Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 16.12.2009 20:39:39
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ja sem te razumela. samo če je mrzlo mi je tudi ob 11-ih it ven muka. No saj ni tak hudo. ma ja ob 11 še gre ...meni je muka se zjutraj vstat...ko bi še malo aji tutaji,pa za džabe rihtat M...da lahko A peljem... Ma bluzim že...vem ja...čudak pač Meni se je tudi muka okoli 8-ih vstat ko L ne spi več jaz bi pa tak ššššššššše. te pa dremuckam poleg njega pa mu pravim še 5 min. Meni pa to nič ne pomaga.Ko je auf,je auf.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 16.12.2009 20:40:13
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj polulala se boš? Ti kuj. adijo živci...danes pa jih stresaš z rokava
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 16.12.2009 20:41:05
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: amalija77 hojla babike, Zakaj pa si zmedena zaj? Pa čer Amalija! mogoče naše kozlarije bere.....se sploh ne čudim
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 16.12.2009 20:41:16
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj polulala se boš? Ti kuj. adijo živci...danes pa jih stresaš z rokava Sem malo čokota šluknila še prej.Mi je Tasa malo pustla. Mogoče je to krivo.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 16.12.2009 20:41:53
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ja sem te razumela. samo če je mrzlo mi je tudi ob 11-ih it ven muka. No saj ni tak hudo. ma ja ob 11 še gre ...meni je muka se zjutraj vstat...ko bi še malo aji tutaji,pa za džabe rihtat M...da lahko A peljem... Ma bluzim že...vem ja...čudak pač Meni se je tudi muka okoli 8-ih vstat ko L ne spi več jaz bi pa tak ššššššššše. te pa dremuckam poleg njega pa mu pravim še 5 min. Meni pa to nič ne pomaga.Ko je auf,je auf. Saj L je isti. Samo je zjutraj še priden pa leži poleg mene pa se meni z dudo. Jazpa še 5 min.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 16.12.2009 20:41:57
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: amalija77 hojla babike, Zakaj pa si zmedena zaj? Pa čer Amalija! mogoče naše kozlarije bere.....se sploh ne čudim Če jih,te se tak kota od smeha po podu zaj.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 16.12.2009 20:42:00
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Sem malo čokota šluknila še prej.Mi je Tasa malo pustla. Mogoče je to krivo. ...kaj zaj,kdaj se ga gremo napit?
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 16.12.2009 20:42:31
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj polulala se boš? Ti kuj. adijo živci...danes pa jih stresaš z rokava Sem malo čokota šluknila še prej.Mi je Tasa malo pustla. Mogoče je to krivo.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 16.12.2009 20:42:36
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ja sem te razumela. samo če je mrzlo mi je tudi ob 11-ih it ven muka. No saj ni tak hudo. ma ja ob 11 še gre ...meni je muka se zjutraj vstat...ko bi še malo aji tutaji,pa za džabe rihtat M...da lahko A peljem... Ma bluzim že...vem ja...čudak pač Meni se je tudi muka okoli 8-ih vstat ko L ne spi več jaz bi pa tak ššššššššše. te pa dremuckam poleg njega pa mu pravim še 5 min. Meni pa to nič ne pomaga.Ko je auf,je auf. Saj L je isti. Samo je zjutraj še priden pa leži poleg mene pa se meni z dudo. Jazpa še 5 min. Pa te ful upošteva,pa take...
