|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvekice 2008 - 3. del
27.11.2009 14:44:20   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: dzanika

user posted image

prav luštkan je! user posted image user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 326
27.11.2009 14:45:04   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

IZVIRNO SPOROČILO: nosečka maja
Upam da nam uspe drugo leto že cartat novega družinskega člana ali pa zagledat plusek na testu.

en vprašanjček.... rascal pa vse ostale s pluskom in trebuščkom user posted image  a to se prav porodi želja v tebi po še enem otroku? te prevzame in prav moraš zanosit?
res me zanima...
ali je to bolj stvar tko pogovora pol, pa rečeš ajde, dejmo probat, vemo, kako zgleda... pa ne mislim to slabo, tko v lahkotnem smislu, sam napisat ne znam prav... mislim, ne znam se izrazit čist...

aj da bi šlo tako zlahka ... bi bila prav vesela user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 327
   [Brisano sporočilo]
27.11.2009 14:47:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 328
27.11.2009 14:49:43   
3jeMi

ker jz še čakam, če in kdaj me bo zagrablo user posted image  

evo, se ti pridružujem... user posted image user posted image user posted image

čičam, pa čakam... user posted image

za enkrat še ne bi nič... user posted image

torej še karnaprej čičam in čakam... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 329
   [Brisano sporočilo]
27.11.2009 14:54:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 330
27.11.2009 14:55:57   
dzanika

IZVIRNO SPOROČILO: flower

Upam da nam uspe drugo leto že cartat novega družinskega člana ali pa zagledat plusek na testu.

en vprašanjček.... rascal pa vse ostale s pluskom in trebuščkom user posted image  a to se prav porodi želja v tebi po še enem otroku? te prevzame in prav moraš zanosit?
res me zanima...
ali je to bolj stvar tko pogovora pol, pa rečeš ajde, dejmo probat, vemo, kako zgleda... pa ne mislim to slabo, tko v lahkotnem smislu, sam napisat ne znam prav... mislim, ne znam se izrazit čist...

Verjetno kaj takega kot prvič. user posted image

ma ne vem... meni je blo prvič vse novo, zdaj pa vem , kako zgleda pa me zgleda ne daje tolk firbec, če bi blo kej drgač user posted image  zato me zanima...

zimska  - neplanirano je druga zgodba. seveda, hb, da se veselite, ampak mene zanima ta zavestna odločitev, ker jz še čakam, če in kdaj me bo zagrablo user posted image  

pri nas je blo tut bolj neplanirano kot ja. Čeprav sva vedela da sva se mal igrala. Sam naju ni blo strah če se bo zgodil se pač bo. Sva sicer imela nekje v planu drugo leto delati na tem. No, zdej bo pa mal prej in se tut veselimo! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 331
27.11.2009 14:57:15   
lejla969

IZVIRNO SPOROČILO: romana24

Lejla boš pa glih okol novega leta rodilauser posted image  Maš kako željo letos al pa drugo leto rodit? Drugače imam pa jaz že 3 mesečno punčko tako da julijčki 08 kar dobivajo bratce in sestriceuser posted image

Moja želja je, da bi rodila med 10. in 20. decembrom. Za praznike bi bila rada doma z mojimi srčki.Čestitam ti za punčko.

(odgovor članu romana24)
Neposredna povezava do sporočila: 332
27.11.2009 15:04:14   
lejla969

IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

lejla, welcome. tole besedo pa že tri dni pišem, se skoz vračajo izgubljene. sem vesela tvojega sporočila, lepa fotka mirana, pa daaaj javljaj se pogosteje plis.
mirno nosečnost do konca, pa naj te čimmanj matra user posted image user posted image

Ma sej vas pogrešam, ma kaj ko vas nimam časa prebirat. Zdaj zadnji mesec bom več gor zvečer, ker ne moram spat. Dostikrat se spomnim nate in na Lukca, daj te bom kaj poklicala. Sem danes prebrala, da ima Luka neke težave. Upam, da bo vse ok, pozitivno misli in punce so in smo tukaj, da ti rečemo kakšno lepo besedo. Ljubčka Lukcu

Neposredna povezava do sporočila: 333
27.11.2009 15:35:24   
lejla969

res me zanima...

pri nama je bila to želja in povem ti, da bi rada imala še enega dojenčka (skupaj 3). Glede na to, da zdaj ful težko prenašam nosečnost (skozi neke težave) ne vem, če se bova odločla še za enega.
Ko sem leta 1998 izgubila brata sem si globoko v sebi zaželela, da bi imela, ko bo čas za to 3 fantke in prvi bi nosil njegovo ime. Evo imamo enega fantka in je po njemu Miran, drugo pa naj bo še skrivnost, kaj bo.

Neposredna povezava do sporočila: 334
27.11.2009 15:48:40   
Netta
čestitke tudi tinky in mirjam...
sej sploh ne vem kaj smo dobile?

JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

no vsaj nekaj dobrega danes...moj rač je namreč čisto odpovedal in sem trenutno na moževem...mam urco zase, on se pa z ano ukvarjauser posted image user posted image user posted image

pr nas sicer nič novega...zdravi še kar, dež še vedno, tak da...se bom zdaj bolj poredko javljala:)

bodite lepo,:)

Neposredna povezava do sporočila: 335
27.11.2009 15:52:32   
Netta

en vprašanjček.... rascal pa vse ostale s pluskom in trebuščkom user posted image a to se prav porodi želja v tebi po še enem otroku? te prevzame in prav moraš zanosit?
res me zanima...

pr nama je blo tak, da že od začetka po ani nisva nč pazla ali mela zaščite...sva hotla met malo razliko med otrokoma...bom pa zdaj po tem porodu sigurno mal časa vzela, da si moje telo temeljito spočije in okrepi...to je že moja četrta nosečnostuser posted image

sicer pa čista želja met veliko otrok...že od malih nog...pri obemauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 336
27.11.2009 15:54:20   
Netta

Lejla boš pa glih okol novega leta rodilauser posted image Maš kako željo letos al pa drugo leto rodit? Drugače imam pa jaz že 3 mesečno punčko tako da julijčki 08 kar dobivajo bratce in sestriceuser posted image

Moja želja je, da bi rodila med 10. in 20. decembrom. Za praznike bi bila rada doma z mojimi srčki.Čestitam ti za punčko.

upam lejla da se vse lepo izteče...se pa zna zgodit da boš rodila pred mano...ker pr men je vse mirno in bom šla ziher spet čez rokuser posted image

(odgovor članu lejla969)
Neposredna povezava do sporočila: 337
27.11.2009 16:11:06   
Netta
no moj čas je potekel...uf tole bo pa težko odvajanje...od RRja.

aha in katera je že nova nosečka???? ČESTITKE julijka...go go go!!!

lep danuser posted image

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 338
   [Brisano sporočilo]
27.11.2009 16:34:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 339
27.11.2009 17:17:18   
rascal
IZVIRNO SPOROČILO: flower

rascal kdaj točno si izvedela za nosečnost? V katerem tednu si? A boš spet julijka? Jaz sem izvedela 23.11. pa sem še ravno za rep julijke ujela (rok 30.7.)

danes zjutraj sem nardila test
po mojih izračunih imam pdp 1.8.2010

Neposredna povezava do sporočila: 340
27.11.2009 17:31:03   
lejla969

IZVIRNO SPOROČILO: **mirjam**

Lejla boš pa glih okol novega leta rodilauser posted image Maš kako željo letos al pa drugo leto rodit? Drugače imam pa jaz že 3 mesečno punčko tako da julijčki 08 kar dobivajo bratce in sestriceuser posted image

upam lejla da se vse lepo izteče...se pa zna zgodit da boš rodila pred mano...ker pr men je vse mirno in bom šla ziher spet čez rokuser posted image

Kdaj pa imaš ti rok? Jaz komaj čakam pregled 2.12. da mi ginekolog kaj več pove o dojenčku.

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 341
27.11.2009 17:50:05   
Inigo
venčki - kostanji, bele bleščice a la sneg, rdeče bleščice kot luske, sveče, ogromno silikona in deske. zdaj pa komaj čakam da Brin zaspi, da se lotim naslednjega. mam že fuuuuuuuuul dobro idejo. ampak nimam perlic. nikjer ne dobim... upam, da marko čimprej pride iz službe da letim u interspar pogledat, če tm dobim... user posted image

(odgovor članu lejla969)
Neposredna povezava do sporočila: 342
   [Brisano sporočilo]
27.11.2009 18:35:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 343
   [Brisano sporočilo]
27.11.2009 18:38:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 344
27.11.2009 18:47:08   
glugluglu
oj,
no daj ste pa bolj pridne s pisanjem, malo me ni pa me čaka kar nekaj strani, sem sicer bolj preletela, ampak ta glavno sem pa videla: nova nosečkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
In vidim, da že veste, pa bi bila zelo vesela, če še meni pošljete na zs, ker sem totalen firbec kdo je naša rascal. Glede na zarečeni kruh pa močno sumim našo ta najbolj suho julijsko nosečko iz Zanzibarauser posted image . No, če sem pa falila, se pa opravičujemuser posted image .

grem počivat, ker Tian že spi in, ker me malo boli, včeraj sem namreč bila pri proktologu, potem pa še na službenem kosilu-večerji in danes normalno v službi, pa bi bilo fajn, da izprežem.
Tian je pa postal bolj prehlajen, še kašljat je začel in samo čakam, da ga bolj zvije, ali se bo pa izvlekel, bomo videli.

Ta vikend me čaka še praznovanje rojstnega dne od mojega dragea, jutri so prijatelji na obisku, v nedeljo pa oboji starši, pa še kdo in bo kar pestrouser posted image .

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 345
27.11.2009 18:49:53   
glugluglu
majuska sem ti poslala dolg zs in zdaj vidim, da sploh ni odposlal, sploh očitno ni prišlo, si kaj dobila? Pa nič mi ni javilo, da je kakšna napakauser posted image

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 346
   [Brisano sporočilo]
27.11.2009 19:09:55   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 347
27.11.2009 19:18:15   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

majuska sem ti poslala dolg zs in zdaj vidim, da sploh ni odposlal, sploh očitno ni prišlo, si kaj dobila? Pa nič mi ni javilo, da je kakšna napakauser posted image

sem dobila ... ampak sem najprej pozabila refrešat moj nabiralnik ... preberem, ko malega zrihtam za v posteljo user posted image

< Sporočilo je popravil Majuska -- 27.11.2009 19:19:31 >

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 348
27.11.2009 19:38:45   
glugluglu

glugluglu, toplo toplo, hladno... user posted image

bi mi lahko prosim javila zsuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 349
27.11.2009 19:41:10   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

glugluglu, toplo toplo, hladno... user posted image

bi mi lahko prosim javila zsuser posted image user posted image

o sej že imamuser posted image user posted image

rascal
, čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?