Poslovno darilo (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

ona -> Poslovno darilo (24.11.2009 13:28:56)

Spet jaz[sm=smiley1.gif][sm=smiley36.gif]
Imate kakšno idejo kaj podarit poslovnim partnerjem za darilo ob koncu leta,ker nikakor ne najdem nič primernega.Partnerji so večinoma iz avtomobilske industrije...torej??

Ne bi dajala daril z nekimi ogromnimi zneski,tam nekje do 10€[sm=smiley1.gif]

Hvala za pomoč!

Anonimen -> RE: Poslovno darilo (24.11.2009 13:29:37)

rokovnik.

melanija -> RE: Poslovno darilo (24.11.2009 13:35:45)

buteljka vina

ona -> RE: Poslovno darilo (24.11.2009 13:59:45)

Buteljka vina že itak pride,ma rabim nekaj za zraven.
Rokovnik odpade,smo že imeli![sm=smiley1.gif]

Luni -> RE: Poslovno darilo (24.11.2009 14:01:58)

Stojalo za mobitel ali pa komplet eteričnih olj, ali pa lonček za svinčnike z uro.....

luka jan -> RE: Poslovno darilo (24.11.2009 14:06:06)

Kaj si že bila kje, kjer to prodajajo?

Ponavadi sem brez ideje, ko pa pridem kupovat pa vidim to in ono in imam takoj idejo kaj naj.

Enkrat sem se odločila za tak ličen paketek, notri pa vakumsko pakirani dimljeni sir in pribor za rezanje sira. Cena malo čez 10 eurov, pa še danes nihče ne more pozabit tega darila.
Malo počekiraj kaj ponujajo, pa se boš lažje odločila.

mate0ja -> RE: Poslovno darilo (24.11.2009 15:11:38)

Mi smo se letos odločili za med, pakiran v ličnih škatlah. Ne vem kje točno se menijo za nabavo. Po moje v medexu dobiš. 

Arwenko -> RE: Poslovno darilo (24.11.2009 15:47:30)

mi smo lani usb ključke nardili, vsem prav pridejo.

katjes -> RE: Poslovno darilo (24.11.2009 16:39:50)

Tudi mi smo imeli za poslovna darila paket izdelkov iz meda. Smo se pa oglasili pri enemu čebelarju iz Kranja in nam je pripravil različne komplete - vse iz meda. V kompletu so bile medene svečke, medeno žganje, sadje v medu, propolis... Zelo lepo in pa praktično!

nuala -> RE: Poslovno darilo (24.11.2009 18:15:22)

Meni so bila lepa pisala vedno super, se mi zdijo ena redkoh stvari, ki jih poslovnezi res potem tudi uporabljajo.
Tudi deznik mi je vsec.

jakaracman -> RE: Poslovno darilo (24.11.2009 18:35:41)

USB ključek, zelo dobra čokolada

Gina -> RE: Poslovno darilo (24.11.2009 20:15:05)

A se lahko prilepim zraven na temo... kaj pa za delavce lepega, praktičnega, v istem znesku, če izvzamemo karkoli za pc, dežnike in šale ter skodelice...kaj drugega še?

Belika -> RE: Poslovno darilo (24.11.2009 21:50:05)

Joj bom znorela napišem cel roman pa mi ven vrže. Torej en kratek povzetek:
- za pomembne poslovne partnerje, so razni rokovniki, svinčniki (izvzeti so svinčniki višjega cenovnega razreda), dežniki, ... skratka vsa masovna darila neprimerna.
- Ravno tako za take partnerje ni več zaželjeno, da darila vsebujejo logotip vašega podjetja
- Buteljeke načeloma spadajo tudi v vrsto masovnih daril, ki ponavadi pristanejo v omari obdarovanca in ali ob kaki priložnosti romajo naprej, vsekakor pa obarovanec čez čas ne ve od koga je bila kaka buteljka in z njo niti ne narediš posebnega vtisa. Izjema so le kake posebne buteljke, ki pa so ponavadi tudi višjega cenovnega razreda.
- Zadnje čase so bila najbolj aktualna darila iz domače obrti, medi in podobno, ne bom pa trdila če je to tudi letos in, ker sem zadnji dve leti čisto ven iz tega področja...

Vsekakor se splača naročiti kak katalog, saj je pri nas veliko podjetji ki se ukvarjajo ravno z poslovnimi darili, in če že ne darila dobiš vsaj smernice in ideje v kateri smeri se letos gibljejo ta darila in kaj iskati.

Za 10€ se da dobiti že zelo lepa in bolj izvirna darila, ampak vse je odvisno od obdarovanca in iz katere države prihaja...

Gina -> RE: Poslovno darilo (24.11.2009 21:56:17)

Ja, belika, skoraj vsi katalogi ponujajo zelo podobne reči. In klasične. Z vsem zgoraj navedenim.

Anonimen -> RE: Poslovno darilo (24.11.2009 21:58:59)

mi smo lani podarjali web kamere. pa tudi zaposleni smo jih dobili. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Gina -> RE: Poslovno darilo (24.11.2009 22:03:11)

IZVIRNO SPOROČILO: natasa77

mi smo lani podarjali web kamere. pa tudi zaposleni smo jih dobili. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

O, ql. Kolk pa to stane?

