|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: In to bi naj bila priča??
24.11.2009 22:10:44   
gita10
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83

Po eni strani mi je všeč da ve vsaj pri meni zaropotat, ko treba. Drgač ga nebi mogla imet.

user posted image user posted image user posted image user posted image

A si ti prepričana v kaj se spuščaš ali nas hecaš. Zaropota pri tebi pri drugih pa ne.
O.k. grem spat ker tole pa tudi jaz ne morem komentirat. Pa da se razumemo niti pod razna da mesec dni pred poroko nočem na nič nagovarjat - ampak punca razmisli!!!!!!Posebej če se bo tvoj odločil za o pričo ,ki je tebe napadla po telefonu, pa ni izgovor, da se priča ne najde- naj pa prosi svoojega očeta, brata, bratranca, soseda saj je vseeno samo tega kretena jaz na svoji poroki gledala nebi.  

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 26
24.11.2009 22:18:33   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: gita10

Po eni strani mi je všeč da ve vsaj pri meni zaropotat, ko treba. Drgač ga nebi mogla imet.

user posted image user posted image user posted image user posted image

A si ti prepričana v kaj se spuščaš ali nas hecaš. Zaropota pri tebi pri drugih pa ne.
O.k. grem spat ker tole pa tudi jaz ne morem komentirat. Pa da se razumemo niti pod razna da mesec dni pred poroko nočem na nič nagovarjat - ampak punca razmisli!!!!!!Posebej če se bo tvoj odločil za o pričo ,ki je tebe napadla po telefonu, pa ni izgovor, da se priča ne najde- naj pa prosi svoojega očeta, brata, bratranca, soseda saj je vseeno samo tega kretena jaz na svoji poroki gledala nebi.  

S tem sem mislila da vsaj doma ni taka copata, da bi si ga nataknila na nogo in štancala z njim po stanovanju. Do drugih pa je tak, da se rajši umakne, jih da na ignore, kot pa da bi se kregal. Žal od družine nima nikogar za prosit. Ah nekaj boma mogla spesnit.

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu gita10)
Neposredna povezava do sporočila: 27
24.11.2009 22:20:00   
memole
Ajej kakšna priča!user posted image user posted image
Kaj bo pa na poroki?
A ne boš smela ust odpret?
Jaz bi zahtevala da menja pričo,ker v družbi takega osebka ne bi mogla bit pa še nevarno je da pokvari poroko!
Kar srčno upam da vama je ne bo!

Jaz se tudi javljam na tel od mojega in on se na moj tel če je potrebno,zakaj pa ne bi saj si nič ne skrivava in si zaupava!

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 28
24.11.2009 23:33:05   
mateyka
to je pa kar malo žalostno - kaj tvoj res nima vsaj enega v redu in spodobnega frenda? user posted image ne vem no, jaz bi že na začetku, ko je izbiral pričo rekla, da ne bi rada da izbere zase pričo, ki te smatra za pič*ico user posted image mislim, tud da bi mu morala rečt bi mi dalo veliko za mislit..

ne razumem dobro kako se ti zdi ena kompenzacija ali v smislu, da je ok, češ vsaj doma se petelini in ni copata, če se že zunaj pred drugimi ljudmi ne. ma ne vem, oboje je bed, če ni konsistentno imho. mora stat za svojimi načeli in principi, kjerkoli že je - res nima veze a je doma al pa na cesti. če te en žali s pič*ico pri vas doma ga bo nadru, v baru pa ne al kako? I dont get it..

< Sporočilo je popravil mateyka -- 24.11.2009 23:34:09 >

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 29
24.11.2009 23:36:36   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

to je pa kar malo žalostno - kaj tvoj res nima vsaj enega v redu in spodobnega frenda? user posted image ne vem no, jaz bi že na začetku, ko je izbiral pričo rekla, da ne bi rada da izbere zase pričo, ki te smatra za pič*ico user posted image mislim, tud da bi mu morala rečt bi mi dalo veliko za mislit..

ne razumem dobro kako se ti zdi ena kompenzacija ali v smislu, da je ok, češ vsaj doma se petelini in ni copata, če se že zunaj pred drugimi ljudmi ne. ma ne vem, oboje je bed, če ni konsistentno imho. mora stat za svojimi načeli in principi, kjerkoli že je - res nima veze a je doma al pa na cesti. če te en žali s pič*ico pri vas doma ga bo nadru, v baru pa ne al kako? I dont get it..