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 16.12.2009 20:43:20
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Saj L je isti. Samo je zjutraj še priden pa leži poleg mene pa se meni z dudo. Jazpa še 5 min. bog vam žegnaj....naša se zbudi..in začne klicat mama mamam al pa ati ati al pa ada ada....in če je takoj ne vzame kateri od nas...p a n i k a
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 16.12.2009 20:43:32
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Sem malo čokota šluknila še prej.Mi je Tasa malo pustla. Mogoče je to krivo. ...kaj zaj,kdaj se ga gremo napit? Okoli 15-ga januarja,tak smo se menle danes,te so pare!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 16.12.2009 20:43:39
|
|
|
|
ly117
|
Matcar kaj tebe tudi po nogah trga. Pa sem mela en čas mir s tem.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 16.12.2009 20:43:53
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Če jih,te se tak kota od smeha po podu zaj. trebušne mišice
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 16.12.2009 20:44:22
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj polulala se boš? Ti kuj. adijo živci...danes pa jih stresaš z rokava Sem malo čokota šluknila še prej.Mi je Tasa malo pustla. Mogoče je to krivo. Ti se kuj reži,ja.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 16.12.2009 20:44:33
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Sem malo čokota šluknila še prej.Mi je Tasa malo pustla. Mogoče je to krivo. ...kaj zaj,kdaj se ga gremo napit? Okoli 15-ga januarja,tak smo se menle danes,te so pare!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 16.12.2009 20:45:10
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Matcar kaj tebe tudi po nogah trga. Pa sem mela en čas mir s tem. Ja,zadi po bedrah me seka nekaj.Mene pa nikul ni,zaj pa kuj naenkrat.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 16.12.2009 20:45:38
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Če jih,te se tak kota od smeha po podu zaj. trebušne mišice Fitnes gratis!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 16.12.2009 20:45:48
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saj L je isti. Samo je zjutraj še priden pa leži poleg mene pa se meni z dudo. Jazpa še 5 min. Pa te ful upošteva,pa take... Zaenkrat še. Saj si revež nič ne more. Ko pa mu je že tu mač te pa me začne po obrazu ščipat, te pa mi drugega tudi ne preostane kot da se vstanem.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 16.12.2009 20:45:57
|
|
|
|
arabela*
|
Kaj mi je M začeladelat..ta moj živec mali....Sama mi gre v kinderpet....pridem zadnjič v sobo ona pa visi z glavo dol,potem pa se je notri prekupicnila...skoraj me je kap...
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 16.12.2009 20:46:34
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saj L je isti. Samo je zjutraj še priden pa leži poleg mene pa se meni z dudo. Jazpa še 5 min. Pa te ful upošteva,pa take... Zaenkrat še. Saj si revež nič ne more. Ko pa mu je že tu mač te pa me začne po obrazu ščipat, te pa mi drugega tudi ne preostane kot da se vstanem. Mene pa začne pune za lase cotat,te moram pol vstat.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 16.12.2009 20:46:44
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Matcar kaj tebe tudi po nogah trga. Pa sem mela en čas mir s tem. Ja,zadi po bedrah me seka nekaj.Mene pa nikul ni,zaj pa kuj naenkrat. mene pa od fitnes takrat naprej nehalo...pa saj veste kake probleme sem imela s tem
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 16.12.2009 20:47:36
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Kaj mi je M začeladelat..ta moj živec mali....Sama mi gre v kinderpet....pridem zadnjič v sobo ona pa visi z glavo dol,potem pa se je notri prekupicnila...skoraj me je kap... Jesos nadi,dobro da se je noter,ne vun.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 16.12.2009 20:48:02
|
|
|
|
arabela*
|
Grem naredit dragemu večerjo in čaj...bogi reveš si nekaj na kombiju popravlja zunaj na mrazu...
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 16.12.2009 20:48:21
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Matcar kaj tebe tudi po nogah trga. Pa sem mela en čas mir s tem. Ja,zadi po bedrah me seka nekaj.Mene pa nikul ni,zaj pa kuj naenkrat. mene pa od fitnes takrat naprej nehalo...pa saj veste kake probleme sem imela s tem Jap,se spomnim,si nam vreme napovedovala s tem.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 16.12.2009 20:48:47
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saj L je isti. Samo je zjutraj še priden pa leži poleg mene pa se meni z dudo. Jazpa še 5 min. Pa te ful upošteva,pa take... Zaenkrat še. Saj si revež nič ne more. Ko pa mu je že tu mač te pa me začne po obrazu ščipat, te pa mi drugega tudi ne preostane kot da se vstanem. Mene pa začne pune za lase cotat,te moram pol vstat. Lahko pa ostaneš v postelji pa boš pač plešasta hodla po svetu.
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.