metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska Aha, vidim da iščeš 2 punci. Cena je res ugodna, ona išče stanovanje s tipom, tko da ne pride v poštev... Boš hitro koga dobila, ker imate res ugodno. V Jaršah je najemnina za 2 sobno stanovanje 420 - 450 evrov. ja, men se zdi cena d bestična malo je neugoden čas - kar tkole od nekje snet folk januarja a sestra in fant iščeta varianto za dlje časa? Možek je uspel prislalomirat po vaju? Je Lan bolje? IZVIRNO SPOROČILO: Almera Jupi, jupi, sneg - bomo lahko končno Bora s sankami po naselju vlekli po sneku in ne po tlakovcih ... vse je enkrat prvič Tud jaz komaj čakam, da se malčica prebudi, poje kosilo, ki že rpav lepo diši, potem pa via vaja VEN ... wiiii ... IZVIRNO SPOROČILO: Majuska 'jutro, sem pozna, ker sem še malega pedenala ... najprej me je zbudil malo pred 6h, po flaški je hotel na vsak način k nama. No pa smo še skupaj malce dremali, okoli 9h smo vstali, mene je fuuuul hrbet bolel. Skupaj sva packala pri zajtrku, jajčka smo namreč jedli in Aleksander bi jasno vse prijel v roko Zdaj pa nedeljsko kosilo ... upam, da bo popoldne res dobimo že dolgo pričakovan obisk Popoldne svetujem sprehod v naravi - bo zihr pomagal, da se ti stanje izboljša, you'll see ... če je pa še kakšen romantičen mostiček v naravi, bo pa sploh fantastično & lahko že kar mal preseže pričakovanja (si vidla zadnjič, k sem prilepla tole?: KLIKNI - flower, bi tudi tebe tole spravilo k boljšemu počutju? - 2-letniki --> a piece of cake, boš vidla!) IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 nima pa še nobenih pikic, nič se ni pokazalo, tko da ne vem, kaj bi to bilo... je pa rekel, da 40 vročine ne more biti od zobkov nikakor. to pa ne bo čist držal prijateljičina punčka - stara tolk kot Anja - je imela pred kratkim 40,5°C --> izraščali pa so ji štirje zobki naenkrat - ful je bla revca, res Upam, da se bo Živino stanje izboljšalo čim prej & se boste odpravili smučarskim dogodivščinam naproti Uživajte snežne radosti, pri nas je glih sonček pokukal izza oblakov - 10 točk zanj!