Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: In to bi naj bila priča?? 24.11.2009 21:02:21
|
|
|
|
Naja31
|
Mogoče si malo preveč očutljiva. JAz se na telefon mojega moža nikoli, res nikoli ne javljam. Bo že sam nazaj poklical ko bo videl zgrešeni klic. Sicer pa če je telefon doma je tudi on, tako da tudi če je klic nujen se bo on oglasil. Prijatelj tvojega moža je pač njegov prijatelj. Pripombe pa ignoriraj. Saj tebi se ni treba z njim družiti.
|
|
|
|
RE: In to bi naj bila priča?? 24.11.2009 21:05:18
|
|
|
|
Kepica83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naja31 Mogoče si malo preveč očutljiva. JAz se na telefon mojega moža nikoli, res nikoli ne javljam. Bo že sam nazaj poklical ko bo videl zgrešeni klic. Sicer pa če je telefon doma je tudi on, tako da tudi če je klic nujen se bo on oglasil. Prijatelj tvojega moža je pač njegov prijatelj. Pripombe pa ignoriraj. Saj tebi se ni treba z njim družiti. Pa saj. Prvič po parih mesecih dvignem telefon, pa da še se frajerju zahvalim pol pa tak. Zelo nerada se družim z njimi, kaj šele da bi tel mu dvigovala, ampak se mi je zdelo fer da se mu zahavlim. Verjetno je bila moja napaka.
< Sporočilo je popravil Kepica83 -- 24.11.2009 21:09:34 >
Najin sonček je privekal: 28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm. 1.Mesec: 4620g in 54.5cm 2.Mesec: 5690g 3.Mesec: 6400g in 63cm 5.Mesec: 7860g
|
|
|
|
RE: In to bi naj bila priča?? 24.11.2009 21:06:18
|
|
|
|
zmajaz
|
Jaz bi tudi popenila - kaj mi ma nekdo drug govorit, zakaj dvigujem telefon od mojga - če mi paše ga dvignem če ne, pa ne in edini, ki bi lahko imel kaj proti temu je moj (in on nima), drugi pa nimajo kaj govorit. To je stvar dogovora med vama. Saj si pa vendarle njegova bodoča žena. Kaj si pa ON misli, da je?
|
|
|
|
RE: In to bi naj bila priča?? 24.11.2009 21:09:24
|
|
|
|
Najaa
|
Ma men bi tud blo glupo, da me nekdo nahruli, ker dvignem od mojega telefon. Zakaj pa ne, pravzaprav? Kako pa lahko tisti ki kliče ve, čigav klic jaz pričakujem na telefon od mojega? Ok mal čudno sem napisala, pa vseeno. Mal glupo, no. In ja, tudi jaz se oglasim na telefon od mojega, če se on res ne more in vem, da je nujno.
|
|
|
|
RE: In to bi naj bila priča?? 24.11.2009 21:09:53
|
|
|
|
Naja31
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83 IZVIRNO SPOROČILO: Naja31 Mogoče si malo preveč očutljiva. JAz se na telefon mojega moža nikoli, res nikoli ne javljam. Bo že sam nazaj poklical ko bo videl zgrešeni klic. Sicer pa če je telefon doma je tudi on, tako da tudi če je klic nujen se bo on oglasil. Prijatelj tvojega moža je pač njegov prijatelj. Pripombe pa ignoriraj. Saj tebi se ni treba z njim družiti. Pa saj. Prvič po parih mesecih dvignem telefon, pa da še se frajerju zahvalim pol pa tak. Verjetno imaš prav. Ne sekiraj se. Očitno je kreten.
|
|
|
|
RE: In to bi naj bila priča?? 24.11.2009 21:11:48
|
|
|
|
Kepica83
|
Jaz sem mu samo odgovorila, da dokler bom za položnico od telefona prispevala, tako dolgo bom se oglašala. In da če mu kaj ne paše, da ne rabi več klicat. Mah kaj ko pa nisem mogla bit tiho.
