saj bomo med 26. in 30. še v mb, tak da se bomo takrat kaj sprehajale
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 11:53:47
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Moj pa je priden danes...je zjutraj vstal,porihtal A,jo peljal v vrtec...šel v tgrgovino po zajtrk...zdaj je šel po darilo za mojo mamo še......pol pa gre še delat......no da ga ne bom samo grajala Saj znajo bit pridni če hočejo.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 11:54:30
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: rina22 nekaj štrihali v stanovanju pa pohištvo zlagali uh..to pa je delo zame si mi s tistimi predlogi zadnjič full pomagala, res hvala ti sem pa pozabila za dnevno in kuhno kak si predlagala.... sem se takrat bolj osredotočila na spalnico
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 11:55:13
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 ok, pa drugič res? saj bomo med 26. in 30. še v mb, tak da se bomo takrat kaj sprehajale Kaj pa do četrtka. Ker bi bilo faj če bi Timeja dobla paketek do božička.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 11:55:50
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: rina22 nekaj štrihali v stanovanju pa pohištvo zlagali uh..to pa je delo zame si mi s tistimi predlogi zadnjič full pomagala, res hvala ti sem pa pozabila za dnevno in kuhno kak si predlagala.... sem se takrat bolj osredotočila na spalnico ni kaj...ful rada ne spomnim se kuhne....hm morda rdečo oranžno
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 11:56:05
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: rina22 nekaj štrihali v stanovanju pa pohištvo zlagali uh..to pa je delo zame Saj bi verjetno pomoč tudi sprejela.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 11:56:40
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 ok, pa drugič res? saj bomo med 26. in 30. še v mb, tak da se bomo takrat kaj sprehajale Kaj pa do četrtka. Ker bi bilo faj če bi Timeja dobla paketek do božička. ju3 lahko gremo kak vama paše? ker timeja je ponavadi ob 10h, 1h, na 3 ure
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?