|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nadstandard v MB?
19.6.2005 11:56:39   
malika
Bambi posebej zaradi nadstandardne sobe se ne zavaruj, ker boš to nadstandardno zavarovanje plačevala 10 let, pa tudi to zavarovanje ti ne krije 100% stroškov, ampak 70%, kar pomeni,da 30 % kljub nadst. zavarovanju plačaš sama.

Je pa v Mb porodnišnici tako. Jaz sem tam žal zelo pogost gost(žal zaradi zapletov v nosečnosti) in glede na to, da imam za seboj že zelo dolgo ležalno dobo pri njih, moram res čisto odkrito povedat, da nimam ene slabe besede.Tako ne na oddelku rizičnih nosečnosti, tako ne v porodni sobi in prav tako ne zgoraj v 2. nadstropju. Vsi so bili vedno čisto OK.

Je pa tudi zelo zelo res, da če malo pogledaš okoli sebe vidiš, da dve med. sestri po domače povedano ne sfolgata vsega dela na celem oddelku in tako se ne čudim, da ti tisto nego dojenčka pokažejo zelo na hitro in da kar nekaj časa čakaš, ko ti kakšna sestra obljubi, da ti bo recimo pokazala še 1x, ali na kaj drugega.

Sicer pa je bilo veliko slabega pisano tako čez Mb, porodnišnico, kot čez Lj, Ce, Postojno, tudi SG,...

Vsak ima svoje izkušnje in vsake oči imajo svojega malarja. Jaz jih popolnoma razumem, prav tako pa po eni strani razumem, tudi vse prizadete, čeprav upam stavit, da vseeno mi bilo vse tako črno.

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   Nadstandard v MB?
19.6.2005 12:02:39   
bambi
No, tukaj pa moram še jaz nekaj dodat.... Osebno sem že rodila... prišla sem v MB porodnišnico z mrtvim otrokom v sebi in so me dali v sobo k 2 nosečnicama.... Mene je skoraj kap! Rekli so mi da žal nimajo sob, ko pa sem potem uporabila vse možne veze, pa se je naenkrat našlasoba kjer sem lahko bila sama.... A se vam to zdi noramlno??? Potem sem preživela celih 14 mesecev na forumu Zanositev in.... verjemite, da mi je moj otrok najpomembnejši. Sedaj sem rizična nosečnica in imam nadzor nad zelo tvegano nosečnostjo, mi vzamejo kri za vse možne preiskave, nato pa mi po 1 mesecu povedo, da so se izvidi izgubili..... no, in kaj boste zdaj rekle tiste ki zagovarjate MB???? Nakar še to ni vse, v 20. tednu :nosecka:, kljub vsem možnim vnetjem in težavam, PAP II, mi komaj sedaj naredijo test za Klamidijo in ugotovijo, da jo imam..... dajo natibiotike samo meni, možu pa ne..... Če sama ne bi bila tako informirana, sploh ne vem kaj bi se vse še lahko zgodilo. Da ne omenim, da me vsakič pregleda drug zdravnik, ki komaj pogleda moje izvide..... Glede osebja bi pa povedala tako, sankcije so še vedno preblage, če bi jim za neprijaznost trgali od plače, bi bila stvar drugačna.... tudi jaz sem v službi in moram biti vedno nasmejana, odgovorna in prijazna...... pa ne da sem občutljiva, samo nek red pa bi resnično bil potreben, pa naj reče kdo kajr hoče. To je moje mnenje.
Ja pa še to, ležala sem tudi na ginekologiji, kjer si pa resnično zaslužijo vse pohvale.

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   Nadstandard v MB?
19.6.2005 12:05:05   
Seven*
Sama ne sodim med neragacice, dalec od tega. Marsikaj potrpim, ponavadi sploh nic ne recem, samo ubogam na besedo.. Nikoli nisem negativno nastrojena do osebja. Vedno sem poskusala z lepo besedo, z prosim in hvala..

Zelo sem jim hvalezna za zdravega otroka, da je bilo vse vredu. Pa vendar nekatere stvari ostanejo v srcu tako zelo bolece, ko ne verjames, da so lahko tako mocno ingorantski in nesramni.

Obravnavana sem bila kot pozresnica, ker sem se prevec zredila (v resnici so bile kile na racun zastajanja vode), zaradi tega me niso hoteli hospitalizirati in me je moj ginekolog se enkrat poslal nazaj z napotnico, ces kaj se gredo.. Ni fajn, ko prides ves zaskrbljen na pregled z pritiskom nad 150, pa ti en zdravnik rece: Danesnje mame so tako pozresne, veliko prevec pojedo..

Otroka mi niso pokazali 7 ur, ker je bila vmes izmena in so pozabili. :zmeden: Sem se kar sama odpravila da ga vidim. Z njim ni bilo popolnoma nic narobe. Za trenutek bi ga lahko dobila v narocje. Oceno je imel namrec 9 (najvec je 10).

Med popadki sem momljala (ne kricala!) in mi je babica rekla, da naj vtihnem, ces da sem prisla roditi... Saj ste vedeli, da bo bolelo!! (Njene besede).

Tega je bilo se ogromno, napisala sem ze marsikaj..

Zaradi vsega kar se je v porodnisnici dogajalo, sem imela obcutek, da nimam nobenega nadzora vec nad nastalo situacijo. Tri mesece po porodu sem po vecerih jokala ob spominu na vseskupaj, na smeh ob odnasanju kahle iz porodne sobe, dosti se spominjam tudi ocitkov da nocem dojiti.. Ce ne bi bilo mojega fanta, bi verjetno zapadla v poporodno depresijo..

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   Nadstandard v MB?
19.6.2005 12:10:24   
Seven*
Malika, to da je premalo ljudi in da ne sfolgajo, ti dam prav. Saj ce prav pomislim, bi tezko krivila osebe, bolj sistem, ki se ga gredo, kar pa povecini niti niso same krive. Vsaj glede dodatka adaptiranega mleka in podobnih zadev.. Saj obnasanje je ponavadi posledica vzdusja celotnega kolektiva..

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   Nadstandard v MB?
19.6.2005 16:20:21   
Anonimen
Ne znam napisat, ampak .x. tebi dam pa 100% prav :bravo:

(odgovor članu bambi)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?