glugluglu
|
oj malo po premoru se javljam, vidim, da ste me pogrešale najprej HD, čestitaaaaammmmm Drugače pa mi smo sedaj še kar, v torek je pa mene tako zvilo, da sem obležala v postelji za 2 dni z 39 vročine, grlo bolelo, glava, ma za znort , komaj sem se privlekla vsaj do wc-ja. Vstala sem šele v četrtek, da sem Marku in Nini nekaj za jesti napravila, ker sta bila tudi doma. V sredo je še Mitja vse stregel. V četrtek mi je sicer že vročina padla brez tablet. Grlo in glava sta me pa še včeraj bolela, ampak vročine pa ni bilo več. Tian se pa zaenkrat še vedno drži, razen prehlajen je še vedno, ta nos ga pa sedaj zeza že ene 10 dni . Miklavž bo pri nas letos bolj na sladkarijah in sadju, edino novo večjo smrekco in okraske bo prinesel, Tianu sem v HM že pred enim mesecem kupila volnen kompletek kapa, šal, rokavice, sicer sploh še ni nosil, ker ni bilo mraza, ampak se bom vseeno držala kar standarda glede daril za Miklavža. Mark in Nina bosta sicer tudi rabila nove kape in rokavice samo bo treba to še poiskat, jaz pa ta teden nisem bila sposobna za nič. Pa še Mitja je moral iti v nabavo za tega miklavža in prišel domov ves zelen kako so te sladkarije drage . No seveda, ker sta si Mark in Nina zaželela Ferrero rousche, pa Milka ta veliko riževo, pa take . V glavnem sedaj pa bom na veliko jemala vitamine in podobno, ker, če me še enkrat zvije glih znorim. Danes je tudi pri nas ob 16 predstava in potem pride Miklavž , sicer je notri tam, kjer so ponavadi predstave, ampak kar ne vem, če bi šli v to gužvo, da spet kaj ne staknemo . metuljcek za Anjo
|