|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
4.12.2009 22:14:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 876
   [Brisano sporočilo]
4.12.2009 22:17:31   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 877
   RE: Julijske čvekice 2008 - 3. del
4.12.2009 22:18:14   
neboglasnica
Ojla!

HD: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zimska: o rezervaciji sva že govorili ina naj te spomnim, da ti to pripada res samo dva meseca v letu. Pa še to med letom full neradi dajo, sem imela pri Ani nemalo težav, pa je bila hospitalizirana.

za vse bolančkane, slamnate vdove, žalostne, vesele, nespeče...: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Zdaj pa nočka, grem nastavljat Miklavžu!!     user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 878
   [Brisano sporočilo]
4.12.2009 22:18:59   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 879
   [Brisano sporočilo]
4.12.2009 22:20:17   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 880
   [Brisano sporočilo]
4.12.2009 22:20:56   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 881
   [Brisano sporočilo]
4.12.2009 22:22:13   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 882
4.12.2009 22:23:22   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

tralali tralala hruška je diplomirala

ČESTITAM!!!   user posted image   user posted image   user posted image

danes sem imela zagovor ob 16h...sem bila tiho iz vraževerja..nihče, razen mrožek ni vedel

no, pa se mi je zdelo čudno, da nisem nič zasledila ... glavno, da si opravila. Res, iskrene čestitke in glej, da boš primerno zapila svoj dosežek! user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 883
4.12.2009 22:25:54   
lejla969

IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

lejla, zdaj so nama pa stekli ZS-ji, a ne?user posted image  Btw: ob tvojem nicku se vedno (ampak RES vedno) spomnim na pesem Erica Claptona z naslovom (kaj pa drugega kot) Leyla ... Si po tem vzela ime?

ja zdaj so pa res stekli ZS-ji, spet imaš enega v nabiralniku.
Ime lejla969 sem pa izbrala po moji pitbullki Lejli, ki je od lani ni več med nami.969 je pa letnica mojega rojstva.

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 884
5.12.2009 8:05:31   
Majuska
'jutro,

moja noč je bila danes izjemno kratka. Imeli smo namreč "vzgojne", se pravi brez izhodov na taveliko posteljo in se je mali temu primerno tudi drl. In to precej časa. Zato je moja glava trenutno podobna lubenici user posted image

Upam da nam rata za kakšno minuto še zapreti oči ...

user posted image

08.08.2008

(odgovor članu lejla969)
Neposredna povezava do sporočila: 885
   [Brisano sporočilo]
5.12.2009 8:43:47   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 886
5.12.2009 10:00:10   
Netta
jutro,

sem končno vrgla mojga dol z rač, ju poslala na sprehod da jaz v miru skuham in pospravim...še prej pa vas malo pozdravim

kako ste?

mi imamo zadnje tri dni malega diktatorja doma...ojejej, ima spet obdobje ko vse kar je NE, je najbolj privlačno...še mal pa mi ne bo treba delat trajne, tak mi lase kravžlja...
gremo danes na miklavža...me prav zanima kako ji bo všeč, ker ni najbolj navdušena nad brki in brado....

moje stanje je nespremenjeno...le da so me začel klicarit ljudje kdaj bo kaj in že resno razmišljam da bi izklopila telefon, ker mi gredo na živce....

pri nas je danes čudovito vreme, če nebi bila tako daleč noseča bi sigurno odšli na kak daljši izlet...tak pa že skoraj bivakiramo pred porodnišnicouser posted image user posted image

sicer pa vidim da ste kar bolančkani...zato vsem en kup user posted image user posted image user posted image za čimprejšnje okrevanje

danes bomo mel žgance...iiiiiiii so se mi tak zaluštal...šibam kuhat...
vsem želim lep vikend

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 887
5.12.2009 10:56:08   
metuljcek321
Jutr oz. dober dan!

Pikica je prespala noč, zjutraj zradirala mleko, si postrgla še kar nekaj vode, zdaj pa kar spi, spi, spi, spi, spi ... vročina je bla mal pod 38.5°C, sem ji kar svečko dala & švasa dalje. P je rekla, da kar spremljat, zbijat vročino, če bo pa kaj nenavadnega (grozljivo cunjasta/čudna, boleče uho, ipd.), pa pripeljat pokazat. We'll see.

