Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 16.12.2009 20:30:24
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya babe..ne vem ali je samo meni taka muka zjutraj ko je treba v vrtec....zdaj ko je zima....pa M oblačit,pa ven z bajte na mraz,pa potem spet nazaj..... ne, je meni tudi. samo kaj čem. Če ni premrzlomorem malo z L it ven kr drugač je tečen pa noso bi se samo. Maks bi pa samo veni bil,pa če glih je mrzlo ko pes. Saš pa je Saš.Kam ga daš,tam je.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 16.12.2009 20:30:47
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Meni je vse muka pozimi,že ven pogledat.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 16.12.2009 20:31:07
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ly,kaj pri meni je blo toplo danes? Ja mi je bilo dovolj toplo. Samo v noge me je zazeblo, samo to pozimi ni nič kaj novega. Te pa bi rekla,sem mela okno odprto zaradi čikov.Pa bi jo zaprla dol. Okno si imela odprto. Ne saj mene pozimi večkrat zebe v noge pa še škornje sem mela in niso bogve kaj topli oz. sploh niso.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 16.12.2009 20:31:18
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ne nisem. Samo nimamao nikoli pozimi več. Mogoče 22, več pa ne. Pa sem že navajena da me celo zimo zebe. Zato mam rajši poletje. Kak ga pogrešam. Sma že 2. ma jaz pa nisem vajena..zato pa si kurim ko budalo notri....... Ljubim ,obožujem poletje,pa če je 40 stopinj
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 16.12.2009 20:31:52
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya babe..ne vem ali je samo meni taka muka zjutraj ko je treba v vrtec....zdaj ko je zima....pa M oblačit,pa ven z bajte na mraz,pa potem spet nazaj..... ne, je meni tudi. samo kaj čem. Če ni premrzlomorem malo z L it ven kr drugač je tečen pa noso bi se samo. nisi me razumela.... Jaz peljem A ob osmih vjutro v vrtec...to mi je muka...ne sprehodek......
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 16.12.2009 20:32:16
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ly,kaj pri meni je blo toplo danes? Ja mi je bilo dovolj toplo. Samo v noge me je zazeblo, samo to pozimi ni nič kaj novega. Te pa bi rekla,sem mela okno odprto zaradi čikov.Pa bi jo zaprla dol. Okno si imela odprto. Ne saj mene pozimi večkrat zebe v noge pa še škornje sem mela in niso bogve kaj topli oz. sploh niso. Ja,pustla sem odprto,ker sem kadila,da ni tak blo zadimljeno.Nisi opazla?
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 16.12.2009 20:32:40
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ne nisem. Samo nimamao nikoli pozimi več. Mogoče 22, več pa ne. Pa sem že navajena da me celo zimo zebe. Zato mam rajši poletje. Kak ga pogrešam. Sma že 2. ma jaz pa nisem vajena..zato pa si kurim ko budalo notri....... Ljubim ,obožujem poletje,pa če je 40 stopinj Bomo pač drugo leto ujele avion za Avstralijo, pa nas nebo zeblo.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 16.12.2009 20:32:48
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saš pa je Saš.Kam ga daš,tam je.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 16.12.2009 20:34:02
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya babe..ne vem ali je samo meni taka muka zjutraj ko je treba v vrtec....zdaj ko je zima....pa M oblačit,pa ven z bajte na mraz,pa potem spet nazaj..... ne, je meni tudi. samo kaj čem. Če ni premrzlomorem malo z L it ven kr drugač je tečen pa noso bi se samo. nisi me razumela.... Jaz peljem A ob osmih vjutro v vrtec...to mi je muka...ne sprehodek...... Ja sem te razumela. samo če je mrzlo mi je tudi ob 11-ih it ven muka. No saj ni tak hudo.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 16.12.2009 20:34:12
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Bomo pač drugo leto ujele avion za Avstralijo, pa nas nebo zeblo. ste za akcijo? gremo?