Najin sonček je privekal: 28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm. 1.Mesec: 4620g in 54.5cm 2.Mesec: 5690g 3.Mesec: 6400g in 63cm 5.Mesec: 7860g
|
|
|
|
RE: In to bi naj bila priča?? 24.11.2009 21:13:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Skoda,ker bo prica od tvojga.Bi ga mogla ze zdavnaj skenslat...ce ne prej po 2dneh,ko se ni odgovoril
|
|
|
|
RE: In to bi naj bila priča?? 24.11.2009 21:23:34
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: zmajaz Jaz bi tudi popenila - kaj mi ma nekdo drug govorit, zakaj dvigujem telefon od mojga - če mi paše ga dvignem če ne, pa ne in edini, ki bi lahko imel kaj proti temu je moj (in on nima), drugi pa nimajo kaj govorit. To je stvar dogovora med vama. Saj si pa vendarle njegova bodoča žena. Kaj si pa ON misli, da je? točno to. seveda se kdaj pa kdaj oglasim....ok, samo mene si ne upa nobeden napizditi
|
|
RE: In to bi naj bila priča?? 24.11.2009 21:23:36
|
|
|
|
gita10
|
Oprosti, da bom malo čudna. Ampak kar se pa tega tiče bi bila pa jaz jezna na moža. Moj mož nikoli ampak res nikoli ne bi dovolil,da bi kdorkoli karkoli rekel čez mene in to je vsem njegovim prijateljem kristalno jasno.In v trenutku, ko je ta njegov prijatelj rekel kar je rekel bi moj mož njemu spustil slušalko še prej pa bi mu povedal, da naj se briga za sebe. Midva si marsikaj rečeva vendar nikoli ni nihče od naju dovolil, da bi kdorkoli karkoli rekel čez naju. Če me ne zna zaščitit od kretenov potem pa res ni vreden naziva moški.
|
|
|
|
RE: In to bi naj bila priča?? 24.11.2009 21:36:20
|
|
|
|
Kepica83
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Skoda,ker bo prica od tvojga.Bi ga mogla ze zdavnaj skenslat...ce ne prej po 2dneh,ko se ni odgovoril Po enem tednu mu je uspelo
|
|
|
|
RE: In to bi naj bila priča?? 24.11.2009 21:37:52
|
|
|
|
Kepica83
|
IZVIRNO SPOROČILO: gita10 Oprosti, da bom malo čudna. Ampak kar se pa tega tiče bi bila pa jaz jezna na moža. Moj mož nikoli ampak res nikoli ne bi dovolil,da bi kdorkoli karkoli rekel čez mene in to je vsem njegovim prijateljem kristalno jasno.In v trenutku, ko je ta njegov prijatelj rekel kar je rekel bi moj mož njemu spustil slušalko še prej pa bi mu povedal, da naj se briga za sebe. Midva si marsikaj rečeva vendar nikoli ni nihče od naju dovolil, da bi kdorkoli karkoli rekel čez naju. Če me ne zna zaščitit od kretenov potem pa res ni vreden naziva moški. Se popolnoma strinjam. In tudi sama sem takega mnenja. Žal tega ni naredil, kot tudi takrat ne zaradi pijače. To mu zamerim. Ampak pač morem kao razumet da on ni taki pit bull kot jaz
|
|
|
|
RE: In to bi naj bila priča?? 24.11.2009 21:38:02
|
|
|
|
Gina
|
IZVIRNO SPOROČILO: gita10 Oprosti, da bom malo čudna. Ampak kar se pa tega tiče bi bila pa jaz jezna na moža. Moj mož nikoli ampak res nikoli ne bi dovolil,da bi kdorkoli karkoli rekel čez mene in to je vsem njegovim prijateljem kristalno jasno.In v trenutku, ko je ta njegov prijatelj rekel kar je rekel bi moj mož njemu spustil slušalko še prej pa bi mu povedal, da naj se briga za sebe. Midva si marsikaj rečeva vendar nikoli ni nihče od naju dovolil, da bi kdorkoli karkoli rekel čez naju. Če me ne zna zaščitit od kretenov potem pa res ni vreden naziva moški. Gita mene včasih prehiti, kar je fajn, da mi ni treba pisat. Jap, moj isto. Da en tuli name, pa me žali, ker sem dvignila njegov mobi, bi mu moj fejst povedal svoje. Da bi mu pa en rekel, kaj pičko s sabo vlači na drink, ga pa po moje pošlje nekam in mu pove svoje in mu da ultimat, al bo mene lepo gledal in bil prijazen z mano, al naj pa sam hodi na drink s klošarji, če če. Škoda res, da ima take frende, pa še bolj škoda, da mu toliko pomenijo.