Belika -> RE: Poslovno darilo (24.11.2009 22:07:31)

Ja verjamem, jaz zadnje dve leti res ne spremljam več trendov na tem področju. Prej sem bila bolj na tekočem, takrat sem tudi darila lahko stresla iz rokava. No ampak če gledamo odgovore, ki so jih zgoraj napisale, mi je najboljš tisti od Luka Jan in pa morda tisti med...

Pred leti smo zaposleni dobili zanimivo darilo tudi od našega šefa. Darilo samo po sebi ni bilo nič posebnega - mu je dal pečat pa aranžma. Bil je namreč tak steklen svečnik (bolj kot krožnik) notri pa čajna svečka (vsak je dobil v drugačni barvi), saj kot pravim darilo samo po sebi nič posebnega - bilo pa je je res lepo dekorirano - na trdi podlagi (če se ne motim v taki barvi kot svečka) in zraven natroseni oz. nalimani majceni stroži in malo posprejani z barvo. Čez pa je bila zavita taka trda folija (res trda), zavita v polkrog, da je nekako zgledalo kot da je darilo v steklu.
Saj pravim darilo je bilo vredno max 5 € ne vem pa koliko aranžma - ampak sploh ni bilo kako zahtevno zavito. Nas je bila pa večina izmed vseh daril najbolj navdušena ravno nad tem. In res je to eno izmed redkih daril, ki sem se ga ob tej temi takoj spomnila - tako da nam ne bil očitno več kot dosežen..

Anonimen -> RE: Poslovno darilo (24.11.2009 22:09:13)

IZVIRNO SPOROČILO: Gina

IZVIRNO SPOROČILO: natasa77

O, ql. Kolk pa to stane?

uf, ne vem več točno. se mi zdi da okrog 10-12€ skupaj s tiskom [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley24.gif[/image]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (24.11.2009 22:15:25)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Gina -> RE: Poslovno darilo (24.11.2009 22:18:47)

IZVIRNO SPOROČILO: BAGI

Že nekaj let ne investiramo več v nobena "poslovna darila", ampak denar namenimo v dobrodelne namene.

Pri nas je pa obratno, leta dolgo ni nihče investiral v delavce, ampak je šel denar najbrž v kakšne "dobrodelne namene", zdaj smo se pa končno spomnili, da obstajamo.

Drugače pa podpiram dobrodelnost - lepa gesta.

ALWAYS LARA -> RE: Poslovno darilo (24.11.2009 22:36:39)

sam našejem neki daril k smo jih podarjali in dobivali... :)

idrijska čipka
kovani izdelki iz krope - kake manjše zadeve, svečniki,...
pohodne zložljive palice
brezrokavniki (pri katerikoli oblačilih je men bistvenga pomena, da je logo čimmanjši, tako da je zadeva potem zares nosljiva, ne samo za pucat po bajti)
brisače (te sem jaz dobila lani od ene 3h, in to tavelike, in so ble ful zakon)
za ženske so mi kul kaka una ročno izdelana mila
eterična olja
ure narejene iz podlage glinene v katero je bla vtisnjena idrijska čipka, pa krožnike smo take tut mel
komplet mini izvijačev
zame zanimivo bi blo dobit magnetno tablico..tako da daš na steno potem pa gor pripenjaš listke
denarnice
pasovi
slike malih formatov
usb klučki
kalkulator
brezžična miška
lahko bi tudi kake fensi copate

ALWAYS LARA -> RE: Poslovno darilo (24.11.2009 22:38:46)

men je bilo dobro darilo termo šalca za kavo :)

sem pa smo poslovna darila vtipkala v googla pa je res toliko ponudbe da se ti zmeša..malo pobrskaj :)

ona -> RE: Poslovno darilo (24.11.2009 23:00:45)

Ej,hvala vam za tako obširne odgovore!
Katalogov za poslovna darila smo dobili malo morje,ampak je v vseh skoraj enako in mi nič ni padlo v oči.zato sem tudi odprla temo,da sploh vidim,kaj se daja okrog in kaj se rado dobiva.
Nagibam se k brisačam,pa medu ali pa kaj od tekstila,da se lahko ponosi.brezrokavnike smo že dajali in so vsi bili zadovoljni,letos em pa res čisto brez idej...bom šla še malo kataloge pregledat[sm=smiley1.gif]
hvala še enkrat!

CUKRČEK -> RE: Poslovno darilo (25.11.2009 6:15:54)

Lani je mož dobil kot posl.darilo med v takem ličnem kozarčku in medenjake. Se mi je to zdelo eno lepših/uporabnejših daril. Na živce mi že gre, ko prinese domov goro koledarjev, svinčnikov, vžigalnikov...

Drugače je pa dobil že fensi svečnik+svečke, termovke, odejice, žar oprema v kovčku, nahrbtnik, "prisrčne" stekleničke, vrečo za sedenje, usb ključ, kalkulator, pas, denarnico...

cmokec -> RE: Poslovno darilo (25.11.2009 10:29:11)

Ona, sem ti pisala na ZS.

Drugače je za personalizacijo zelo malo časa za hude kreativnosti. Vseeno se najde še kar nekaj lepega.

Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>