|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Rabim vaše strokovno mnenje :))
18.6.2005 15:00:42   
tinkatonka
Živjo punce!

Spet jaz..in spet tema poroka. Upam da vam ne težim preveč s tem, samo me res zanima vaše mnenje.:bravo::bravo::bravo:
Na najini poroki, bo kar veliko svatov, ker sva iz ogromnih družin, ampak vseeno bova vse skupaj naredila čimbolj skromno, da bodo stroški čim nižji in zato bova naredila konfete in vabila kar sama.

No pa da vam povem mojo idejo za konfete. Kupila bi nekaj metrov tila, ker moram narediti cca 70 konfetov, ga narezala na kvadratke, notri dala mandaljne, zavezala v tako vrečico z enim lepim svilenim trakom, potem pa bi zraven privezala se lep kartoncek, na katerem bi pisali najini imeni in datum poroke. A se vam to zdi preveč skromno??? A mislite da bo bedno izpadlo?? Pa zanima me če katera od vas ve kje kupiti te mandeljne, ki se jih daje v konfetke? Jaz jih namreč nisem zasledila še nikjer!

Hvala vam za vaša mnenja.:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
18.6.2005 15:23:35   
buškica
Polji na Opčine takoj za mejo imajo dve taki trgovini kjer jih dobiš.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.6.2005 15:28:22   
Anonimen
Zdaj pa ne razumem:zmeden2:
ali konfet-bonbon? kajti v konfetih so že mandeljni.
Ali misliš ti na darilne paketke kot konfete?pa notri zapakirat mandeljne?
Lahko na paketek dodaš še eno miceno umetno rožico.

Neposredna povezava do sporočila: 3
18.6.2005 15:37:04   
tinkatonka
Neva6......v bistvu bo zgledal konfet, kot en darilni paketek (vrečica) notri pa mandeljni. A mogoče veš kje se te mandeljne kupi??

Neposredna povezava do sporočila: 4
18.6.2005 15:39:10   
Nia30
Jaz sem imela doma narejene - tako kot misliš ti. Malo debelejše belo satenasto blago, čipkast trakec za zvezat, gor je bil kartonček (vse v Wordu oblikovano) in gor ena umetna rožica. Not pa nisem dala mandeljnov ampak mal boljše bonbone. Za krst, ko je bilo manj ljudi, sem pa iz modre lepenke izdelala škatlice, gor prilepila izrezane rumene medvedke, s karirastim modro-rumenim trakcem sem gor privezala listek, not pa sem dala majhne čokoladice.

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 5
18.6.2005 15:40:49   
tinkatonka
evo...da si bo lažje predstavljat kaj sem si zamislila, da bom naredila, sem na netu našla par slikic (poglejte v album)....

in....a se vam zdi to vredu??

Neposredna povezava do sporočila: 6
18.6.2005 15:45:24   
Anonimen
Pri nas so zelo dragi..
Mi jih kupujemo v italiji v Eurospinu.

Neposredna povezava do sporočila: 7
18.6.2005 15:46:14   
Anonimen
Oba paketka sta zelo lepa:bravo::bravo::bravo:

Neposredna povezava do sporočila: 8
18.6.2005 16:29:55   
Dadi
tinkatonka midva sva jih delale z mojo pričo same...cca 70 sva jih naredile. Tako kot praviš noter tri mandeljne pa zavit v til pa kartonček gor z najinimi imeni in datumom. Kupila sem pa v Cukerčku tele mandeljne...v podhodu pod Nebotičnikom v Lj.

Neposredna povezava do sporočila: 9
18.6.2005 17:35:34   
india
Tinkatonka, jaz delam konfete tudi za ostale in nabavljam material ali v Novi gorici pri uvoznikih ali kar v Italiji. Pa narezan til in tapravi trakovi niso nič kaj dosti dražji kot metraža. Tudi skledice in kofeti ( bonboni) niso tako pretirano dragi čez mejo, zato se ti splača pogledat. Če pa želiš, imam kar nekaj materiala doma in se lahko zmeniva pa ti pošljem.

Neposredna povezava do sporočila: 10
18.6.2005 17:36:41   
Anonimen
Če ti bodo ratal taki, kot jih maš v albumu, še sem prnes en paket :)- zelo lepo.

Neposredna povezava do sporočila: 11
18.6.2005 18:53:34   
TaRe*
Ne boš verjela,ampak ravno zdajle sem jih videla v DMu.
Mandelje namreč.
Prvič sem pregledovala tisto polico,kjer imajo živila,ker sem rabila muslije...pa sem jih vidla.Me je imelo,da bi si jih privoščila,ker so po moje ful dobri...zdaj mi je pa žal,da si jih nisem,da bi ti povedala če se jih splača kupiti.:sloncek::sloncek::sloncek:

Meni zgleda tole na slikcah fulll lepo,pa še bolj izvirno je,če bosta naredila sama...bolj iz srca,kot pa nekaj kupljenega meni vedno več pomeni.:rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 12
18.6.2005 18:55:43   
Anonimen
Vse kar rabiš za točno take konfetke, vključno z bonbončki, dobiš v Promaku na Vilharjevi ulici v Ljubljani (za zavarovalnico Maribor na Dunajski). Samo pazi, če boš tam kupovala, ker imajo cene brez ddv-ja (ker prodajajo večinoma firmam).
Te stvari imajo tudi v Poročnem kotičku na Dolenjski cesti v Lj.

So pa meni konfeti - torej bonbončki- ostali še od najine poroke. Če jih rabiš in boš kaj hodila po Ljubljani, se mi javi na privat, pa ti jih podarim. Itak jih nimam kaj nucat.

Neposredna povezava do sporočila: 13
18.6.2005 18:57:22   
Anonimen
Aja, pa še to. Midva sva tudi imela doma narejene konfete, na podoben način kot bodo vajini in se je vsem fajn zdelo, ker sva toliko truda vložila vanje.

Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?