Glede doma sem mislila, da pove svoje mnenje, se postavi za sebe, podebatira o stvareh. S tem, ko pa drugje raje ljudi distancira, kot pa da bi se z njimi kregaluser posted image .Nevem to tudi meni ni logično, ker jaz sem popolnoma drug karakter.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 30
24.11.2009 23:39:27   
mateyka
kaj pa postavi zate, to pa ne?

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 31
24.11.2009 23:59:39   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

kaj pa postavi zate, to pa ne?

Samo takrat ko sem imela spor z taščo. Pa še takrat ji ni nič rekel, le stvari je popokal pa prišel za mano.
Kolega pa še do zdaj dobenega ni dal na hladno. Vsaj ne z besedami. Razen da se je distanciral od njih.user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 32
25.11.2009 0:18:51   
mateyka
mu nisi nič rekla, nič reagirala? tudi kasneje, ko sta bila sama, ne?

ne vem, meni je to (da se postavi zate) znak koliko mu pomeniš in koliko te spoštuje. jaz tudi ne bi npr. pustila, da mi en "frend" žali frendico, ki je z mano. mislim, kak je potem to frend? jaz bi se čutila odgovorno da posredujem, če se preko mene to zgodi (če nista že od prej frenda in se poznata ter mata kake svoje probleme, to mislim). tukaj pa isto. glej, to so njegovi frendi in on posredno dovoljuje, da so taki do tebe, če ne reagira. in če se distancira od tega, verjetno mislijo, da je to kar počnejo ok. načeloma se ti ne bi družila/spoznala z njimi, če ne bi bilo njega, ne? se nikoli niti ne bi zgodilo kar se je, če ne bi bila z njim, kajne? jaz vidim to kot njegov posel, da jim pove kje so meje. ne vem, a boš to ti delala namesto njega v življenju? če se zdaj ne pogovorita in ne zmenita kako je s tem, verjetno res boš.. ti je to ok?

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 33
25.11.2009 0:23:44   
mateyka
pa saj načeloma niti ni tukaj eno kreganje v igri. ne rabi se kregat. samo jasno povedat, da to pa - ne! hočem rečt, ne mislim, da je potrebno da se v neke konflikte a la prepir spušča zaradi tebe. samo da pove da to ni ok in če se njegove želje ignorirajo, se skupaj spokata stran. simpl. a veš, da sta tim in sta si v oporo. da se spoštujeta do te mere, da ne dovolita, da bi eden od vaju bil v situaciji, ko bi mu bilo neprijetno ali bi bil verbalno maltretiran ipd.

< Sporočilo je popravil mateyka -- 25.11.2009 0:24:58 >

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 34
25.11.2009 0:26:25   
Kepica83
Mateyka seveda sem mu to kasneje omenila, in posledično zaradi tega nisem več šla na pijačo. On je vedno našel kak izgovor za njih. Ah pa niso mislili tak, taki pač so... Oni se iz vseh norca delajo.... user posted image  jaz pa sem vsakemu povedala svoje in od takrat dalje še imajo očitno slabše mnenje o meni. To obnašanje mojega mi vsekakor ne odgovarja. Ampak sedaj od januarja nismo imeli nekih srečanj in ni nič bilo. Ta telefonski klic pa je spet bil pika na i. Ampak moj pravi da se je kolega hecal user posted image . ma nek čuden humor imajo, ali pa sem jaz zastarela. Dejstvo pa je, da tudi če je sedaj od januarja mir, bo slej ko prej 1x prišlo, in se bo mogoče kje mogel potegnit zame.. Če se bo je pa vprašanjeuser posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 35
25.11.2009 7:00:34   
bumerang
Povej mi, s kom se družiš, in povem ti kdo si.

Ustavi se in prišel boš!

