metuljcek321
|
Evening! Vreme je zdržalo, Anja uživala zunaj - dokler ji ni njen mali tricikel nekaj zaribal & se je drla kot za stavo ... ajme, ajme ... pa na vse štiri in "Uaaaaaaaa, ueeeeeeeeeeeee" ... tisti njen mali jeziček je tko vibriral, da ni blo res ... solz nič, jok pa tak, k da jo dajem iz kože ... Uf, uf. Zadeva je bla v sekundi, ko sem ji v usta potisnila dudico, končana. Konec, finito, ende, nada, ... Ne moreš verjamit, res bolančki - za vse vas ena yummy, yummy tortica v obliki pikapolonice - naj vam pomaga: nova gripa & žrtve - marička moja, mal me stiska ob teh številkah ... pa da podlegajo ljudje, ki NISO imeli kroničnih bolezni ... se že kar sprašujem, če se ne bi pa mogoče le cepila ... sicer sem še na NE, ampak mal pa tuhtam nevertheless .... VE? A sploh poznate koga, ki se je cepil? zimska - kakšne barve pa imajo? Jaz bi bolj temnega. Thanks za info, bom šla čekirat ... Mirno noč, dobr spite, se beremo tomorrow ... greva zdaj z možekom na kmetijo, potem pa še na Ulico Glicinij ... pa, pa Last but not least: rascal: lopov, podlež, ničvrednež, kanalja, malopridnež, pridanič; hum falot, navihanec; arch prostak