Rabim vaše strokovno mnenje :)) (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

tinkatonka -> Rabim vaše strokovno mnenje :)) (18.6.2005 15:00:42)

Živjo punce!

Spet jaz..in spet tema poroka. Upam da vam ne težim preveč s tem, samo me res zanima vaše mnenje.:bravo::bravo::bravo:
Na najini poroki, bo kar veliko svatov, ker sva iz ogromnih družin, ampak vseeno bova vse skupaj naredila čimbolj skromno, da bodo stroški čim nižji in zato bova naredila konfete in vabila kar sama.

No pa da vam povem mojo idejo za konfete. Kupila bi nekaj metrov tila, ker moram narediti cca 70 konfetov, ga narezala na kvadratke, notri dala mandaljne, zavezala v tako vrečico z enim lepim svilenim trakom, potem pa bi zraven privezala se lep kartoncek, na katerem bi pisali najini imeni in datum poroke. A se vam to zdi preveč skromno??? A mislite da bo bedno izpadlo?? Pa zanima me če katera od vas ve kje kupiti te mandeljne, ki se jih daje v konfetke? Jaz jih namreč nisem zasledila še nikjer!

Hvala vam za vaša mnenja.:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

buškica -> Rabim vaše strokovno mnenje :)) (18.6.2005 15:23:35)

Polji na Opčine takoj za mejo imajo dve taki trgovini kjer jih dobiš.

Anonimen -> Rabim vaše strokovno mnenje :)) (18.6.2005 15:28:22)

Zdaj pa ne razumem:zmeden2:
ali konfet-bonbon? kajti v konfetih so že mandeljni.
Ali misliš ti na darilne paketke kot konfete?pa notri zapakirat mandeljne?
Lahko na paketek dodaš še eno miceno umetno rožico.

tinkatonka -> Rabim vaše strokovno mnenje :)) (18.6.2005 15:37:04)

Neva6......v bistvu bo zgledal konfet, kot en darilni paketek (vrečica) notri pa mandeljni. A mogoče veš kje se te mandeljne kupi??

Nia30 -> Rabim vaše strokovno mnenje :)) (18.6.2005 15:39:10)

Jaz sem imela doma narejene - tako kot misliš ti. Malo debelejše belo satenasto blago, čipkast trakec za zvezat, gor je bil kartonček (vse v Wordu oblikovano) in gor ena umetna rožica. Not pa nisem dala mandeljnov ampak mal boljše bonbone. Za krst, ko je bilo manj ljudi, sem pa iz modre lepenke izdelala škatlice, gor prilepila izrezane rumene medvedke, s karirastim modro-rumenim trakcem sem gor privezala listek, not pa sem dala majhne čokoladice.

Lp

tinkatonka -> Rabim vaše strokovno mnenje :)) (18.6.2005 15:40:49)

evo...da si bo lažje predstavljat kaj sem si zamislila, da bom naredila, sem na netu našla par slikic (poglejte v album)....

in....a se vam zdi to vredu??

Anonimen -> Rabim vaše strokovno mnenje :)) (18.6.2005 15:45:24)

Pri nas so zelo dragi..
Mi jih kupujemo v italiji v Eurospinu.

Anonimen -> Rabim vaše strokovno mnenje :)) (18.6.2005 15:46:14)

Oba paketka sta zelo lepa:bravo::bravo::bravo:

Dadi -> Rabim vaše strokovno mnenje :)) (18.6.2005 16:29:55)

tinkatonka midva sva jih delale z mojo pričo same...cca 70 sva jih naredile. Tako kot praviš noter tri mandeljne pa zavit v til pa kartonček gor z najinimi imeni in datumom. Kupila sem pa v Cukerčku tele mandeljne...v podhodu pod Nebotičnikom v Lj.

india -> Rabim vaše strokovno mnenje :)) (18.6.2005 17:35:34)

Tinkatonka, jaz delam konfete tudi za ostale in nabavljam material ali v Novi gorici pri uvoznikih ali kar v Italiji. Pa narezan til in tapravi trakovi niso nič kaj dosti dražji kot metraža. Tudi skledice in kofeti ( bonboni) niso tako pretirano dragi čez mejo, zato se ti splača pogledat. Če pa želiš, imam kar nekaj materiala doma in se lahko zmeniva pa ti pošljem.

Anonimen -> Rabim vaše strokovno mnenje :)) (18.6.2005 17:36:41)

Če ti bodo ratal taki, kot jih maš v albumu, še sem prnes en paket :)- zelo lepo.

TaRe* -> Rabim vaše strokovno mnenje :)) (18.6.2005 18:53:34)

Ne boš verjela,ampak ravno zdajle sem jih videla v DMu.
Mandelje namreč.
Prvič sem pregledovala tisto polico,kjer imajo živila,ker sem rabila muslije...pa sem jih vidla.Me je imelo,da bi si jih privoščila,ker so po moje ful dobri...zdaj mi je pa žal,da si jih nisem,da bi ti povedala če se jih splača kupiti.:sloncek::sloncek::sloncek:

Meni zgleda tole na slikcah fulll lepo,pa še bolj izvirno je,če bosta naredila sama...bolj iz srca,kot pa nekaj kupljenega meni vedno več pomeni.:rozica:

Anonimen -> Rabim vaše strokovno mnenje :)) (18.6.2005 18:55:43)

Vse kar rabiš za točno take konfetke, vključno z bonbončki, dobiš v Promaku na Vilharjevi ulici v Ljubljani (za zavarovalnico Maribor na Dunajski). Samo pazi, če boš tam kupovala, ker imajo cene brez ddv-ja (ker prodajajo večinoma firmam).
Te stvari imajo tudi v Poročnem kotičku na Dolenjski cesti v Lj.

So pa meni konfeti - torej bonbončki- ostali še od najine poroke. Če jih rabiš in boš kaj hodila po Ljubljani, se mi javi na privat, pa ti jih podarim. Itak jih nimam kaj nucat.

Anonimen -> Rabim vaše strokovno mnenje :)) (18.6.2005 18:57:22)

Aja, pa še to. Midva sva tudi imela doma narejene konfete, na podoben način kot bodo vajini in se je vsem fajn zdelo, ker sva toliko truda vložila vanje.

Stran: [1]