|
|
|
|
RE: In to bi naj bila priča?? 24.11.2009 21:41:41
|
|
|
|
Kepica83
|
Moj je rajši omejil stike kot da bi komu kaj rekel. Na zadnje je bil z njimi na pijalči januarja. In pred par tedni z mano.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.11.2009 21:42:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: In to bi naj bila priča?? 24.11.2009 21:43:05
|
|
|
|
ajsek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gita10 Ampak kar se pa tega tiče bi bila pa jaz jezna na moža. Moj mož nikoli ampak res nikoli ne bi dovolil,da bi kdorkoli karkoli rekel čez mene in to je vsem njegovim prijateljem kristalno jasno. Se strinjam. Že takrat, ko so imeli pripombe čez "pičko na pijači" bi se moral oglasit.
|
|
|
|
RE: In to bi naj bila priča?? 24.11.2009 21:44:04
|
|
|
|
Gina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83 Se popolnoma strinjam. In tudi sama sem takega mnenja. Žal tega ni naredil, kot tudi takrat ne zaradi pijače. To mu zamerim. Ampak pač morem kao razumet da on ni taki pit bull kot jaz Kaki pit bul ti? Če si ti pit bul, je on navadna rit, ker se ne postavi zate, ampak te v bistvu kar malo zataji pred družbo, se ne postavi zate, mu nisi tisti hip sploh dovolj pomembna. Bad, bad, bad. Je pa tako, da obstajajo moški, ki se bodo vedno zate postavili, vendar bodo precej manj prilagodljivi in bolj kako naj rečem, da ne bo narobe izpadlo, bolj "tipični moški", kot moški, ki so zelo prilagodljive in mirne sorte. Vse ima svoje pluse in minuse. To da je prilagodljiv do tebe, da je kompromisarski in da ni vzkipljiv, potegne za sabo tudi to, da je tak tudi v družbi in do vseh pač. In obratno. Plusi in minusi so povsod.
|
|
|
|
RE: In to bi naj bila priča?? 24.11.2009 21:52:43
|
|
|
|
Ploha
|
pa ta ni normalen, pa še na poroki ga boš imela, super ane? pa to je ja vajina stvar kdo se, če sploh se javla na drug telefon, kako se vidva menta, če tvojmu ne bi blo kul, bi ti že sam povedal kako in kaj, kaj ima za sikat.... moj ima prevezavo name v primeru da je nedosegljiv in se včasih javim, pa se ponavad še bolj zaklepetam kot moj in tudi so se že navadli, da če se javim, da vejo zakaj se gre. Pa tudi sam mi reče naj se javim če kliče ta in ta...ali mi celo reče naj pokličem tega in tega, da gremo ven....če pa se javim, da se s človek ne pozna ali delno, vsaj praša kje je, če ga lahko dobi, ali če miu sporočim to in ono...ni pa nikol še noben tako ven padu... verjetno je drugače, ker se razumemo med seboj....ma vseeno je ta kolega zelooo zatežen sodeč po vsem tem kar si napisala, mogoče ima občutek, da mu ga boš speljala
|
|
|
|
RE: In to bi naj bila priča?? 24.11.2009 21:53:17
|
|
|
|
Kepica83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gina Je pa tako, da obstajajo moški, ki se bodo vedno zate postavili, vendar bodo precej manj prilagodljivi in bolj kako naj rečem, da ne bo narobe izpadlo, bolj "tipični moški", kot moški, ki so zelo prilagodljive in mirne sorte. Vse ima svoje pluse in minuse. To da je prilagodljiv do tebe, da je kompromisarski in da ni vzkipljiv, potegne za sabo tudi to, da je tak tudi v družbi in do vseh pač. In obratno. Plusi in minusi so povsod. Res je. Saj tudi ko sma imela probleme z taščo, se je postavil na mojo stran, spakiral vse cote in prišel takoj za mano k našim. Ampak seveda vse brez besed, brez kreganja ali česar koli..
