Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 3. del 27.11.2009 14:44:20
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika prav luštkan je!
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 3. del 27.11.2009 14:45:04
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 IZVIRNO SPOROČILO: nosečka maja Upam da nam uspe drugo leto že cartat novega družinskega člana ali pa zagledat plusek na testu. en vprašanjček.... rascal pa vse ostale s pluskom in trebuščkom a to se prav porodi želja v tebi po še enem otroku? te prevzame in prav moraš zanosit? res me zanima... ali je to bolj stvar tko pogovora pol, pa rečeš ajde, dejmo probat, vemo, kako zgleda... pa ne mislim to slabo, tko v lahkotnem smislu, sam napisat ne znam prav... mislim, ne znam se izrazit čist... aj da bi šlo tako zlahka ... bi bila prav vesela
|
|
[Brisano sporočilo] 27.11.2009 14:47:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 3. del 27.11.2009 14:49:43
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 ker jz še čakam, če in kdaj me bo zagrablo evo, se ti pridružujem... čičam, pa čakam... za enkrat še ne bi nič... torej še karnaprej čičam in čakam...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.11.2009 14:54:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 3. del 27.11.2009 14:55:57
|
|
|
|
dzanika
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 IZVIRNO SPOROČILO: flower IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 IZVIRNO SPOROČILO: nosečka maja Upam da nam uspe drugo leto že cartat novega družinskega člana ali pa zagledat plusek na testu. en vprašanjček.... rascal pa vse ostale s pluskom in trebuščkom a to se prav porodi želja v tebi po še enem otroku? te prevzame in prav moraš zanosit? res me zanima... ali je to bolj stvar tko pogovora pol, pa rečeš ajde, dejmo probat, vemo, kako zgleda... pa ne mislim to slabo, tko v lahkotnem smislu, sam napisat ne znam prav... mislim, ne znam se izrazit čist... Verjetno kaj takega kot prvič. ma ne vem... meni je blo prvič vse novo, zdaj pa vem , kako zgleda pa me zgleda ne daje tolk firbec, če bi blo kej drgač zato me zanima... zimska - neplanirano je druga zgodba. seveda, hb, da se veselite, ampak mene zanima ta zavestna odločitev, ker jz še čakam, če in kdaj me bo zagrablo pri nas je blo tut bolj neplanirano kot ja. Čeprav sva vedela da sva se mal igrala. Sam naju ni blo strah če se bo zgodil se pač bo. Sva sicer imela nekje v planu drugo leto delati na tem. No, zdej bo pa mal prej in se tut veselimo!
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 3. del 27.11.2009 14:57:15
|
|
|
|
lejla969
|
IZVIRNO SPOROČILO: romana24 Lejla boš pa glih okol novega leta rodila Maš kako željo letos al pa drugo leto rodit? Drugače imam pa jaz že 3 mesečno punčko tako da julijčki 08 kar dobivajo bratce in sestrice Moja želja je, da bi rodila med 10. in 20. decembrom. Za praznike bi bila rada doma z mojimi srčki.Čestitam ti za punčko.
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 3. del 27.11.2009 15:04:14
|
|
|
|
lejla969
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa lejla, welcome. tole besedo pa že tri dni pišem, se skoz vračajo izgubljene. sem vesela tvojega sporočila, lepa fotka mirana, pa daaaj javljaj se pogosteje plis. mirno nosečnost do konca, pa naj te čimmanj matra Ma sej vas pogrešam, ma kaj ko vas nimam časa prebirat. Zdaj zadnji mesec bom več gor zvečer, ker ne moram spat. Dostikrat se spomnim nate in na Lukca, daj te bom kaj poklicala. Sem danes prebrala, da ima Luka neke težave. Upam, da bo vse ok, pozitivno misli in punce so in smo tukaj, da ti rečemo kakšno lepo besedo. Ljubčka Lukcu
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 3. del 27.11.2009 15:35:24
|
|
|
|
lejla969
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 IZVIRNO SPOROČILO: nosečka maja Upam da nam uspe drugo leto že cartat novega družinskega člana ali pa zagledat plusek na testu. en vprašanjček.... rascal pa vse ostale s pluskom in trebuščkom a to se prav porodi želja v tebi po še enem otroku? te prevzame in prav moraš zanosit? res me zanima... ali je to bolj stvar tko pogovora pol, pa rečeš ajde, dejmo probat, vemo, kako zgleda... pa ne mislim to slabo, tko v lahkotnem smislu, sam napisat ne znam prav... mislim, ne znam se izrazit čist... pri nama je bila to želja in povem ti, da bi rada imala še enega dojenčka (skupaj 3). Glede na to, da zdaj ful težko prenašam nosečnost (skozi neke težave) ne vem, če se bova odločla še za enega. Ko sem leta 1998 izgubila brata sem si globoko v sebi zaželela, da bi imela, ko bo čas za to 3 fantke in prvi bi nosil njegovo ime. Evo imamo enega fantka in je po njemu Miran, drugo pa naj bo še skrivnost, kaj bo.
