metuljcek321
|
rebeca, o, grozljivka, ej! Srčno upam, da bo šlo zdaj samo na bolje. To pa je bla res kalvarija. Ubogi Tariq. Veliko, veliko zdravja pošiljam na vaš konec! nanka, cena je zaenkrat 360 evorv/mesec (za 3 osebe - se pravi 120/ enega) + stroški, ki si jih potem razdelijo na tri dele. Meni se zdi ful ugodno, je pa res, da bi blo super, če bi šli lahko študentki (vzeli bi 2 punci) že s 1. 2. notri, ker ni glih kul, da je zdaj ena sama punca notri (k je ful fajn, simpatična, natančna, čista, vzgojena tko kot se šika), in se kasira tolk manj ... saj razumeš, a ne? No, če nam pa nikakor je rata koga dobit, se pa priporočam za kasneje - VEDNO je fino imet kakšna priporočila od koga o kom, še posebej pri oddaji stanovanja. Majuška, thanks, se priporočam, če ti rata koga dobit, ja. Aleksandru pa povej, da naj še malo počaka z večernimi disko minutami & naj si zdaj rajši nabere spanca in energije, bo potem čez nekaj let lažje in dlje žuriral night, night, grem se spočit ... dodobra sem popucala in organizirala moje "favourites" - kljub mapicam se mi vsake tolk čist preveč zabašejo ...