Felicita
|
torej ja, to o logotipih (brez oz. zelo diskretnih) je res. sicer se je zadnja leta tudi darilom poznala recesija, so pa blazno moderni kaki kulinarični posebneži/presežki. Če se spomnim takih daril, ki jih je oče dobil (pa jih res VELIKO dobi, decembra hodi kot božiček naokrog): - domača breskova marmelada, brez konzervansov, bio - olive v čokoladi (presenetljivo dobr) - čokolada - olivno olje z zelišči/tartufi - vložen čemaž - mlad sir z zelišči (pakiran v vakuum) - dimljen sir s priborom za rezanje - dimljen fonda brancin - groba sol iz solin + čokolada s solnim cvetom - med v tisoč in eni obliki No, to smo VSE pojedli in mi je res dobra ideja, vse po vrsti, ker pač ne ostaja, če nisi glih hrček. ostala darila, ki so se mi zdela ok: - penast klovnovski nosek od rdečih noskov (je firma darovala njim in so potem to dobili poslovni partnerji) - flis/windstopper - samo teh se nam je tok nabralo, da smo se oblekli vsi doma pa še skor vse pri fantu sm oblekla. - koledar - ja, odkar ni več 'modern' nam jih doma kronično primankuje, predvsem tistih trimesečnih (s tremi ločenimi listi za en mesec nazaj in enga naprej) - držalo za torbico (poslovni partnerji dajo z 'boljšo polovico') ki mi je tut blazno všeč, ampak mam pretežko tobico zanj mami ga pa uporablja - marele - vedno pridejo prov - računalniške zadeve (usb ključki, komplet za uporabo laptopa (to mi je blo sploh super in uporabno), usb gadgeti (npr grelnik za skodelico ki ga priklopiš na usb)) - zanimivi, smešni, dokaj uporabni - žepni noži - dobil samo 2, oba sta v uporabi, čeprov ok, mogoče lahko poslovni partner dobi napačno idejo - kuliji - če le niso tisti ki razpadejo ko ga mal bl grdo pogledaš ni mi všeč: - rokovniki - ker se samo valjajo naokrog, mislm da ga ni človeka k bi jih porabil tolko kot jih dobi. - 'generični paketki' - ponavadi kuli, rokovnik, tak ali drugačen koledar, mogoče še kapa s šiltom/skodelica. - kape s šiltom mogoče nisem ravno up-to-date oz. da sledim raznim trendom, vem pa kaj je meni kot obdrovancu všeč. pa mene osebno ne moti, če ni promocijskega darila v decembru oz. rajši nič kot pa neki samo zato da je.
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|