Kar srce se mi trga, ko jo gledam tako revico ... kje je moja poskočna, nasmejana, razigrana Anja? Hočem jo nazaj - asap!

mirjam, hej, kako si, bejbi? Ni čudno, da klicarijo, si res tik pred velikim pokom. Hej, mogoče pa malega prinese Miklavž - si mu kaj pisala? Žganci - mnjam.

lejla: a, psičkovo ime je blo torej ... ekola ti dam vseeno Claptonovo Laylo, mi je všeč: KLIKNI

hd, kam šibneš tomorrow?

gr, kje si?

Majuška, je šla lubenica že na velikost melone? I truly hope souser posted image

Almera, a ti si tud skrivala datum zagovora? Vidim, da je to pretty popular around hereuser posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 888
5.12.2009 11:36:59   
3jeMi

user posted image user posted image user posted image  "debeluška"... čestitam!!!

Neposredna povezava do sporočila: 889
5.12.2009 11:46:49   
3jeMi
ja, no, a še ne bo konec... šc šc bolezni stran user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  malčki palčki...

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 890
   [Brisano sporočilo]
5.12.2009 11:48:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 891
5.12.2009 11:48:34   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Zdaj pa nočka, grem nastavljat Miklavžu!!     user posted image

goljufaš... samo zato, da boš danes lahko še enkrat nastavila... ti ti ti... user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 892
5.12.2009 12:09:42   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Majuška, je šla lubenica že na velikost melone? I truly hope souser posted image

Počasi gre proti meloni ... upam samo, da ne bo spremenila smeri user posted image

Almera, a ti si tud skrivala datum zagovora? Vidim, da je to pretty popular around hereuser posted image

Po mojem bi tudi jaz tako ravnala user posted image

08.08.2008

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 893
5.12.2009 12:12:32   
Majuska
Pa tile naši bolančki ... počasi bi lahko okrevali, a ne? Vsem pošiljamo user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 894
   [Brisano sporočilo]
5.12.2009 12:13:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Netta)
  Neposredna povezava do sporočila: 895
   [Brisano sporočilo]
5.12.2009 12:16:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 896
   [Brisano sporočilo]
5.12.2009 12:38:10   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 897
5.12.2009 13:23:28   
dzanika

jupi!!!!!!  user posted image user posted image Čestitke!! user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 898
   [Brisano sporočilo]
5.12.2009 13:26:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 899
5.12.2009 13:51:33   
glugluglu
oj

malo po premoru se javljam, vidim, da ste me pogrešaleuser posted image

najprej HD, čestitaaaaammmmmuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače pa mi smo sedaj še kar, v torek je pa mene tako zvilo, da sem obležala v postelji za 2 dni z 39 vročine, grlo bolelo, glava, ma za znortuser posted image , komaj sem se privlekla vsaj do wc-ja.user posted image Vstala sem šele v četrtek, da sem Marku in Nini nekaj za jesti napravila, ker sta bila tudi doma. V sredo je še Mitja vse stregel. V četrtek mi je sicer že vročina padla brez tablet. Grlo in glava sta me pa še včeraj bolela, ampak vročine pa ni bilo več.

Tian se pa zaenkrat še vedno drži, razen prehlajen je še vedno, ta nos ga pa sedaj zeza že ene 10 dniuser posted image .

Miklavž bo pri nas letos bolj na sladkarijah in sadju, edino novo večjo smrekco in okraske bo prinesel, Tianu sem v HM že pred enim mesecem kupila volnen kompletek kapa, šal, rokavice, sicer sploh še ni nosil, ker ni bilo mraza, ampak se bom vseeno držala kar standarda glede daril za Miklavža. Mark in Nina bosta sicer tudi rabila nove kape in rokavice samo bo treba to še poiskat, jaz pa ta teden nisem bila sposobna za nič. Pa še Mitja je moral iti v nabavo za tega miklavža in prišel domov ves zelen kako so te sladkarije drageuser posted image . No seveda, ker sta si Mark in Nina zaželela Ferrero rousche, pa Milka ta veliko riževo, pa takeuser posted image .

V glavnem sedaj pa bom na veliko jemala vitamine in podobno, ker, če me še enkrat zvije glih znorim.

Danes je tudi pri nas ob 16 predstava in potem pride Miklavž , sicer je notri tam, kjer so ponavadi predstave, ampak kar ne vem, če bi šli v to gužvo, da spet kaj ne staknemouser posted image .

metuljcek user posted image za Anjo

Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?