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 3. del 27.11.2009 15:48:40
|
|
|
|
Netta
|
čestitke tudi tinky in mirjam... sej sploh ne vem kaj smo dobile? JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!! no vsaj nekaj dobrega danes...moj rač je namreč čisto odpovedal in sem trenutno na moževem...mam urco zase, on se pa z ano ukvarja pr nas sicer nič novega...zdravi še kar, dež še vedno, tak da...se bom zdaj bolj poredko javljala:) bodite lepo,:)
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 3. del 27.11.2009 15:52:32
|
|
|
|
Netta
|
IZVIRNO SPOROČILO: nosečka maja Upam da nam uspe drugo leto že cartat novega družinskega člana ali pa zagledat plusek na testu. en vprašanjček.... rascal pa vse ostale s pluskom in trebuščkom user posted image a to se prav porodi želja v tebi po še enem otroku? te prevzame in prav moraš zanosit? res me zanima... ali je to bolj stvar tko pogovora pol, pa rečeš ajde, dejmo probat, vemo, kako zgleda... pa ne mislim to slabo, tko v lahkotnem smislu, sam napisat ne znam prav... mislim, ne znam se izrazit čist... pr nama je blo tak, da že od začetka po ani nisva nč pazla ali mela zaščite...sva hotla met malo razliko med otrokoma...bom pa zdaj po tem porodu sigurno mal časa vzela, da si moje telo temeljito spočije in okrepi...to je že moja četrta nosečnost sicer pa čista želja met veliko otrok...že od malih nog...pri obema
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 3. del 27.11.2009 15:54:20
|
|
|
|
Netta
|
IZVIRNO SPOROČILO: romana24 Lejla boš pa glih okol novega leta rodilauser posted image Maš kako željo letos al pa drugo leto rodit? Drugače imam pa jaz že 3 mesečno punčko tako da julijčki 08 kar dobivajo bratce in sestriceuser posted image Moja želja je, da bi rodila med 10. in 20. decembrom. Za praznike bi bila rada doma z mojimi srčki.Čestitam ti za punčko. upam lejla da se vse lepo izteče...se pa zna zgodit da boš rodila pred mano...ker pr men je vse mirno in bom šla ziher spet čez rok
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 3. del 27.11.2009 16:11:06
|
|
|
|
Netta
|
no moj čas je potekel...uf tole bo pa težko odvajanje...od RRja. aha in katera je že nova nosečka???? ČESTITKE julijka...go go go!!! lep dan
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.11.2009 16:34:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 3. del 27.11.2009 17:17:18
|
|
|
|
rascal
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower rascal kdaj točno si izvedela za nosečnost? V katerem tednu si? A boš spet julijka? Jaz sem izvedela 23.11. pa sem še ravno za rep julijke ujela (rok 30.7.) danes zjutraj sem nardila test po mojih izračunih imam pdp 1.8.2010
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 3. del 27.11.2009 17:31:03
|
|
|
|
lejla969
|
IZVIRNO SPOROČILO: **mirjam** IZVIRNO SPOROČILO: romana24 Lejla boš pa glih okol novega leta rodilauser posted image Maš kako željo letos al pa drugo leto rodit? Drugače imam pa jaz že 3 mesečno punčko tako da julijčki 08 kar dobivajo bratce in sestriceuser posted image Moja želja je, da bi rodila med 10. in 20. decembrom. Za praznike bi bila rada doma z mojimi srčki.Čestitam ti za punčko. upam lejla da se vse lepo izteče...se pa zna zgodit da boš rodila pred mano...ker pr men je vse mirno in bom šla ziher spet čez rok Kdaj pa imaš ti rok? Jaz komaj čakam pregled 2.12. da mi ginekolog kaj več pove o dojenčku.
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 3. del 27.11.2009 17:50:05
|
|
|
|
Inigo
|
venčki - kostanji, bele bleščice a la sneg, rdeče bleščice kot luske, sveče, ogromno silikona in deske. zdaj pa komaj čakam da Brin zaspi, da se lotim naslednjega. mam že fuuuuuuuuul dobro idejo. ampak nimam perlic. nikjer ne dobim... upam, da marko čimprej pride iz službe da letim u interspar pogledat, če tm dobim...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.11.2009 18:35:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.11.2009 18:38:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 3. del 27.11.2009 18:47:08
|
|
|
|
glugluglu
|
oj, no daj ste pa bolj pridne s pisanjem, malo me ni pa me čaka kar nekaj strani, sem sicer bolj preletela, ampak ta glavno sem pa videla: nova nosečka . In vidim, da že veste, pa bi bila zelo vesela, če še meni pošljete na zs, ker sem totalen firbec kdo je naša rascal. Glede na zarečeni kruh pa močno sumim našo ta najbolj suho julijsko nosečko iz Zanzibara . No, če sem pa falila, se pa opravičujem . grem počivat, ker Tian že spi in, ker me malo boli, včeraj sem namreč bila pri proktologu, potem pa še na službenem kosilu-večerji in danes normalno v službi, pa bi bilo fajn, da izprežem. Tian je pa postal bolj prehlajen, še kašljat je začel in samo čakam, da ga bolj zvije, ali se bo pa izvlekel, bomo videli. Ta vikend me čaka še praznovanje rojstnega dne od mojega dragea, jutri so prijatelji na obisku, v nedeljo pa oboji starši, pa še kdo in bo kar pestro .
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 3. del 27.11.2009 18:49:53
|
|
|
|
glugluglu
|
majuska sem ti poslala dolg zs in zdaj vidim, da sploh ni odposlal, sploh očitno ni prišlo, si kaj dobila? Pa nič mi ni javilo, da je kakšna napaka
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.11.2009 19:09:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 3. del 27.11.2009 19:18:15
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu majuska sem ti poslala dolg zs in zdaj vidim, da sploh ni odposlal, sploh očitno ni prišlo, si kaj dobila? Pa nič mi ni javilo, da je kakšna napaka sem dobila ... ampak sem najprej pozabila refrešat moj nabiralnik ... preberem, ko malega zrihtam za v posteljo
< Sporočilo je popravil Majuska -- 27.11.2009 19:19:31 >
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 3. del 27.11.2009 19:38:45
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa glugluglu, toplo toplo, hladno... bi mi lahko prosim javila zs
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 3. del 27.11.2009 19:41:10
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa glugluglu, toplo toplo, hladno... bi mi lahko prosim javila zs o sej že imam rascal, čestitam
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?