sensi -> RE: December 2009 IVF/ICSI (29.12.2009 11:45:31)
|
Lepo pozdravljene drage dame, najprej vsem skupaj želim vse dobro za že minule in za prihajajoče praznike.Upam,da me sprejmete med sebe.Berem, da ste tukaj prave poznavalke IVF jaz sem pa šele začetnica, zato mi bo vsak vaš nasvet še kako prav prišel.Z dr. sem bila dogovorjena, da ga pokličem 28.12. in se dogovoriva kdaj pričneva s postopkom v januarju.Včeraj ga kličem in me je tako na hitro odpravil,da mi je vse dol padlo.Pravi, da naj ga pokličem 6.01.,ker še ne ve koliko denarja bo država dala in kako bo s postopki. Seveda mam v glavi sto in eno vprašanje, na katere odgovor mi ne zna noben povedat vsak le ugiba.11.01.10 mora dobit [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] in seveda se vse skupaj spet zavleče 1 mesec, pa spoh ne vem kako dolgo postopek traja.Nabavila sem si tablete prometrium,tako kot mi je dr. naročil,a ste jih ve tudi jemale.Ja za mano je pa že ena IZM in abrazija skupaj sta bila dva ploda,laparoskopija in histeroskopija.Mož pa še ni delal spermiograma. Verjamem, da mate za letos že vsega dovolj, če je pa katera pri volji bom pa zelo vesela vsakega odgovora,ker mi je vse to neznano.
|
|
|
|