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 36
25.11.2009 7:25:45   
Anonimen
wiii tud pr nama je blo tko.
in pol nism vedla a je z mano kaj narobe al kva.
pa se je moj temu neki časa smejal, dokler nisem popizdila.
ker to se je tako stopnjevalo, da se je potem že on slabo počutil v njihovi družbi.
zdaj po parih letih pa se sploh ne videva več z njimi. je namreč edini, ki že
ima družino, ostali pa še vedno vn, pa žur...

(odgovor članu bumerang)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
25.11.2009 7:41:16   
kalbo
IZVIRNO SPOROČILO: gita10

Oprosti, da bom malo čudna. Ampak kar se pa tega tiče bi bila pa jaz jezna na moža. Moj mož nikoli ampak res nikoli ne bi dovolil,da bi kdorkoli karkoli rekel čez mene in to je vsem njegovim prijateljem  kristalno jasno.In v trenutku, ko je ta njegov prijatelj rekel kar je rekel bi moj mož njemu spustil slušalko še prej pa bi mu povedal, da naj se briga za sebe.
Midva si marsikaj rečeva vendar nikoli ni nihče od naju dovolil, da  bi kdorkoli karkoli rekel čez naju. Če me ne zna zaščitit od kretenov potem pa res ni vreden naziva moški.  

Evo, nekaj takega sem mel namen napisat.

(odgovor članu gita10)
Neposredna povezava do sporočila: 38
25.11.2009 8:35:16   
ajataja
oprosti,ampak a res nimata nikogar boljšega za pričo.Midva sva izbrala tiste ki se najbolj razumemo in jih imava rada ne pa takole,takih pri nama še med svati ni bilo.Pa punca to bo tvoj dan in ti misliš nekoga gledat ki ti ni všeč ti pa tudi več kot očitno njemu ne.Ma razmisli malo da ti ne bo še s kakimi pripombami poroke pokvaril,še je čas da dobita drugo pričo.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 39
25.11.2009 8:49:25   
Anonimen
Huh tale je pa malce huda. Mislim... saj se tudi jaz ne oglašam na gsm od mojga kar naprej ampak npr. če on nekaj dela ali pa v avtu ko vozi; pa če kliče kateri izmed dobrih frendov se pa normano da javim. Pa počvekamo. Pa se tudi naredi, da pokličejo direkt mene ali pa da se javi moj in ko se zmenijo še rečejo za mene. Ne vem... meni bi bil tak odnos čuden. Milo rečeno. Kaj ima on meni za govoriti kaj jaz lahko počnem? Halo? Če sva se z mojim tako dogovorila nima kdo kaj piskati zraven. Pika :)

(odgovor članu ajataja)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
25.11.2009 8:58:20   
ellie
Moj bivši je bil takšen, da se ni postavil zame. In sem tud sama dolgo rabila, da sem pokapirala, da to ni ok. No, po 4ih mesecih poroke sva šla narazenuser posted image  In zdaj vem, da še enkrat ne bi šla čez to. Moj zdajšnji mož je čisto nasprotje...najprej sem jaz...potem on...potem pa pridejo vsi ostali na vrsto.

No...glede priče za poroko. Meni je zdaj bla mami priča...ker sva imela samo starše povabljene. Pač tud čisto malo poroko...na matičnem in potem na kosilo. In ne vidim nič slabega v tem...ko si omenila, da je možnost, da mu je tvoj oče priča. Jaz bi tistega frenda že v prvem trenutku skenslala.

(odgovor članu ajataja)
Neposredna povezava do sporočila: 41
25.11.2009 9:10:18   
barika

IZVIRNO SPOROČILO: zmajaz

Jaz bi tudi popenila - kaj mi ma nekdo drug govorit, zakaj dvigujem telefon od mojga - če mi paše ga dvignem če ne, pa ne in edini, ki bi lahko imel kaj proti temu je moj (in on nima), drugi pa nimajo kaj govorit. To je stvar dogovora med vama. Saj si pa vendarle njegova bodoča žena. Kaj si pa ON misli, da je? user posted image

se popolnoma strinjam.

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 42
25.11.2009 9:13:20   
Dashenka
Mogoče bo zvenelo hudo, ampak, jaz bi si raje zastavila vprašanje: In to naj bi bil bodoči mož?

Sploh sio ne predstavljam, da bi si nekdo, ki ga ljubim in cenim izbiral take kretene za prijatelje, kaj šele pričeuser posted image .