|
|
|
|
RE: In to bi naj bila priča?? 24.11.2009 21:54:52
|
|
|
|
gita10
|
Čedalje več moških opažam, da so preveč ženstveni. Saj je vse lepo in prav naj malo pomagajo pri gospodinjstvu- saj tudi me čedalje več vemo o tehniki in strojih kot so naše prednice ampak nam bo vedno ostalo da smo mi tiste,ki rodimo otroka , njim pa naj ostane, da zaščitijo familijo. In to, do te mere, da do takšnih izrgredov sploh ne pride. . In nad mano si še nihče od kar sva se poročila ni upal povzdigniti glasu oziroma me samo postrani pogledati ker se zavedajo , d aso posledice lahko hude. Pa ne zagovarjam nasilja-samo nad tabo se je pravkar zgodilo neke vrste nasilja in on ti ni stal ob strani in to mesec dni pred poroko- jaz bi o tem razmislila malo.
|
|
|
|
RE: In to bi naj bila priča?? 24.11.2009 21:55:53
|
|
|
|
Kepica83
|
Ploha moj vedno reče da naj dvignem. Ampak dvignem res mogoče 1x na par mesecev. Vmes še me skrega če sem bila zraven pa nisem dvignila. Ampak enostavno nočem. Tudi midva imava več ali manj preusmeritve narejene, ker nama ni dveh tel zraven za vlačit.
|
|
|
|
RE: In to bi naj bila priča?? 24.11.2009 21:57:34
|
|
|
|
Kepica83
|
IZVIRNO SPOROČILO: gita10 Čedalje več moških opažam, da so preveč ženstveni. Saj je vse lepo in prav naj malo pomagajo pri gospodinjstvu- saj tudi me čedalje več vemo o tehniki in strojih kot so naše prednice ampak nam bo vedno ostalo da smo mi tiste,ki rodimo otroka , njim pa naj ostane, da zaščitijo familijo. In to, do te mere, da do takšnih izrgredov sploh ne pride. . In nad mano si še nihče od kar sva se poročila ni upal povzdigniti glasu oziroma me samo postrani pogledati ker se zavedajo , d aso posledice lahko hude. Pa ne zagovarjam nasilja-samo nad tabo se je pravkar zgodilo neke vrste nasilja in on ti ni stal ob strani in to mesec dni pred poroko- jaz bi o tem razmislila malo. Kapa dol pred tvojim možem . Jaz sem bivšega imela full zaščitniškega, ampak že malo preveč ta pa je sedaj premalo
|
|
|
|
RE: In to bi naj bila priča?? 24.11.2009 21:59:52
|
|
|
|
Gina
|
IZVIRNO SPOROČILO: gita10 Čedalje več moških opažam, da so preveč ženstveni. Saj je vse lepo in prav naj malo pomagajo pri gospodinjstvu- saj tudi me čedalje več vemo o tehniki in strojih kot so naše prednice ampak nam bo vedno ostalo da smo mi tiste,ki rodimo otroka , njim pa naj ostane, da zaščitijo familijo. In to, do te mere, da do takšnih izrgredov sploh ne pride. . In nad mano si še nihče od kar sva se poročila ni upal povzdigniti glasu oziroma me samo postrani pogledati ker se zavedajo , d aso posledice lahko hude. Pa ne zagovarjam nasilja-samo nad tabo se je pravkar zgodilo neke vrste nasilja in on ti ni stal ob strani in to mesec dni pred poroko- jaz bi o tem razmislila malo. Podpis 2x. Prvič, ker se strinjam z vsem. Drugič, ker je moj isti.
|
|
|
|
RE: In to bi naj bila priča?? 24.11.2009 22:06:32
|
|
|
|
Kepica83
|
Po eni strani mi je všeč da ve vsaj pri meni zaropotat, ko treba. Drgač ga nebi mogla imet.
|
|
|
|
RE: In to bi naj bila priča?? 24.11.2009 22:09:09
|
|
|
|
Ribica **
|
Moj dvigne kdaj moj telefon, ce je pac zraven ... vcasih ga sama prosim, naj se on javi. Njegovega telefona pa ne dvigujem, ker ga itak klice vecinoma samo njegova mama ali brat, prijatelji (skupni) tako ali tako klicejo na moj gsm. Da bi meni kdo kdaj rekel oz. mojemu, da kaj je pripeljal pickico zraven ... ma glavo mu odrezem. Ker kot prvo nisem pickica, kot drugo pa kaj ga briga .. se je ze on tako odlocil, a ne.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?