ronja
|
Jaz sem mu samo odgovorila, da dokler bom za položnico od telefona prispevala, tako dolgo bom se oglašala. In da če mu kaj ne paše, da ne rabi več klicat. Mah kaj ko pa nisem mogla bit tiho. po moje bi boljše naredila, če bi mu po pravici povedala, da si dvignila zato, ker si se mu hotela zahvalit, da bo priča. Bi mu bilo nerodno (če je vsaj malo normalen). Se strinjam z gito in gino, jaz bi bila tudi jezna na lubija, ker so mi pač važnejši plusi, da se zna postavit za nas kot pa to, da bo mene ubogal . Sem bila v podobni situaciji, samo da je on drugače odreagiral: povedal je prijatejlu, da če ne sprejme mene, potem je isto, kot da ne sprejme njega in sva šla tisti hip. Sploh se ni več hotel pogovarjat z njim ali karkoli. Se je še meni zdelo malo pretirano. Ne pustim, da me kdo zafrkava v glavo, ampak enega dologletnega prijateljstva pa tudi ne bi razdirala zato. Ampak on je rekel, da to itak ni noben prijatelj in pri tem je ostalo, kaj čem... Sem ga nekaj prepričevala, potem pa pustila. Sicer je bilo drugače to, da so me njegovi prijatelji na začetku zelo lepo sprejeli in smo se par let meli prav fino. problem je bil, ko sem diplomirala in ga je to ful žrlo (samo enega, drugi so ok), potem ko je pa še lubi dipl. in dobil službo, je bila pa itak kriza. Moj je rajši omejil stike kot da bi komu kaj rekel. Na zadnje je bil z njimi na pijalči januarja. In pred par tedni z mano. oprosti, ne mislim nič nesramno: ampak a ni to malo čudno: najboljši prijatelj, kar jih ima, je nekdo, s katerim se skoraj nič ne vidita oz. se že 1 leto nista in mu ne upa povedat, kar misli... Ker za pričo verjetno vzameš najboljšega prijatelja... Hm, mene bi tu ta prijatelj in njegovo dretje še najmanj skrbelo... kdo se oglaša na tel. je vajina stvar. Če tvojega bodočega moža ne moti, potem se morajo prijatejli s tem sprijaznit. Meni je lubi dostikrat rekel, da naj se kar jaz v njegovem imenu zmenim z njim po gju, recimo. Je bil logiran on gor, pa sem kaj pisala, mu povem, da se mu ta pa ta javlja in pravi to pa to, pa je rekel, da naj kar odgovorim. In sem se včasih pogovarjala z njimi, pa če nisem napisala, da sem to jaz, niti niso pogruntali . Ni pa nobenega motilo, se mi zdi. Dostikrat je pa prihranilo precej poti (lubi dostikrat pozabi telefon in v službi so samo veseli, če povem, kar vem, hehe). mora stat za svojimi načeli in principi, kjerkoli že je - res nima veze a je doma al pa na cesti.... glej, to so njegovi frendi in on posredno dovoljuje, da so taki do tebe, če ne reagira. podpis, mateyka, eč dovoliš. Pa tudi pod ostale poste. Povej mi, s kom se družiš, in povem ti kdo si. Tudi pod tole se podpišem. Lej, kepica, mogoče so se res vsi samo hecali - ne vem, ker nisem bila zraven. Vendar pa vseeno tebi ta hec ni ok. Tvoj dragi v tem primeru nima prav težkega dela: pač pove, da si bolj občutljivo bitje in da se s teboj ne smejo tako hecat, ker noče, da te prizadanejo. Ni se treba na smrt skregat zato. če pa se niso hecali, potem je pa seveda težje... Kar se tiče tiste p*, da jo sabo vlači, je še nekak razumljivo, če se oni vedno dobivajo sami fantje in imajo pač moški večer - tudi sama na ženski čvek ne vlačim lubja sabo. ampak če pa je normalno druženje s prijatejli, pa mislim, da neke omejitve spolov niso zaželene. Vsekakor bi moral lepo povedat, da te je sam želel imet zraven in da mu nekaj pomeniš, ne pa da si ene p*, ki jo bo drug teden zamenjal... zdaj smo vsi nekak odrasli, pa nam je dokaj vseeno, kdo koga pripelje, samo da se imamo fajn. Mislim pa, da tvoj način razmišljanja lepo paše na njegov model: če ženska dela moška dela, je ok. Če pa moški dela ženska, ga pa v prerani grob pehamo... Razmisli - mogoče ne vidiš takoj povezave, vendar obstaja - v tem, koliko moškemu toleriraš.
|