Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 22:24:14
|
|
|
|
marta82
|
< Sporočilo je popravil marta82 -- 19.12.2009 22:25:00 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 22:24:33
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: doris04 čer ...malo sem prišla pošpegat Ooooooooo zgublena duša. Kako? O zgubljena, ampak mislim, da je spet izgubljena...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 22:25:39
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: doris04 čer ...malo sem prišla pošpegat Ooooooooo zgublena duša. Kako? O zgubljena, ampak mislim, da je spet izgubljena... Ja, nažalost je to tak pri njej.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 22:25:43
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: nebo Pridi k meni se bova stisnili pa nama bo toplo, pa še čokoladni liker bova spili in potem greš domov in doma vse pok...š adijo živci Nespodobno povabilo... Vse je pobvezano z mrazom, ker Sraya vedno pravi, da jo zebe, pa mene sedaj zebe....buuuuuuuu, ni nič odzadaj....imam raje moške - žal...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 22:25:59
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: doris04 čer ...malo sem prišla pošpegat Ooooooooo zgublena duša. Kako? O zgubljena, ampak mislim, da je spet izgubljena... uzela jo magla....
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 22:26:11
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Marta, kaj se ti smeji.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 22:26:43
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Vse je pobvezano z mrazom, ker Sraya vedno pravi, da jo zebe, pa mene sedaj zebe....buuuuuuuu, ni nič odzadaj....imam raje moške - žal...
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 22:27:07
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Marta, kaj se ti smeji. Marta sproti nekaj ven briše.... Ej Marta si že pekla kekse???
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 22:27:16
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Marta, kaj se ti smeji. mogoče ima kak liker pred sabo
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 22:27:57
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: nebo Pridi k meni se bova stisnili pa nama bo toplo, pa še čokoladni liker bova spili in potem greš domov in doma vse pok...š adijo živci Nespodobno povabilo... Vse je pobvezano z mrazom, ker Sraya vedno pravi, da jo zebe, pa mene sedaj zebe....buuuuuuuu, ni nič odzadaj....imam raje moške - žal... Pa kaj bi te rekle, če vam povem, da mam v sobi samo 20 stopinj. Roke in noge pa mrzle ko led.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 22:28:35
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: nebo Pridi k meni se bova stisnili pa nama bo toplo, pa še čokoladni liker bova spili in potem greš domov in doma vse pok...š adijo živci Nespodobno povabilo... Vse je pobvezano z mrazom, ker Sraya vedno pravi, da jo zebe, pa mene sedaj zebe....buuuuuuuu, ni nič odzadaj....imam raje moške - žal... Pa kaj bi te rekle, če vam povem, da mam v sobi samo 20 stopinj. Roke in noge pa mrzle ko led. nisi pri pameti...zakaj maš tak mrzlo
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 22:28:55
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Marta, kaj se ti smeji. mogoče ima kak liker pred sabo Ja ne vem če ne.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 22:29:08
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: nebo Pridi k meni se bova stisnili pa nama bo toplo, pa še čokoladni liker bova spili in potem greš domov in doma vse pok...š adijo živci Nespodobno povabilo... Vse je pobvezano z mrazom, ker Sraya vedno pravi, da jo zebe, pa mene sedaj zebe....buuuuuuuu, ni nič odzadaj....imam raje moške - žal... Pa kaj bi te rekle, če vam povem, da mam v sobi samo 20 stopinj. Roke in noge pa mrzle ko led. Jaz pa 22 ... pa ne vem če je to dosti ali malo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 22:29:42
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: nebo Pridi k meni se bova stisnili pa nama bo toplo, pa še čokoladni liker bova spili in potem greš domov in doma vse pok...š adijo živci Nespodobno povabilo... Vse je pobvezano z mrazom, ker Sraya vedno pravi, da jo zebe, pa mene sedaj zebe....buuuuuuuu, ni nič odzadaj....imam raje moške - žal... Ma meni se je tak slišalo, sem enkrat tak film gledala. Zakaj žal?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 22:30:26
|
|
|
|
arabela*
|
jaz imam pa 26 stopinj...
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 22:30:31
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya nisi pri pameti...zakaj maš tak mrzlo Ja ker ni bolj toplo. Imam max. 21 stopinj. Na žalost.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 22:30:57
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Marta, kaj se ti smeji. Marta sproti nekaj ven briše.... Ej Marta si že pekla kekse??? Sem napisala pa se premislila, da ne bi bilo kakšne zamere... Pa si me prehitela s citiranjem.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 22:31:35
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: nebo Pridi k meni se bova stisnili pa nama bo toplo, pa še čokoladni liker bova spili in potem greš domov in doma vse pok...š adijo živci Nespodobno povabilo... Vse je pobvezano z mrazom, ker Sraya vedno pravi, da jo zebe, pa mene sedaj zebe....buuuuuuuu, ni nič odzadaj....imam raje moške - žal... Ma meni se je tak slišalo, sem enkrat tak film gledala. Zakaj žal? Zato ker včasih razmišljam zakaj se nisem raje z žensko poročila... Ma ne hecam se, saj moj možek je ćisto fajn dec, samo tu in tam pa me le razjezi... ampak zato ga imam še raje....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 22:32:20
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Jaz pa 22 ... pa ne vem če je to dosti ali malo Pravijo da naj bi bila to dnevna temperatura, za ponoči pa od 18-20. Samo mene tudi pri 22 stopinjah zebe.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 22:32:31
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Marta, kaj se ti smeji. Marta sproti nekaj ven briše.... Ej Marta si že pekla kekse??? Sem napisala pa se premislila, da ne bi bilo kakšne zamere... Pa si me prehitela s citiranjem. NIKOLI NE SME BITI ZAMERE, ČE BABNICE ČVEKAMO!! PRI MENI JE TAKO!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 22:32:44
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya nisi pri pameti...zakaj maš tak mrzlo Ja ker ni bolj toplo. Imam max. 21 stopinj. Na žalost. ja vem..samo zakaj si ne daš kake pečke notri,če te zebe?
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 22:32:54
|
|
|
|
marta82
|
Danes sva kuhala marmelado, keksov pa še nisva pekla, da ne bi bili do božiča že hin.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 22:33:10
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: nebo Jaz pa 22 ... pa ne vem če je to dosti ali malo Pravijo da naj bi bila to dnevna temperatura, za ponoči pa od 18-20. Samo mene tudi pri 22 stopinjah zebe. Ja imaš prav, če delaš kaj je v redu, drugale pa je mrzlo...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 22:33:46
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Marta, kaj se ti smeji. Marta sproti nekaj ven briše.... Ej Marta si že pekla kekse??? Sem napisala pa se premislila, da ne bi bilo kakšne zamere... Pa si me prehitela s citiranjem. zakaj pa bi bila kaka zamera?
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 22:34:02
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: nebo Pridi k meni se bova stisnili pa nama bo toplo, pa še čokoladni liker bova spili in potem greš domov in doma vse pok...š adijo živci Nespodobno povabilo... Vse je pobvezano z mrazom, ker Sraya vedno pravi, da jo zebe, pa mene sedaj zebe....buuuuuuuu, ni nič odzadaj....imam raje moške - žal... Ma meni se je tak slišalo, sem enkrat tak film gledala. Zakaj žal? Zato ker včasih razmišljam zakaj se nisem raje z žensko poročila... Ma ne hecam se, saj moj možek je ćisto fajn dec, samo tu in tam pa me le razjezi... ampak zato ga imam še raje.... Tu pa tam je čisto normalno. Ženska bi te večkrat.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?