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 43
25.11.2009 9:49:06   
diana 28
A si ga vprašala zakaj zaboga se ni postavil zate?.... Res bo malo čudno, da bo ta oseba na vajini poroki. A se boš tudi temu pač prilagodila in popustila kot si to storila glede pijač. Boš prenašala takega ''prijatelja'' na vajini poroki. user posted image

Res ne razumem tvojega partnerja. Jaz ti predlagam, da mu poveš, da te je njegovo ravnanje vrglo iz tira in naj premisli ali je ta prijatelj prava oseba za  pričo.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 44
25.11.2009 10:53:54   
Misek

S tem sem mislila da vsaj doma ni taka copata, da bi si ga nataknila na nogo in štancala z njim po stanovanju. ....

Normo definitivno izpolni zunaj doma. user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 45
25.11.2009 10:57:08   
Misek

Mateyka seveda sem mu to kasneje omenila, in posledično zaradi tega nisem več šla na pijačo. On je vedno našel kak izgovor za njih. Ah pa niso mislili tak, taki pač so... Oni se iz vseh norca delajo.... user posted image  jaz pa sem vsakemu povedala svoje in od takrat dalje še imajo očitno slabše mnenje o meni. To obnašanje mojega mi vsekakor ne odgovarja. Ampak sedaj od januarja nismo imeli nekih srečanj in ni nič bilo. Ta telefonski klic pa je spet bil pika na i. Ampak moj pravi da se je kolega hecal user posted image . ma nek čuden humor imajo, ali pa sem jaz zastarela. Dejstvo pa je, da tudi če je sedaj od januarja mir, bo slej ko prej 1x prišlo, in se bo mogoče kje mogel potegnit zame.. Če se bo je pa vprašanjeuser posted image

Poznam nekaj taksnih primerkov. Baje imajo vsi cuden smisel za humor, je pa le ta posledica pomankanja hrbtenice.

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 46
25.11.2009 11:16:21   
Teya D.
Tudi jaz se nikoli ne javlam na telefon, tiste izjeme so samo, če ga kliče kakšna skupna prijateljica, pa ne more tisti trenutek. In me nikoli še ni nihče nahrulil. Če pa bi me pa bi verjetno kar odložila slišalko.user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 47
25.11.2009 11:59:51   
tweety83
Moški.....
V tem njegovem vedenju se pač kaže njegova kultura do ostalega sveta in do žensk. A misli da je frajer al kaj?!
Meni nima kdo kaj govoriti ali se lahko oglašam na telefon od mojga al ne,še manj pa me nadirati. Jaz bi mu hitro kaj nazaj povedala.
In glede tega,da ti ne bi smela hoditi zraven njih na pijačo???? mislim,tale je pomoje direkt za kakšno psihiatrično al kaj? V katerem svetu pa on živi?

Jaz bi menjala pričo - definitivno - pa če bi bila poroka letos ali pa ne - takega debila že ne bi hotela za takšno stvar!

(odgovor članu Teya D.)
Neposredna povezava do sporočila: 48
25.11.2009 13:42:46   
ronja
Jaz sem mu samo odgovorila, da dokler bom za položnico od telefona prispevala, tako dolgo bom se oglašala. In da če mu kaj ne paše, da ne rabi več klicat. Mah kaj ko pa nisem mogla bit tiho.

po moje bi boljše naredila, če bi mu po pravici povedala, da si dvignila zato, ker si se mu hotela zahvalit, da bo priča. Bi mu bilo nerodno (če je vsaj malo normalen).

Se strinjam z gito in gino, jaz bi bila tudi jezna na lubija, ker so mi pač važnejši plusi, da se zna postavit za nas kot pa to, da bo mene ubogaluser posted image .
Sem bila v podobni situaciji, samo da je on drugače odreagiral: povedal je prijatejlu, da če ne sprejme mene, potem je isto, kot da ne sprejme njega in sva šla tisti hip. Sploh se ni več hotel pogovarjat z njim ali karkoli. Se je še meni zdelo malo pretirano. Ne pustim, da me kdo zafrkava v glavo, ampak enega dologletnega prijateljstva pa tudi ne bi razdirala zato. Ampak on je rekel, da to itak ni noben prijatelj in pri tem je ostalo, kaj čem... Sem ga nekaj prepričevala, potem pa pustila. Sicer je bilo drugače to, da so me njegovi prijatelji na začetku zelo lepo sprejeli in smo se par let meli prav fino. problem je bil, ko sem diplomirala in ga je to ful žrlo (samo enega, drugi so ok), potem ko je pa še lubi dipl. in dobil službo, je bila pa itak kriza.

