Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 20:59:57
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Kaj a na teh sankah ima pas, da se zapasa? Kolko sem vidla ga ima. Improviziran Kar moj stari pas. So pa imeli tudi take, da ga čisto pripasaš, kot v vozičku, ampak bi bile glih za eno leto za špo ravnem. Te bojo pa za dlje, tudi za po hribu (ker pripasan ni varno se po hribu spustit) pa pri teh če daš dol sedež je dovolj placa za dva, ker sam se ne more peljat po hribu zaenkrat.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 21:00:09
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Saj včasih sem jim podobna ko se zjutraj vstanem. saj to pa smo vsi.... a-a jaz ne pardon
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 21:00:19
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saj pa te bremzaš zraven,buča! ja..s čim? Ja z nogami.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 21:00:54
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Z nogami,pa rangiraš tudi z njimi.Halooo? se nisi nikoli šla sankat? pa to niso obične sanke....pepika.....
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 21:02:12
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Jaz shranjujem na moj album pa kopiram kodo za forume in nastane link hmmm, te pa nebi vedela. Marta moj sprašuje kje ste sanke nabavili in kolk so stale? V baumaxu, sanke cca.38 in sedež cca 15 ojrov. Tak da malo čes 50 skup (da se ne boš s seštevanjem matrala ).
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 21:03:30
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Z nogami,pa rangiraš tudi z njimi.Halooo? se nisi nikoli šla sankat? pa to niso obične sanke....pepika..... Valda,da ne,delaš pa isto,kot pri sankah....PEPIKA!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 21:04:27
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Jaz shranjujem na moj album pa kopiram kodo za forume in nastane link hmmm, te pa nebi vedela. Marta moj sprašuje kje ste sanke nabavili in kolk so stale? V baumaxu, sanke cca.38 in sedež cca 15 ojrov. Tak da malo čes 50 skup (da se ne boš s seštevanjem matrala ).
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 21:05:22
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Valda,da ne,delaš pa isto,kot pri sankah....PEPIKA!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 21:06:04
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Valda,da ne,delaš pa isto,kot pri sankah....PEPIKA! Meni ti to!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 21:06:12
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saj pa te bremzaš zraven,buča! ja..s čim? Z nogami,pa rangiraš tudi z njimi.Halooo? se nisi nikoli šla sankat?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 21:07:34
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Saj včasih sem jim podobna ko se zjutraj vstanem. saj to pa smo vsi.... a-a jaz ne pardon sprejeto
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 21:08:19
|
|
|
|
tasa_m
|
marta kaj te niste počakali z darilom. Ma Baumax zdaj -50 na vse (baje, tak mi je kolegica rekla, ki je tam delala), Bomo mi šli jutri to čudo pogledat, preden gremo na kosilo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 21:08:21
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Valda,da ne,delaš pa isto,kot pri sankah....PEPIKA! Meni ti to! ja draga.....
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 21:08:46
|
|
|
|
matcar
|
Tasa,ZS!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 21:08:53
|
|
|
|
tasa_m
|
Čujte, včeraj mi ni nobena odgovorila. Gre jutri katera na Čarobni dan pod PoHorje?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 21:09:31
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Čujte, včeraj mi ni nobena odgovorila. Gre jutri katera na Čarobni dan pod PoHorje? pa ni to neka smučarija...?
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 21:09:44
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Valda,da ne,delaš pa isto,kot pri sankah....PEPIKA! Meni ti to! ja draga..... Ok,draga...pa še za kdaj se priporočam!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 21:10:47
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Čujte, včeraj mi ni nobena odgovorila. Gre jutri katera na Čarobni dan pod PoHorje? pa ni to neka smučarija...? Tudi ja.Samo je še vse ostalo,sankanje,pa drsanje v Ledni dvorani,pa Akvarij Terarij,ni da ni...Jaz ne grem,ker delam.Bo pa Amalija77 tam ju3. Saraya,imajo pa ful delavnic za otroke.
< Sporočilo je popravil matcar -- 19.12.2009 21:11:12 >
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 21:11:44
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Čujte, včeraj mi ni nobena odgovorila. Gre jutri katera na Čarobni dan pod PoHorje? pa ni to neka smučarija...? tudi lahko ja. Je polno glasbenih gostov pa še DM pride
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 21:12:00
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Tasa,ZS! back,back..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 21:12:20
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Tudi ja.Samo je še vse ostalo,sankanje,pa drsanje v Ledni dvorani,pa Akvarij Terarij,ni da ni...Jaz ne grem,ker delam.Bo pa Amalija77 tam ju3. Saraya,imajo pa ful delavnic za otroke. škoda da delaš
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 21:12:20
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Čujte, včeraj mi ni nobena odgovorila. Gre jutri katera na Čarobni dan pod PoHorje? Mi tud ne.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 21:13:56
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Tudi ja.Samo je še vse ostalo,sankanje,pa drsanje v Ledni dvorani,pa Akvarij Terarij,ni da ni...Jaz ne grem,ker delam.Bo pa Amalija77 tam ju3. Saraya,imajo pa ful delavnic za otroke. pa mrzlo bo tam
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 21:14:25
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Tudi ja.Samo je še vse ostalo,sankanje,pa drsanje v Ledni dvorani,pa Akvarij Terarij,ni da ni...Jaz ne grem,ker delam.Bo pa Amalija77 tam ju3. Saraya,imajo pa ful delavnic za otroke. pa mrzlo bo tam igen!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 21:14:35
|
|
|
|
arabela*
|
Grem samo tla umit.....
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?