metuljcek321
|
'Čer, čvekice. Kako kaj? Po ornk našponanem dnevu v šoli sem šibala po malečko, nato sva šli z mami na pogreb ... sem bila pa prvič na civilnem pogrebu - prej so bili vsi cerkveni. Je bilo ganljivo, kratko in prav neverjetno - točno v trenutku, ko po položili žaro v grob, je izza oblakov posijalo sonce in nas potem še kar nekaj minut razsvetljevalo --> kot bi ga tam gor sprejeli & poslali k nam signal ... prav mravljinci so mi šli pokonci, resnično ... ganljivo ... nepozabno ... neverjetno ... IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 Kako to misliš? Explain Kdo ima jajca? Elaborate, please. Menda jih ima vsak, gasilec namreč. Mislila sem pa na to, da moram urediti celo goro papirjev, ker sem predsednica komisije za članice in saj veš, konec leta..... I know, I know, I was only pulling your leg Majuška, lovely pics of oyur prince. Oooo, nova nosečka ... že pišem ZS 3jemi, ah, ti honorarci, a ne? Levček na deul, praviš? Ja, Lovro-the lion, nimaš kaj populis, drž se, bejbi. Naj gre temperatura čim prej dol in počutje gor. džanika, od kod pa tebi insajderske info? Je naša nova nosečka iz vaših koncev al kako? In VAU, VAU, VAU, kolk je Jan zrastel - saj ne morem verjet. A se spomniš takrat, k smo se dobil v Trbovljah - kakšen piec je še bil. Noro, res noro. Pravi cortek je. Umpa, ouje, kaj si dobila? A to tiste počitnice, k smo zadnjič klikale? Poročaj. Aha, že vidim ... kjut ... tko bolj za malo bebiko, ampak čist simpatično! Vau, pa Tinky & mirjam tud - to pa res ni kar tko. Povprečje julijskih nagrajenk je kar dobro, a ne? Očitno moramo kar pridno špilat in nagrade se zgrinjajo k nam zimska, lanske bone ti je uspelo najdt? Joj, zakaj se meni ne dogajajo take fletne reči? Prav super bi jih blo zdaj v kakšnem žepu jakne/bundice zatipat ... mmmm ... mmm ... sintesajzer rules tud pr nas. Almera, auroraa, kako učki tamaučkov? ratalo v prvo ... lucky, lucky, lucky you! Saj kar ne morem verjet - meni je to totalno nepojmljivo & si sploh ne morem predstavljat, da se to dejansko lahko zgodi. Umpa, kar pogumno! A vama je potem ratal kaj na zrak se preluftat? Midve sva kar pičili na en giro, potem pa spet med dežnimi kapljicami pritekli nach Hause Očitno bo to kar tradicija postala Je pa pasal zluftat glavo - ful. In še 2 frendici sem srečala, pa smo mal apdejtale info - to pa itak zmeraj paše. lejla, čauči! WB. Zdrži še malo, potem pa 3. 1. akcija - saj veš, to je tanartabuljši dan (tudi moj rd:) inigo, opala, če imaš čas, pa še za nas enega naredi, ti gre dobro od rok bolniki all around: za vse!