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 16.12.2009 20:34:57
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ly,kaj pri meni je blo toplo danes? Ja mi je bilo dovolj toplo. Samo v noge me je zazeblo, samo to pozimi ni nič kaj novega. Te pa bi rekla,sem mela okno odprto zaradi čikov.Pa bi jo zaprla dol. Okno si imela odprto. Ne saj mene pozimi večkrat zebe v noge pa še škornje sem mela in niso bogve kaj topli oz. sploh niso. Ja,pustla sem odprto,ker sem kadila,da ni tak blo zadimljeno.Nisi opazla? Ne.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 16.12.2009 20:35:01
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saš pa je Saš.Kam ga daš,tam je. Če pa je res.Lahko Taso pa Ly vprašaš,sta danes vidle.Najprej ga sploh nista opazle,reveža.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 16.12.2009 20:35:39
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saš pa je Saš.Kam ga daš,tam je. Tej izjavi pa tudi jaz moam
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 16.12.2009 20:35:41
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Bomo pač drugo leto ujele avion za Avstralijo, pa nas nebo zeblo. ste za akcijo? gremo? Itak,da ja!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 16.12.2009 20:35:54
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ja sem te razumela. samo če je mrzlo mi je tudi ob 11-ih it ven muka. No saj ni tak hudo. ma ja ob 11 še gre ...meni je muka se zjutraj vstat...ko bi še malo aji tutaji,pa za džabe rihtat M...da lahko A peljem... Ma bluzim že...vem ja...čudak pač
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 16.12.2009 20:36:17
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Bomo pač drugo leto ujele avion za Avstralijo, pa nas nebo zeblo. ste za akcijo? gremo? Itak,da ja! Takoj.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 16.12.2009 20:36:31
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ly,kaj pri meni je blo toplo danes? Ja mi je bilo dovolj toplo. Samo v noge me je zazeblo, samo to pozimi ni nič kaj novega. Te pa bi rekla,sem mela okno odprto zaradi čikov.Pa bi jo zaprla dol. Okno si imela odprto. Ne saj mene pozimi večkrat zebe v noge pa še škornje sem mela in niso bogve kaj topli oz. sploh niso. Ja,pustla sem odprto,ker sem kadila,da ni tak blo zadimljeno.Nisi opazla? Ne. Ok.Zdaj tak je,kaj je.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 16.12.2009 20:36:46
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saš pa je Saš.Kam ga daš,tam je. Če pa je res.Lahko Taso pa Ly vprašaš,sta danes vidle.Najprej ga sploh nista opazle,reveža. ma še malo,pa se bom p......................
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 16.12.2009 20:37:34
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ja sem te razumela. samo če je mrzlo mi je tudi ob 11-ih it ven muka. No saj ni tak hudo. ma ja ob 11 še gre ...meni je muka se zjutraj vstat...ko bi še malo aji tutaji,pa za džabe rihtat M...da lahko A peljem... Ma bluzim že...vem ja...čudak pač Nič ne bluziš,tumpika.Če pa je res to,kar praviš.Meni je že zaj groza,ko me drugo leto to čaka z 2-ma.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 16.12.2009 20:37:55
|
|
|
|
amalija77
|
hojla babike,
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 16.12.2009 20:37:58
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ja sem te razumela. samo če je mrzlo mi je tudi ob 11-ih it ven muka. No saj ni tak hudo. ma ja ob 11 še gre ...meni je muka se zjutraj vstat...ko bi še malo aji tutaji,pa za džabe rihtat M...da lahko A peljem... Ma bluzim že...vem ja...čudak pač Meni se je tudi muka okoli 8-ih vstat ko L ne spi več jaz bi pa tak ššššššššše. te pa dremuckam poleg njega pa mu pravim še 5 min.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 16.12.2009 20:38:14
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saš pa je Saš.Kam ga daš,tam je. Če pa je res.Lahko Taso pa Ly vprašaš,sta danes vidle.Najprej ga sploh nista opazle,reveža. ma še malo,pa se bom p...................... Kaj polulala se boš? Ti kuj.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 16.12.2009 20:38:55
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: amalija77 hojla babike, ojla
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 16.12.2009 20:38:57
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: amalija77 hojla babike, Zakaj pa si zmedena zaj? Pa čer Amalija!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 16.12.2009 20:38:59
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: amalija77 hojla babike, hej................. čemu se čudiš?
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.