Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 22:34:42
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Danes sva kuhala marmelado, keksov pa še nisva pekla, da ne bi bili do božiča že hin. Super mi je všeč to...jaz tudi nisem delala danes keksov, ker sem bila cel dan sama z dvema paklavcema...bom pa...se spomnim eno leto sem napekla vrst kekdov in jih potem dajal za darilo...zelo lepo..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 22:34:49
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pravijo da naj bi bila to dnevna temperatura, za ponoči pa od 18-20. Samo mene tudi pri 22 stopinjah zebe. jaz bi zmrznila
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 22:34:54
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya nisi pri pameti...zakaj maš tak mrzlo Ja ker ni bolj toplo. Imam max. 21 stopinj. Na žalost. ja vem..samo zakaj si ne daš kake pečke notri,če te zebe? Ker nisem na svojem.
< Sporočilo je popravil ly117 -- 19.12.2009 22:35:12 >
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 22:36:00
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Marta, kaj se ti smeji. Marta sproti nekaj ven briše.... Ej Marta si že pekla kekse??? Sem napisala pa se premislila, da ne bi bilo kakšne zamere... Pa si me prehitela s citiranjem. zakaj pa bi bila kaka zamera? Ne vem... Nespodobna povabila so za nekatere občutljiva tema.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 22:36:17
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ker nisem na svojem. Ja..pa saj verejtno ne bi nihče imal nič proti,ali?
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 22:36:43
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pravijo da naj bi bila to dnevna temperatura, za ponoči pa od 18-20. Samo mene tudi pri 22 stopinjah zebe. jaz bi zmrznila Ja s čim pa si pokrita ponoči.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 22:36:53
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Ne vem... Nespodobna povabila so za nekatere občutljiva tema. aja?
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 22:36:54
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Marta, kaj se ti smeji. Marta sproti nekaj ven briše.... Ej Marta si že pekla kekse??? Sem napisala pa se premislila, da ne bi bilo kakšne zamere... Pa si me prehitela s citiranjem. NIKOLI NE SME BITI ZAMERE, ČE BABNICE ČVEKAMO!! PRI MENI JE TAKO!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 22:37:25
|
|
|
|
botrca
|
Če bi imela jaz 20°C bi že zdavnaj zmrznila...Ly117 idi si zakurit da ne ostanemo brez tebe .
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 22:37:55
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ker nisem na svojem. Ja..pa saj verejtno ne bi nihče imal nič proti,ali? Ne vem. Pa saj sem že navajena. Je pa tolko bolj lušno ko pridem v toplo posteljo.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 22:38:16
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Danes sva kuhala marmelado, keksov pa še nisva pekla, da ne bi bili do božiča že hin. Super mi je všeč to...jaz tudi nisem delala danes keksov, ker sem bila cel dan sama z dvema paklavcema...bom pa...se spomnim eno leto sem napekla vrst kekdov in jih potem dajal za darilo...zelo lepo.. Ja mi bomo tudi letos podarjali kekse in božično marmelado. Recesija pa ni denarja za darila. Pa še doma narejeno ima poseben čar.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 22:38:35
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Ne vem... Nespodobna povabila so za nekatere občutljiva tema. Pa saj vidiš da tu gor ni nobena resna.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 22:39:23
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Danes sva kuhala marmelado, keksov pa še nisva pekla, da ne bi bili do božiča že hin. Super mi je všeč to...jaz tudi nisem delala danes keksov, ker sem bila cel dan sama z dvema paklavcema...bom pa...se spomnim eno leto sem napekla vrst kekdov in jih potem dajal za darilo...zelo lepo.. Ja mi bomo tudi letos podarjali kekse in božično marmelado. Recesija pa ni denarja za darila. Pa še doma narejeno ima poseben čar.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 22:39:27
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ker nisem na svojem. Ja..pa saj verejtno ne bi nihče imal nič proti,ali? Ne vem. Pa saj sem že navajena. Je pa tolko bolj lušno ko pridem v toplo posteljo. ma da...to pa si le porihtaj...saj gre vendar za tebe
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 22:39:50
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Če bi imela jaz 20°C bi že zdavnaj zmrznila...Ly117 idi si zakurit da ne ostanemo brez tebe . Kaj si naj na sred sobe zakurim taborni ogen, ali kaj?
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 22:40:12
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Ne vem... Nespodobna povabila so za nekatere občutljiva tema. Pa saj vidiš da tu gor ni nobena resna. Razen mene jaz sem resna...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 22:40:45
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Če bi imela jaz 20°C bi že zdavnaj zmrznila...Ly117 idi si zakurit da ne ostanemo brez tebe . Kaj si naj na sred sobe zakurim taborni ogen, ali kaj? Ja vidiš kako se nisem tega že prej spomnila...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 22:41:09
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Če bi imela jaz 20°C bi že zdavnaj zmrznila...Ly117 idi si zakurit da ne ostanemo brez tebe . Kaj si naj na sred sobe zakurim taborni ogen, ali kaj? en kaloriferij si kupi...jaz ga imam skozi všaltanega...
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 22:41:14
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ker nisem na svojem. Ja..pa saj verejtno ne bi nihče imal nič proti,ali? Ne vem. Pa saj sem že navajena. Je pa tolko bolj lušno ko pridem v toplo posteljo. ma da...to pa si le porihtaj...saj gre vendar za tebe Pa saj gre. Če v 4 letih še nisem zmrznila tudi zdaj ne bom. Pa hvala za skrb.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 22:41:31
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Če bi imela jaz 20°C bi že zdavnaj zmrznila...Ly117 idi si zakurit da ne ostanemo brez tebe . Kaj si naj na sred sobe zakurim taborni ogen, ali kaj? Električni radiator, kalorifer, infrardeča pečka,...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 22:43:07
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Če bi imela jaz 20°C bi že zdavnaj zmrznila...Ly117 idi si zakurit da ne ostanemo brez tebe . Kaj si naj na sred sobe zakurim taborni ogen, ali kaj? en kaloriferij si kupi...jaz ga imam skozi všaltanega... Pa saj ga imamo. Samo me itak zebe v noge in v roke ker niso zaščitene. Drugje pa mi je toplo.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 22:44:01
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Če bi imela jaz 20°C bi že zdavnaj zmrznila...Ly117 idi si zakurit da ne ostanemo brez tebe . Kaj si naj na sred sobe zakurim taborni ogen, ali kaj? en kaloriferij si kupi...jaz ga imam skozi všaltanega... Pa saj ga imamo. Samo me itak zebe v noge in v roke ker niso zaščitene. Drugje pa mi je toplo. ma te pa me čudi......mogoče ti preslabo greje...resno mislim ...Meni zahajca full
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 22:44:17
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Če bi imela jaz 20°C bi že zdavnaj zmrznila...Ly117 idi si zakurit da ne ostanemo brez tebe . Kaj si naj na sred sobe zakurim taborni ogen, ali kaj? Električni radiator, kalorifer, infrardeča pečka,... Ly pa daj razloži jim, da ti tega ne potrebuješ, ker ima doma dva dedca, ki ti data toploto, en podnevi, drugi ponoči...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 22:44:43
|
|
|
|
nebo
|
Uzbona pri nas...sračkanje,
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 22:44:48
|
|
|
|
botrca
|
Kak to misliš nisi na svojem Ly117? kaj to pomeni da ne kurite ko tebe zebe? Aaaaaa...jaz sem si to hitro porihtala sem pa imela enako situacijo.
< Sporočilo je popravil botrca -- 19.12.2009 22:45:22 >
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?