3jeMi
|
dobro jutro!!! IZVIRNO SPOROČILO: Majuska 'jutro julijke, kako gre? Jaz sem končno spet v svoji pisarni, prebijam se čez maile in srebam kofetek ... sicer pa smo imeli sila kratko noč, že tako ali tako sem slabo spala, pa še Aleksander se je odločil, da nam od 4:45 ni treba spati sem s tabo, lejdi! ... mi je bilo kar muka it v službo, sploh zaradi tistega srednjega... maili... nekaj sem jih že doma ven zmetala, samo kaj ko jih je še vedno veliko ostalo... ... pa še za tale nov program mi bodo težili, joj, kolk se mi ne da z njimi ukvarjat, imam svojega dela dost... ... ampak veselje dneva je bilo že ob 7h... mali je itak dirkal v vrtec... ves srečen... in mamica in očka sta že dobila domačo nalogo... prinesti čimvečjo in čimbolj pisano Lovrovo dokolenko, da jo bodo obesili na smrekco... potem pa darilček notri dobi... oh, je bil očka vesel, je rekel, da bo šel kar on kupit ene... drugače pa... tako kot pri Almerinem Boru... nosek sem nosek tja, kašelj pa ponoči... ampak smo šli včeraj končno malo po mestu... sicer podnevi, za enkrat se mi ne zdi nič posebnega, štanti ko štanti, mali je prehodil cel mestni trg, blazno ga je vleklo v mestno hišo... hmmm, kaj pa vem, morda bo nekoč župan ... ne ne, stopnice so bile fajne... čauči... grem... uletim še kaj, da predahnem... aja, pa mimgrede sem že snedvič zmazala...
|