Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 21:15:49
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Tudi ja.Samo je še vse ostalo,sankanje,pa drsanje v Ledni dvorani,pa Akvarij Terarij,ni da ni...Jaz ne grem,ker delam.Bo pa Amalija77 tam ju3. Saraya,imajo pa ful delavnic za otroke. škoda da delaš Bi zdaj tudi mogla po pravem,pa sem mislila,da gremo na RD,pa sem fraj.Moram it delat,ker že celi mesec nisem.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 21:16:31
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Tudi ja.Samo je še vse ostalo,sankanje,pa drsanje v Ledni dvorani,pa Akvarij Terarij,ni da ni...Jaz ne grem,ker delam.Bo pa Amalija77 tam ju3. Saraya,imajo pa ful delavnic za otroke. pa mrzlo bo tam Je na dveh placih,eden je zunaj,eden pa noter.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 21:17:19
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Grem samo tla umit..... Pa daj,no....zaj boš ti pod umivala,al kaj? Raje rukni še ene borovničke,pa čvekaj z nami.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 21:18:56
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Grem samo tla umit..... Pa daj,no....zaj boš ti pod umivala,al kaj? Raje rukni še ene borovničke,pa čvekaj z nami. sem že umila...ma jaz vse to delam zraven.......do borovničk še nisem prišla
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 21:19:59
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Grem samo tla umit..... Pa daj,no....zaj boš ti pod umivala,al kaj? Raje rukni še ene borovničke,pa čvekaj z nami. sem že umila...ma jaz vse to delam zraven.......do borovničk še nisem prišla Kak se ti da?
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 21:20:46
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Grem samo tla umit..... Pa daj,no....zaj boš ti pod umivala,al kaj? Raje rukni še ene borovničke,pa čvekaj z nami. sem že umila...ma jaz vse to delam zraven.......do borovničk še nisem prišla Zdaj bi pa bil že cajt.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 21:21:01
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Grem samo tla umit..... Pa daj,no....zaj boš ti pod umivala,al kaj? Raje rukni še ene borovničke,pa čvekaj z nami.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 21:21:16
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Grem samo tla umit..... Pa daj,no....zaj boš ti pod umivala,al kaj? Raje rukni še ene borovničke,pa čvekaj z nami. sem že umila...ma jaz vse to delam zraven.......do borovničk še nisem prišla Kak se ti da? ja kaj pa naj? če se tu zdaj vsedem...te tak nič ni nareto....
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 21:22:58
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Grem samo tla umit..... Pa daj,no....zaj boš ti pod umivala,al kaj? Raje rukni še ene borovničke,pa čvekaj z nami. sem že umila...ma jaz vse to delam zraven.......do borovničk še nisem prišla Kak se ti da? ja kaj pa naj? če se tu zdaj vsedem...te tak nič ni nareto.... Relax,Saraya,relax! Pa borovničke hcoj!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 21:23:17
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ja kaj pa naj? če se tu zdaj vsedem...te tak nič ni nareto.... pa en dan si lahko privoščiš saj pa si se zdaj stalno učila pa nekaj fretala za šolo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 21:23:54
|
|
|
|
arabela*
|
dedu pa sem rekla,če pride vsekan domov,naj kar zunaj spi...na lanski fešti se ga je tak nacukal,da je celo jutro v kopalnici preživel nad školjko.....
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 21:24:31
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ja kaj pa naj? če se tu zdaj vsedem...te tak nič ni nareto.... pa en dan si lahko privoščiš saj pa si se zdaj stalno učila pa nekaj fretala za šolo. ja..saj sedim....sem si kekse prinesla,pa sok...
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 21:24:43
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya dedu pa sem rekla,če pride vsekan domov,naj kar zunaj spi...na lanski fešti se ga je tak nacukal,da je celo jutro v kopalnici preživel nad školjko..... Pravilno! jaz sem mojega že vun zaklenla,pa ne 1x.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 21:25:49
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya dedu pa sem rekla,če pride vsekan domov,naj kar zunaj spi...na lanski fešti se ga je tak nacukal,da je celo jutro v kopalnici preživel nad školjko.....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 21:25:50
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ja kaj pa naj? če se tu zdaj vsedem...te tak nič ni nareto.... pa en dan si lahko privoščiš saj pa si se zdaj stalno učila pa nekaj fretala za šolo. ja..saj sedim....sem si kekse prinesla,pa sok...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 21:26:06
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pravilno! jaz sem mojega že vun zaklenla,pa ne 1x.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 21:26:32
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ja kaj pa naj? če se tu zdaj vsedem...te tak nič ni nareto.... pa en dan si lahko privoščiš saj pa si se zdaj stalno učila pa nekaj fretala za šolo. ja..saj sedim....sem si kekse prinesla,pa sok... Kaj pa borovničke?
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 21:26:38
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ja kaj pa naj? če se tu zdaj vsedem...te tak nič ni nareto.... pa en dan si lahko privoščiš saj pa si se zdaj stalno učila pa nekaj fretala za šolo. ja..saj sedim....sem si kekse prinesla,pa sok...
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 21:26:47
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pravilno! jaz sem mojega že vun zaklenla,pa ne 1x. samo ne vem,kaki bi zgledal potem okoli poldneva..pri teh temperaturah
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 21:27:49
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj pa borovničke? grem si zdaj nalit......ne upam pit,ker sem že brez alkota nora
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 21:27:54
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pravilno! jaz sem mojega že vun zaklenla,pa ne 1x. samo ne vem,kaki bi zgledal potem okoli poldneva..pri teh temperaturah na pol trdi
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 21:28:19
|
|
|
|
arabela*
|
Si zamislite,da bi naši otroci tobrali čez par let
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 21:28:30
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pravilno! jaz sem mojega že vun zaklenla,pa ne 1x. samo ne vem,kaki bi zgledal potem okoli poldneva..pri teh temperaturah na pol trdi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 21:28:35
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj pa borovničke? grem si zdaj nalit......ne upam pit,ker sem že brez alkota nora To pa ni res.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 21:28:42
|
|
|
|
botrca
|
Čer
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?