Moj je rajši omejil stike kot da bi komu kaj rekel. Na zadnje je bil z njimi na pijalči januarja. In pred par tedni z mano.

oprosti, ne mislim nič nesramno: ampak a ni to malo čudno: najboljši prijatelj, kar jih ima, je nekdo, s katerim se skoraj nič ne vidita oz. se že 1 leto nista in mu ne upa povedat, kar misli... Ker za pričo verjetno vzameš najboljšega prijatelja... Hm, mene bi tu ta prijatelj in njegovo dretje še najmanj skrbelo...

kdo se oglaša na tel. je vajina stvar. Če tvojega bodočega moža ne moti, potem se morajo prijatejli s tem sprijaznit. Meni je lubi dostikrat rekel, da naj se kar jaz v njegovem imenu zmenim z njim po gju, recimo. Je bil logiran on gor, pa sem kaj pisala, mu povem, da se mu ta pa ta javlja in pravi to pa to, pa je rekel, da naj kar odgovorim. In sem se včasih pogovarjala z njimi, pa če nisem napisala, da sem to jaz, niti niso pogruntaliuser posted image . Ni pa nobenega motilo, se mi zdi. Dostikrat je pa prihranilo precej poti (lubi dostikrat pozabi telefon in v službi so samo veseli, če povem, kar vem, hehe).

mora stat za svojimi načeli in principi, kjerkoli že je - res nima veze a je doma al pa na cesti....
glej, to so njegovi frendi in on posredno dovoljuje, da so taki do tebe, če ne reagira.

podpis, mateyka, eč dovoliš. Pa tudi pod ostale poste.

Povej mi, s kom se družiš, in povem ti kdo si.

Tudi pod tole se podpišem.

Lej, kepica, mogoče so se res vsi samo hecali - ne vem, ker nisem bila zraven. Vendar pa vseeno tebi ta hec ni ok. Tvoj dragi v tem primeru nima prav težkega dela: pač pove, da si bolj občutljivo bitje in da se s teboj ne smejo tako hecat, ker noče, da te prizadanejo. Ni se treba na smrt skregat zato. če pa se niso hecali, potem je pa seveda težje...

Kar se tiče tiste p*, da jo sabo vlači, je še nekak razumljivo, če se oni vedno dobivajo sami fantje in imajo pač moški večer - tudi sama na ženski čvek ne vlačim lubja sabo. ampak če pa je normalno druženje s prijatejli, pa mislim, da neke omejitve spolov niso zaželene. Vsekakor bi moral lepo povedat, da te je sam želel imet zraven in da mu nekaj pomeniš, ne pa da si ene p*, ki jo bo drug teden zamenjal... zdaj smo vsi nekak odrasli, pa nam je dokaj vseeno, kdo koga pripelje, samo da se imamo fajn.

Mislim pa, da tvoj način razmišljanja lepo paše na njegov model: če ženska dela moška dela, je ok. Če pa moški dela ženska, ga pa v prerani grob pehamo... Razmisli - mogoče ne vidiš takoj povezave, vendar obstaja - v tem, koliko moškemu toleriraš.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 49
25.11.2009 14:37:36   
tehnofil
..probleme z taščo, se je postavil na mojo stran, spakiral vse cote in prišel takoj za mano k našim. Ampak seveda vse brez besed, brez kreganja ali česar koli..

OK. izgleda da je vredu dečko.

Saj res ni treba, da bi ga kam poslal (kot bi ga jaz). Pomembno je dejanje. In če pač se zato bolj poredko dobiva z njimi je to v redu (čeprav je to še vedno prevečkrat user posted image )

< Sporočilo je popravil tehnofil -- 25.11.2009 14:39:26 >

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?